Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 5 (https://forum.4tuning.ro/644-masina-mea-bmw-seria-5.html)
-   -   E34 - 525i (https://forum.4tuning.ro/644-masina-mea-bmw-seria-5/96695-e34-525i.html)

sharkylete 24-11-10 06:13

- - -

U ai inteles gresit si ai reactionat urat pe ce ai inteles u, drept urmare s-a ajuns unde s-a ajuns...
Nu te-a obligat si nu ti-a sugerat nimeni sa iti cobori masina pe asfalt sau sa o ridici la etajul 2 ...
Pur si simplu ti s-a spus ca acel sticker este in plus avand in vedere garda la sol!
Masina e a ta si trebuie facuta pe gusturile tale... Se putea raspunde fain frumos "mie imi place" si nu mai comenta nimeni nimic!
Sticker`ul ala la tine pe masina da la fel de bine cum ar da unul cu BBS pe aripa sau oriunde altundeva si u sa ai OZ`uri... intelegi ideea?!
Spune-ai u intr`un post ca ai spart o baie de ulei cand te duceai acasa... sunt tare curios pe ce drumuri mergi si mai ales cu ce viteza luand in considerare garda la sol de la masina!
Daca nici sprinter si skillzu nu mai stiu ce vorbesc, pai inseamna ca 80% din useri de aici trebuie sa inchida conturile(cei de pe ramura BMW ma refer)!

Fiecare merge si isi face masina dupa plac si posibilitate,dar avand in vedere ca este FORUM,toate observatiile mai putin convenite de tine trebuiesc acceptate,luate ca o parere si tratate ca atare...

REPET: sunt banii si gusturile tale!de`aia se deschide topic aici... sa primesti sfaturi pareri etc... de ce sprinter si skillzu nu au topic?! iti spun eu , pt ca ei nu au nevoie de asa ceva :)

Chiar daca iti vine greu a crede sunt oameni care traiesc pt masini si ce fac pt ele fac cu suflet! asta inseamna PASIUNE!

Oricum eu cred ca se putea rezolva mult mai bine si mai repede prin alta metoda de abordare!

ON: Jantele dau foarte bine pe masina doar ca plang dupa niste cauciucuri cu talon mai mic :(!
Multa bafta in continuare!

Sper sa nu intelegi gresit si postul meu ca altfel nu mai am cum sa iti explic!
Pur si simplu mi-am spus punctul de vedere pe un FORUM PUBLIC!

Inca ceva... Pe noi ne strica foarte mult grandomania asta cu care am fost crescuti de cand eram mici... ca daca nu vede lumea cat si ce ai u esti luat de fraier... o mentalitate de 2 lei... Romania mai are pana se dezgheata si intra in rand cu restu`... partea nasoala e ca in timp ce noi ne dezghetam si incercam sa facem cacatu` praf.. lumea nu sta pe loc... si uite asa mereu o sa fim la coada vacii!

Restu` e CanCan!
:paper:

Wilgax 24-11-10 11:15

Re: - - -

Quote:

Originally Posted by sharkylete (Post 3838970)
U ai inteles gresit si ai reactionat urat pe ce ai inteles u, drept urmare s-a ajuns unde s-a ajuns...
Nu te-a obligat si nu ti-a sugerat nimeni sa iti cobori masina pe asfalt sau sa o ridici la etajul 2 ...
Pur si simplu ti s-a spus ca acel sticker este in plus avand in vedere garda la sol!
Masina e a ta si trebuie facuta pe gusturile tale... Se putea raspunde fain frumos "mie imi place" si nu mai comenta nimeni nimic!
Sticker`ul ala la tine pe masina da la fel de bine cum ar da unul cu BBS pe aripa sau oriunde altundeva si u sa ai OZ`uri... intelegi ideea?!
Spune-ai u intr`un post ca ai spart o baie de ulei cand te duceai acasa... sunt tare curios pe ce drumuri mergi si mai ales cu ce viteza luand in considerare garda la sol de la masina!
Daca nici sprinter si skillzu nu mai stiu ce vorbesc, pai inseamna ca 80% din useri de aici trebuie sa inchida conturile(cei de pe ramura BMW ma refer)!

Fiecare merge si isi face masina dupa plac si posibilitate,dar avand in vedere ca este FORUM,toate observatiile mai putin convenite de tine trebuiesc acceptate,luate ca o parere si tratate ca atare...

