![]() |
Re: Versuri preferate !
ub40
Wise men say, only fools rush in. But I can't help falling in love with you Shall I stay? Would it be a sin? I can't help falling in love with you As the river flows gently to the sea Darling so we go, some things were meant to be Take my hand take my whole life too 'Cause i can't help falling in love with you As the river flows gently to the sea Darling so we go, some things were meant to be Take my hand take my whole life too 'Cause i can't help falling in love with you |
C.I.A. feat Cainele A.k.a. Sol'dat - Univers invers In loc sa te nasti ce ar fii mai intai sa mori Deschizi ochii batrani, intrebatori Esti intr-un azil o rezerva e doar a ta Si in preajma atent cu tine,mereu cineva Insa pleci curand mai sanatos ca toti Acasa esti asteptat de copii nepoti Te bucuri de o pensie iti faci timp sa te plimbi Incet constati ca incepi iar sa te schimbi Intrii in serviciu esti platit regeste Te-au pus un fel de sef, oare cum te uimeste Colegii vin dupa sfaturi si nu te saturi Sa demonstrezi cum de stii atatea rahaturi Divortezi de o femeie complet straina Nu stii si nici nu iti pasa cine’I de vina Copii tai fac nunti, iar tu intineresti Realizezi ca ai tot ce iti doresti Poate ar fii fost mai bine invers Oricum toate’s pe dos iar din mers Incepi sa le inveti, incepi sa intelegi N’ai din ce sa alegi Simti cum renunti prea usor Ce te asteapta in viitor, e atat de ametitor N’ai nici un ajutor Univers univers de-ar fii avut alt sens Doar daca in viata am fii mers invers Termini cu munca, rasuflii usurat Te indragostesti de femeia de care ai divortat Esti in stuedentie, cu totu alta lume Vremuri si npti nebune au un parfum anume Liceul il savurezi flamand, poftesti la toate Atatea tentatii credeai ca nu se poate Cu anturaj inca o noapte plina de pacate Ce dulce inmaturitate Devii mai copil, renunti la sex, poate-I mai bine Alergi, te joci nu mai tii cont de nimeni Orice noua zi, transformi in aventura Acum ochii iti debordeaza o inocenta pura Simți o voce calma, o mangaiere calda Esti intr-un pantec tinut ca in palma Iar daca totul poate a parut un basm Tu iti inchei viata intr-un ïntens orgasm. |
Guess Who - Locul Potrivit Suntem copii De-acum vom fi Plini de uimire, plini de iubire Cu ochi va urmarim Stim de pe acum ce ne asterneti la drum Nenumarate flori si palate S-avem de maine aur si paine Voi sunteti niste eroi Dar intr-o zi si noi Si noi stim c-a trecut mult timp Va trece inca pe-atat presimt In 10 ani mai prind Cativa ce mint,cativa ce tin sa plece Las`ca trece Romanu`i facut sa-nece Amaru` cu sange rece Cand da de necaz Petrece cu o bere la rece Se`ntrece… Zi-mi de ce furi! Da` cat mai vrei sa furi ? Nu vezi ca suntem multe guri? Si stim cu totii ce-nseamna sa-nduri Dar cate cazaturi sa-nduri ? Cam cat te bucuri si cat injuri? La cate lucruri poftesti din jur? Si esti sigur ca n-ai destul! Refren : Da nu`i nimic,sunt consolat de mic Tu esti constient ce zic,yo! Nu ne-am nascut in locul potrivit Nu, nu, nu ne-am nascut in locul potrivit N-am primit,am facut totul din nimic. Da nu`i nimic,sunt consolat de mic Tu esti constient ce zic,yo! Nu ne-am nascut in locul potrivit Nu, nu, nu ne-am nascut in locul potrivit N-am primit,am facut totul din nimic. Si-ai mei sunt sigur ca ai tai Nu m-au crescut cu vanatai M-au invatat cum sa n-o iau pe alte cai Mi-au explicat ca lumea-i rea Si viata-i grea,si tre sa fac cumva ceva Mi-au spus ca odata si-odata se duc Si tre sa ma agit ca tre sa ma lupt Ca timpu` trece dintr-un foc Ma plimba din loc in loc Ma schimba dupa noroc M-alearga doar pentru un singur vot Lumea simte,vrea fapte nu cuvinte Un simplu om sa fie presedinte! Refren : Da nu`i nimic,sunt consolat de mic Tu esti constient ce zic,yo Nu ne-am nascut in locul potrivit Nu, nu, nu ne-am nascut in locul potrivit N-am primit,am facut totul din nimic. Da nu`i nimic,sunt consolat de mic Tu esti constient ce zic,yo! Nu ne-am nascut in locul potrivit Nu, nu, nu ne-am nascut in locul potrivit N-am primit,am facut totul din nimic. |
