![]() |
Re: Custom Shop Braşov
La intrebarea mea nu raspunzi ? Macar o mai faci ?
|
Quote:
|
Alte poze n-am, decat cele care ti le-am pus aici pe topic. Daca nu se poate face sau ceva da-mi un pm sa stiu.
|
3 Attachment(s)
Quote:
:arrow:Bara fata Bmw e46 m3 cu mici modificari. |
as vrea sa fac mai multe la focusul meu:
1. evazare aripi 2. restilizare bad-boy existent 3. reparatii si restilizare bare ideea este ca sunt din Ploiesti si te intreb daca o zi ar fi de ajuns sa faci toate modificarile? si bineinteles intre ce preturi s-ar situa lucrarea mea? multumesc!!! |
Quote:
|
Salutare. Pentru un Polo 6N2 cat costa un badboy, haion clean ( fara stema si incuietoare ) si vopsit in laterale de la bandouri in jos + indreptat. Ca a mai fost atins de tevi, lovituri in parcare....stima
|
3 Attachment(s)
pozele cu Ford-ul meu
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Update bara Bmw e46: proiectoare incastrate in bara
Wip: Grila capota Peugeot 206 |
Salut,
Un bad boy look pt masina mea? un pret te rog... Singura meu "moft" ar fi ca sa raman cu grila actuala si daca se poate ca prelungirea sa nu acopere sigla. Iata si poza: https://img12.imageshack.us/img12/7947/dscf1440j.th.jpg Astept PM 10x |
Ai avut timp sa mai faci cate ceva pe la grila ? Iese foarte misto :-)
|
Quote:
|
10 Attachment(s)
Am revenit cu pozele promise:
Bmw e46: portbagaj tip csl Peugeot 206: grila capota 90% modelata Un teaser pentru show-urile ce vor urma: Peugeot 306 |
@Yackone la grila nu sunt prea mari cercurile acelea ? Sau no sa fie decupate de tot pentru gaura ? Doar in capatul ei un cerc, sau cum ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:04. |
- Copyright 2026 4Tuning