REPET: sunt banii si gusturile tale!de`aia se deschide topic aici... sa primesti sfaturi pareri etc... de ce sprinter si skillzu nu au topic?! iti spun eu , pt ca ei nu au nevoie de asa ceva :)

Chiar daca iti vine greu a crede sunt oameni care traiesc pt masini si ce fac pt ele fac cu suflet! asta inseamna PASIUNE!

Oricum eu cred ca se putea rezolva mult mai bine si mai repede prin alta metoda de abordare!

ON: Jantele dau foarte bine pe masina doar ca plang dupa niste cauciucuri cu talon mai mic :(!
Multa bafta in continuare!

Sper sa nu intelegi gresit si postul meu ca altfel nu mai am cum sa iti explic!
Pur si simplu mi-am spus punctul de vedere pe un FORUM PUBLIC!

Inca ceva... Pe noi ne strica foarte mult grandomania asta cu care am fost crescuti de cand eram mici... ca daca nu vede lumea cat si ce ai u esti luat de fraier... o mentalitate de 2 lei... Romania mai are pana se dezgheata si intra in rand cu restu`... partea nasoala e ca in timp ce noi ne dezghetam si incercam sa facem cacatu` praf.. lumea nu sta pe loc... si uite asa mereu o sa fim la coada vacii!

Restu` e CanCan!
:paper:

Bine punctat in ultima fraza!

NXdev 27-11-10 23:16

Re: E34 - 525i Simply Clean Da CALI F O R N I A

2 Attachment(s)
Poze cu vedeta :arrow:

SUPAPA_Jr 28-11-10 12:28

care vedeta? oltcitu?? =)) ooo doamne... :)) ba pdv trebuie sa-mi pun si eu folie pe far...nu se mai poate...m-ai imbolnavit

PDV_1989 28-11-10 12:56

NXdev - ms ptr poze :*

SUPAPA_Jr - iti dau nr de unde am luat eu folia ;)

ionutzGtt 28-11-10 12:56

frumos rau de tot bmw tau dar si peugeot-ul de langa tn e tare

PDV_1989 28-11-10 12:58

Quote:

Originally Posted by ionutzGtt (Post 3851281)
frumos rau de tot bmw tau dar si peugeot-ul de langa tn e tare

MS frumos.
E fortzaaa peugeotu' , se aude intr-un mare fel :X

SUPAPA_Jr 28-11-10 13:00

dar numai alea-s pozele? eu stiam ca si tweety e cu pozele...cum de nu s-a bagat sa faca si el cateva mai speciale?

PDV_1989 28-11-10 13:26

Quote:

Originally Posted by SUPAPA_Jr (Post 3851292)
dar numai alea-s pozele? eu stiam ca si tweety e cu pozele...cum de nu s-a bagat sa faca si el cateva mai speciale?

Pozele sunt luate de aici https://forum.4tuning.ro/51-cluburi/2...s/page-35.html postate de zahharia, probabil nu a avut timp:D

ionutzGtt 29-11-10 20:56

vinzi masina? :arrow:http://bmw.anunturi-auto.4tuning.ro/...v-9838176.html

PDV_1989 29-11-10 21:34

Quote:

Originally Posted by ionutzGtt (Post 3855866)

In caz ca primesc suma dorita da , altfel nu o dau.

quze 29-11-10 23:35

Quote:

Originally Posted by PDV_1989 (Post 3822767)
5. GANDESTE-TE CA APROAPE ZILNIC FAC UN DRUM DE BUCURESTI-JILAVA,1DECEMRIE SI NU ESTE UN DRUM FOARTE BUN SI NU IMI PERMIT SA FAC MASINA CUM VREI TU/SPRINTER, DOAR PENTRU POZE.

BAFTA;)

"Masina tinuta in garaj, mai mult de weekend.
Accept schimb DOAR cu logan diesel cu ac.
0724 469 933"

Pai si cum e domne pana la urma ?!

SAX1987 30-11-10 10:54

MAsina are GPL ? ( intrebare serioasa , nu glumesc)

pwr_bz 30-11-10 21:40

Consatene dai jucaria asta pe golan?
Parca aveai unu....l`ai dat?

PDV_1989 30-11-10 21:42

Quote:

Originally Posted by pwr_bz (Post 3858957)
Consatene dai jucaria asta pe golan?
Parca aveai unu....l`ai dat?

Asa as avea de gand...
Da, am unu dar l-a oprit ala batran :|

All times are GMT +2. The time now is 01:18.

- Copyright 2026 4Tuning