2 shy - you give me all i need
I'm sitting here babe thinking about you Staring at the wall, I don't know what to do Can you tell me where have you gone No answer on your telephone. Tell me what I've done You give me all I need and I can't live without you Tell me what I've done baby, tell me what I've done, Tell me what I've done And you know what I feel, you turn me inside out Take a chance, make it real, you are all my life's about And I can't live without you You give me all I need and I can't live without you Pictures on the floor, the two of us And your eyes are blue, made me feel the trust Now the time is wrong to be alone All on my own, ................. it out go wrong Everytime I see you girl I get wicked So please don't leave me or else you wanna kick it The love we share is not the one to lose So don't be cruel and baby .................... choose I'm looking for your love, baby please be mine Come into my heart and let it shine I'd wait a million years and ...................... I don't care about, I wanna be with you |
Cumicu - Refuz la drama II
N-am crezut vreodata tata, c-o s-ajungem si aici N-am stiut la inceput, acum detest tot ce imi zici Mama stiu ca nu-s destul de bun, de pus in rama Dar n-am regrete,stii, refuz sa cred ca sunt o drama. N-am crezut vreodata tata, c-o s-ajungem si aici N-am stiut la inceput, acum detest tot ce imi zici Mama stiu ca nu-s destul de bun, de pus in rama Dar n-am regrete,stii, refuz sa cred ca sunt o drama. Buna mami, vino sa vezi cum au trecut anii Cum am crescut, mami inca iubesti banii Stiu ca vezi in ei singura comoara Cand ti-am zis ca esti avara Tu mi-ai spus sa ies afara In fine Adu-ti aminte mami, stii bine Contam doar noi, doar tu, Tania si cu mine Stii ca tot ce-a fost ma face sa ma simt trist si prost D-asta nu ma mai cunosti, d-asta nu ma recunosc nici eu pe mine In fine Sa stii ca-i totu' bine Totu-i ok, e foarte ok, sunt la fel de ok Asa cum nu ma vrei Dar tu n-ai cum sa vezi sinceritatea ascunsa-n ochii mei Ma trezesc la fel in fiecare zi-i la fel Nu ma gandesc cum ar fi altfel Decat cum e acum Imi iau ramas bun Sa stii ca te iubesc oricum ar fi, oricum N-am crezut vreodata tata, c-o s-ajungem si aici N-am stiut la inceput, acum detest tot ce imi zici Mama stiu ca nu-s destul de bun, de pus in rama Dar n-am regrete,stii, refuz sa cred ca sunt o drama. N-am crezut vreodata tata, c-o s-ajungem si aici N-am stiut la inceput, acum detest tot ce imi zici Mama stiu ca nu-s destul de bun, de pus in rama Dar n-am regrete,stii, refuz sa cred ca sunt o drama. |
Versuri Dan Balan - Despre tine cant
E tot, e pustiu, cata durerea-n mine Si cata dragoste si toata, toata-i pentru tine Nu inteleg ce fac pe lume Cand nu ma vrei aproape Nu ma visezi in noapte Asa cum te visez Dar eu plec, iar tu ramai Si-ti mai doresc iubirea care-am vrut Sa ti-o ofer atat de mult Poate acum, cand nu mai sunt Vei intelege sper... Dar va fi tarziu Si eu ma inalt spre cer Refren Si eu ma inalt spre cer Si simt ca te las in gerul meu Cand ploaie va fi pe pamant Tu vei sti ca despre tine cant Cand soare va fi pe pamant Tu vei sti...ca despre tine cant Nu mi-a ramas nici-o speranta Tu le-ai ars pe toate Si cata dragoste ai ars nu vei afla vreodata Iti amintesti de ziua-n care Vroiam sa-ti daruiesc o floare? tu gingas mi-ai soptit ca pleci Iar eu raman... Nu, eu plec, iar tu ramai Si-ti mai doresc iubirea care-am vrut Sa ti-o ofer atat de mult Poate acum, cand nu mai sunt Vei intelege, sper... Dar va fi tarziu Si eu ma inalt spre cer Numai durerea mea e pe pamant Ultima data despre tine cant Pastrez in suflet numele tau sfant Toata viata ti-o dau... |
SPIKE- SCANDAL
