![]() |
Re: ShineRunnerRacing
Domnu , se zice aplaudaci ! :D
|
scuzele mele :)
|
Oamenii inca nu inteleg filosofia de "club" din pacate . :|
|
mda...stiu..asta e...
|
Pe de alta parte , si voi ati gresit facand inscrieri masive chiar din prima zi , fara sa cunoasteti oamenii .
|
vad ca usor usor ati inceput sa va aratati la fata iarasi,vas ruga data viitoare sa incercati sa veniti mult mai multi decat astazi ,va multumesc
|
Quote:
|
absolut nimic .doar ii felicitam ca aseara siau facut prezenta mai multi decat ma asteptam
|
ce mai faceti mai baietii ? ce se mai intampla pe la intalniri ?
|
ce sa facem incercam sa supravietuim si te asteptam la club ,multumim VEH pt gestul de aseara ,ai dovedit iarasi ca esti un om de baza,iti multumesc in numele lui ALEXANDRU
|
MTX dc vorbesti mult si prost ,sti u cate persoane au fost de la noi din club vineri ,habar nu ai ,asa ca nu mai vb prosti da te rog frumos
|
o iei pe urmele lui...de la fostul club, care stergea si lasa doar ce ii convenea lui ?
|
mtx poti sa te superi poti sa nu te superi am sters posturile alea pt ca nu vreau sa mai avem raca in club ,u iti vezi doar parerea ta de a jicni alte persoane si macar nu ai fost la fata locului sa vezi ce sa intamplat,intreabal pe veh cati au fost de la noi ,te rog eu daca te superi este treaba ta ,daca vrei sunama si iti explic ,si posturile ti le pun inapoi numai daca modifici ceai scris
|
si inca ceva nu o iau pe urmele nimanui doar incerc sa tin pacea si prietenia in club nu sa ne jicnim daca u asa consideri este treaba ta
|
nu e vb de jigniri e vb ca de ce din cati erau acolo nimeni nu a vrut sa-l ajute ? doar tarky ....
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:48. |
- Copyright 2026 4Tuning