![]() |
Re: Dacia PTM
Quote:
apropo unde m-ai vazut? Quote:
|
Intersectia str. Traian cu Pache Protopopescu. Ai plecat de pe loc cu scart, ai schimbat a doua iar scart...
|
cam greu sa dea scatrz cu a2-a...:???:la puterea ei :???:
|
Quote:
|
evident.....dar ca sa poti face un scartzuletz cu a 2-a tre sa aia si putina vlaga.....8) sau sa o chinui ff rau..
|
crazyfornova :) nu tre s`o chinui deloc masina trage bine ptr ce are pe ea :) .. si nu o zice vali o zik eu ... ca am mers d f multe ori cu ea :) si da merge !!! i`am dat odata scartz in a 2 da nu la modu ( partz ) .... ceva mai lung :) se mira si vali :> :lol::lol::lol:
|
Quote:
Quote:
|
1 Attachment(s)
o poza cu ptm`u acum ceva vreme cand o ardea camuflat fara intermediara :)))
masina a mai suferit mici "imbunatatiri" ( datorita cuiva ) sau mai bine zis o reparatie oarecum generala in partea din fata ... va da el mai multe detalii |
12 Attachment(s)
Quote:
niste poze cu operatiunile de zilele astea :D am schimbat planetare,pivoti,bucse, mai am pe spate sa pun jantilii late si sa schimb bucsele de la tendoane si bascula si cam aia e cu partea mecanica, astept sa castig la loto sau sa mai vand din piese ca sa termin ce am inceput:arrow::arrow::arrow: :help: |
6 Attachment(s)
update :D:arrow: semnale laterale aripa cu led rosii
|
semnale dalea hoate buna treaba
|
vezi cum ramai fara ele :))))
|
2 Attachment(s)
+ inca cateva poze
|
Quote:
tinand cont ca un led smd este 5 ron si un semnal 10 ron + munca depusa :rolleyes2 |
daca chiar iti doreai sa fie rosu la semnale iti puneai simplu un bec rosu dinala mic de 5w si gata
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:19. |
- Copyright 2026 4Tuning