Veneam pe 7 carari Mancand pamant cu tot cu flori In timp ce aia din spatele meu cica "mai faci un pas si mori" Mai fac 104 strigand mata'i c*rva , dati-va dracu' Gandindu-ma ca daca ma-npiedic astia-mi rup capu Bai Spike ai belit p*la si nu-i nici urma de tactu Eu zic sa dai vina pe biserica Zi ca te-a posedat dracu' Plus ca nu-ti canta nici macar popa iti canta tarafu' Sa mor daca stiu ce e in capul tau, Si sa mor daca vreau sa aflu Ca-s undeva pe camp , am 8 km la ora e crunt Si se pare ca adidasi mei nu vor sa prinda mai mult Dau un telefon la garda desi sunt prea departe Aia de acolo ma intreaba "erau multi?" Vai cata frunza , cata iarba Incerc sa sun un prieten si sun toata agenda Raspunde una Geta (hei buna), da cine slob*z e Geta Profit de ocazie si spun inchide ca te sunt mai tarziu Daca probabil raspund ai mei la telefon si ma gasesc viu E scandal , scandal E scandal , e scandal Nu vrei sa dansam impreuna ? Sau sa ne tinem de mana ? Sa facem hora unirii Sau te bagam in porbagaj si te mai facem o tura Calare pe 3 iezi un fel de scufitzu rosie cu ochii verzi Inaintand printr-o ploaie de pietre Coa*e ma vezi? Nedumerit de teancu' de oameni Toti cu ceasuri furate A voi sunteti bande de cartier- Un fel de benzi desenate? Un fel de ???? frate tipi astia e d'aia cu acte Sti tu d'aia cu sindromu' "da mama cu biciu" Tranteste repede o poza sa speriem hi5-ul Ca baieti astia e tare duri si vor sa ma taie cu briciu' Da ei n-aude ce zici tu asa ca le iau la picioare X5-ul Iti ???? in corado catani, sa le mai dau un indiciu. Am sa va arat un numar magic daca-mi pot permite Am nevoie de unul din voi ,benzina si multe chibrite Apoi devine dramatic Apar ai mei cu 5 masini negre, se dau jos cu bate ,lanturi si un ciocan pneumatic Unu din ei mai flegmatic scoate un tun de bass gigantic Si da drumu' la o piesa in timp ce alearga fanatic strigand : E scandal , scandal E scandal , e scandal Nu vrei sa dansam impreuna ? Sau sa ne tinem de mana ? Sa facem hora unirii Sau te bagam in porbagaj si te maï facem o tura |
Quote:
|
Poate, nu stiu, varianta asta am luat-o de pe net...sincer nu am rabdarea sa ascult vers cu vers, si dupa aia sa o mai si scriu...
|
"Riu Da Silva - Touch me"
You'll always be my baby I'm always thinking of you baby Yeah, yeah Touch me in the morning And last thing at night Keep my body warm baby You know it feels right Take a little higher I'm thinking it too (too) Tell me what you're feeling I feel it with you We can only understand What we are shown How was I supposed To know our love will grow? Move a little closer Things sure are looking up Heal me with your loving I need you so much I need you so much I need you so much Hey-ey-ey Oooh! Oooh, oooh We can only understand what we are shown How was I supposed To know our love will grow? (Repete) You touch my mind In special places My heart races with you I'll take your love I'll take my chances I 'll take them with you We can only understand what we are shown How was I supposed To know our love will grow? You touch my mind In special places My heart races wïth you |
Madonna - Push
You push me To go the extra mile You push me When it's difficult to smile You push me A better version of myself You push me Only you and no one else You push me To see the other point of view You push me When there's nothing else to do You push me When I think I know it all You push me When I stumble and I fall Keep on pushing like nobody Every race I win Every mood I'm in Everthing I do I owe it all to you Every move I make Every step I take Everything I do It's all because you push me You push me When I don't appreciate You push me Not to lie and not to hate You push me When I want it all to end You push me When I really need a friend You push me All I wanna do is cry You push me When it's hard for me to try You push me When I do it for myself You push me Only you and no one else Keep on pushing like nobody To go the extra mile When it's difficult to smile A better version of myself Only you and only you and only you To see the other point of view When there's nothing else to do When I think I know it all Only you and only you and only you |
