![]() |
Re: Delta Racing Crew
felicitari Vali pentru rezultatele obtinute, tot nu am inteles cum dracu a iesit ala cu honda pe locul2 si tu l-ai intrecut clar la distanta foarte mare .
|
Timpi ma....el sa mai dat si cu alte masini si atunci a scos timp mai bun ca vali...asta e treaba
|
Quote:
|
Quote:
Am intrat pentru finala 8 participanti,cele mai bune 8timpuri, eu am avut al2-lea cel mai bun timp, si s-au dat 1 cu 8;2(eu) cu 7;3cu 4 cu 5,apoi eu am cazut cu crx-ul din midnight care a luat locul 1 iar el cu altcineva mai slab care l-a batut. eu in semifinala iar el in finala. Cred ca m-am facut inteles! |
Quote:
|
Quote:
|
felicitari vali inca odata...
nu stiu ce zicei voi da la mine nu mai exista crx ci GRX |
asta e cel mai important :) participarea si faptul ca ne-am simtit bine :) felicitari vali, ti-ai "reglat conturile" ;)
|
Quote:
Quote:
|
Cei aia GRX? :???:[/QUOTE]
plm...niste honde cica...:lol: pentru mice(maus)....felicitari frate....e tare nu?....e tare! |
Quote:
Stii cat de tare ma oftic pentru treapta aia ratata cu viperu'? :cry2::ashamed::shakefist Asta e. Locul 4 nu se premiaza nici in cazul meu si nici in cazul tau :) Pe viitor vom veni mai pregatiti, sunt sigur de asta ;) |
Ne mandrim ca suntem in DRC!!!! Felicitari Sej!!
Later edit: Felicitariile mele pentru Radu(Maus)!! |
Din ce ai scris tu, se intelege ca si Radu e in DRC!! Pentru el felicitarile trebuiau puse separat :lol: 8)
|
Mersi de observatie:D!
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:39. |
- Copyright 2026 4Tuning