Cheloo feat Guess Who - Fericit
Nu cer decat un petic de cer liber Si sa am timp sa ma reconsider In loc sa ma desonsider Cu un caracter de fier As fi ruginit pana acum Dar am trecut peste apa de foc, praf si fum. A mai ramas un pic de magie Si cine stie? Poate va-ncepe intr-un final sa-mi rezulte si mie, Visele mele se lovesc de ziua de maine Daca as orbi nu mi-ai intinde in mortii tai o bucata de paine. N-am puteri speciale sa mentin legaturi superficiale Si sunt scarbit de mimici artizanale Daca as putea citi in priviri Ai uita sa respiri Caci as practica stilul liber latir in direct la stiri Intoarce-mi spatele prietene Asta-i un monolog Nu-ti bag in rana un cutit, iti bag un ciob Am sa-ti iau inapoi tot ce ti-am dat cu mana mea Ce p*** mea Prietenul sa merite apoi sa vrea Nu confunda dreptul cu darul Tu care-mi pui gandind jegos pe masa intors paharul Ma culc suparat A doua a zi ma scol tot incruntat Inca o zi de cacat inconjurat de oameni de cacat. Voi care zambiti de dragul aparentelor Sa stiti ca ma-nraiesc, in nici un caz, in nici un caz nu mor. Refren: Sunt moment-n viata cand e necesar sa vrei Sa pui gunoaie-n cutia milei Si toti banii sa-i bei, Iti ramane doar sa te razbuni pe tine Caci e mai usor sa fi rau cand vrei sa fii bun si n-ai cu cine...2x Unu- cateva foi Sterg o mie de nevoi Nu-nerca sa-ti gasesti norocu-n lanul de trifoi Doi- n-o sa vezi fericirea printr-un geam mat Cum n-o sa vezi in masini straine oameni in halat. Am inhalat destul aere de oameni cool Ce cred c-ajung in Rai si dau de-o usa pe are scrie pull Ai planurile-n cap doar atunci cand il pui pe perna Nu visa la occident Cand nu stii nu stii limba materna Prietenii au mai multi bani au tot ce vor Deci isi permit Tu esti sarac ai doar un san in spate Dar esti cinstit Cui ii pasa? Acum ca sa ai o casa Sa ai ceva-n plasa nu e loc sa spui lasa In orice batatura sta mai mult de-un gram de ura Stai, stai cu nasu-n bautura ca mai mult n-o sa a-a-ai Decat sa dai pune deoparte in final sa vezi ce mai ramane.... Un copil ramane-o afacere proasta Cand esti in somaj Intre frati ramane discriminarea la partaj Din scoala, ramai cu gandul c-ai fost la dresaj In viata fericirea ramane un fïlm de scurt metraj... Refren:2x |
Imran Khan - Amplifier Kaaliyan baariyan we gaddiyaan nu mein lawaan speed mein 220 di chalaan, POLICE de samne mein nai rukhda i am a knight rider breakaan maar maar tardi mein chiekh kad da sari loki takde we ki hogeya, lagda we injh mera dil rukda unu mein puchda ni gaddi sadi beja ni jattiye, ni door tenu lehja, we arriye ni woofer tu meri,meri mein tera amplifier, fier ni gaddi sadi beja ni jattiye, ni door tenu lehja, we arriye ni woofer tu meri,meri mein tera amplifier, fier gaddi meri tenu wi awaaz mardi, black leather seetaan uttey aah bendhi tenu weh main ser karawanga ni puri dunya di Kendi, garmi we lagdi weh seene ni pijh gai weh kurti paseene di challi digrees di tooph pendi on kar AC ni gaddi sadi beja ni jattiye, ni door tenu lehja, we arriye ni woofer tu meri,meri mein tera amplifier, fier ni gaddi sadi bedhja ni jattiye, ni door tenu lehja, we arriye ni woofer tu meri,meri mein tera amplifier, fier jaandi eh club das tere ki erade Dj nu puch ki lewa main tere gaane lehja mein lehja tenu jithe we tu chaawain ekh waari aawe moodh banawe(x2) ni gaddi sadi beja ni jattiya ni door tenu lehjja we arriye ni woofer tu meri, meri mein tera amplifier fier(x4) (meh tera amplifier fier)(repeatedly then fade) SI ACUM TRADUCEREA IN ENGLEZA Imran Khan - Amplifier I'll add Black (tinted) windows to my cars I'll drive at 220 I'll not stop in front of the police I am a night rider Ill break repeatedly so that my tires screech Everybody wonders whats happening. It feels as-if my heart isn't beating now. I ask Sit in my car girl Let me take you on a tour stubborn girl You are my woofer I am your amplifier ... Fire ----------------------------2 My car also makes noises for you Come sit on the black leather seats Let me take you on a ride around the world You say your feeling hot, girl your kurti (shirt) is drenched in sweat The sunlight is 40 degrees.. lets switch on the AC Sit in my car girl Let me take you on a tour stubborn girl You are my woofer I am your amplifier ... Fire ----------------------------2 You're going to the club!... whats on your mind? Ill ask to DJ to play your tunes Ill take you wherever you want girl Come once and lets set the mood ---------------------2 Sit in my car girl Let me take you on a tour, stubborn girl You are my woofer I am your amplifier ... Fire ----------------------------4 Yeah, now that I think about it, it sounds stupid in English. d: |
Voltaj - Dematurizarea Prea multa lume a uitat de zilele Cu tenisi rupti in goana de a-ti prinde visele Cati au uitat cum se umbla prin gara, Ce gasca tare se strangea la mare in orice vara... Noptile albe,primul metrou spre casa ta, Vremea in care nu iti pasa ce va urma, Prea repede am crescut,prea repede am pierdut, Ani in care dormi putin dar iubesti si razi din plin... Refren: As vrea sa ma dematurizez, Sa stau in ploaie si sa visez As vrea sa te dematurizezi, Sa vii in ploaie si sa visezi...2X Si tu si tu si tu Si tu si tu si tu, Si tu si tu nu... Prea multa se cearta la televizor, Prea multa lume sta plictisita la semafor, De parca viata ar fi atat de lunga cat, Sa poti sa iti plangi de mila ca ti-a ajuns pana in gat... Prea multa lume a ingropat ce si-a propus Prea multa lume sta cu garda sus, Prea repede am crescut,prea repede am pierdut, Ani in care dormi putin dar iubesti si razi din plin... Refren: As vrea sa ma dematurizez, Sa stau in ploaie si sa visez As vrea sa te dematurizezi, Sa vii in ploaie si sa visezï...2X |
PARAZITII-CUM SE FACE
Drace ! Cum p**a mea se face, Taranii vor sa-mbrace, Doar Gucci si Versace F*tu-va-n gura, Drace! Cum p**a mea se face, Taranii vor sa-mbrace... Doar Gucci si Versace F*tu-va-n gura! C*rvele, nene, le curge mult prin vene Disperate de lovele le vezi prin cartiere Nu stiu limba romana, se tarasc prin tarana Cu taranu` clasic brat la brat sau de mana... Trage buza peste dinti, fraiere! C-am avut p**de ca aia, deci m**e, bai ! Te-am vazut la disco esti mistoo, bine-nteles Cautai punctul G pe GPS! Cand aia e la bara, te faci foc si para Blocu' ptr tine e un sat pe verticala Mergi la sala ca un prost, fara rost Hugo Boss nu stie ca-mbraca un prost. Cand lasi geamu` jos, bai, ai grija ce zici Ca te zbor din X5 inapoi in opinci. Drace! Cum p**a mea se face Taranii vor sa-mbrace... Doar Gucci si Versace F*tu-va-n gura Drace! Cum p**a mea se face Taranii vor sa-mbrace... Doar Gucci si Versace F*tu-va-n gura! Ai bani doar de-o bere Ai dat o viata cu grebla O arzi prin cafenele aici, sugand conserva Ti-ai luat tricou mulat pe cateva zeci de leva Eu mi-am luat o bata sa te colorez ca zebra! Pe p**da ta cu fite care sparge seminte Aseara cu o vodka am tras-o 30 de tzatze, Te batai pe house nasol Te prefaci ca bei si porti gentuta Ba puta, esti gay? Cu ochelarii pe cap, in buzunar niciun shfantz Camasa descheiata, sa vada lumea ca-i lant Telefonu' la ureche, rezemat de masina Te prefaci ca vrei sa pleci, cand p**a benzina Ai foamea`n retina, hai coae, nu pleci? Ca tona aia de parfum nu-ti face buletin de Bucuresti. Drace ! Cum p**a mea se face Taranii vor sa-mbrace... Doar Gucci si Versace F*tu-va-n gura, Drace! Cum p**a mea se face Taranii vor sa-mbrace... Doar Gucci sï Versace F*tu-va-n gura! |
| All times are GMT +2. The time now is 00:40. |
- Copyright 2026 4Tuning