Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Delta Racing Crew (https://forum.4tuning.ro/575-delta-racing-crew.html)
-   -   Delta Racing Crew (https://forum.4tuning.ro/575-delta-racing-crew/95165-delta-racing-crew.html)

Dennis_TL 18-05-09 06:37

Re: Delta Racing Crew

felicitari Vali pentru rezultatele obtinute, tot nu am inteles cum dracu a iesit ala cu honda pe locul2 si tu l-ai intrecut clar la distanta foarte mare .

P_I_T 18-05-09 07:45

Timpi ma....el sa mai dat si cu alte masini si atunci a scos timp mai bun ca vali...asta e treaba

Suki* 18-05-09 07:49

Quote:

Originally Posted by daffy duck™ (Post 2328159)
Felicitari !!!! ( nu stiu exact pr ce)

P.S ce putea sa zica si Suki....:lol::lol::lol:

:lol::lol: pai ce puteam sa zic si eu :oops:

SEJ 18-05-09 10:05

Quote:

Originally Posted by P_I_T (Post 2328276)
Timpi ma....el sa mai dat si cu alte masini si atunci a scos timp mai bun ca vali...asta e treaba

Bai nu mai vorbi prostii!
Am intrat pentru finala 8 participanti,cele mai bune 8timpuri, eu am avut al2-lea cel mai bun timp, si s-au dat 1 cu 8;2(eu) cu 7;3cu 4 cu 5,apoi eu am cazut cu crx-ul din midnight care a luat locul 1 iar el cu altcineva mai slab care l-a batut. eu in semifinala iar el in finala.
Cred ca m-am facut inteles!

MauS 18-05-09 12:06

Quote:

Originally Posted by SEJ (Post 2328643)
Am intrat pentru finala 8 participanti,cele mai bune 8timpuri, eu am avut al2-lea cel mai bun timp, si s-au dat 1 cu 8;2(eu) cu 7;3cu 4 cu 5,apoi eu am cazut cu crx-ul din midnight care a luat locul 1 iar el cu altcineva mai slab care l-a batut. eu in semifinala iar el in finala.

Exact :) Si eu de exemplu dintre cei 8 participanti daca nu eram al3-lea timp ci al 4-lea, acum ocupam locul 3 :) insa 4 nu se premiaza:rolleyes2 Treaba era cu cine "pici" sa te dai :)))))

SEJ 18-05-09 12:52

Quote:

Originally Posted by Geox` (Post 2327596)
Pot sa zic ca Crx Rosu Turbo chiar a meritat sa castige ala chair te batea calumea,era o diferenta in rest cred ca era o chestie de pilotare erau masini apropiate.

Nu era nici un CRX turbo la grupa mea. Erau 2 care se asemanau cu cele care m-am dat eu, la grupa S2 care le-ai confundat.

flmoise 18-05-09 14:11

felicitari vali inca odata...
nu stiu ce zicei voi da la mine nu mai exista crx ci GRX

MauS 18-05-09 14:13

asta e cel mai important :) participarea si faptul ca ne-am simtit bine :) felicitari vali, ti-ai "reglat conturile" ;)

SEJ 18-05-09 14:50

Quote:

Originally Posted by MauS (Post 2329554)
asta e cel mai important :) participarea si faptul ca ne-am simtit bine :) felicitari vali, ti-ai "reglat conturile" ;)

Mersi... felicitari si tie ai facut senzatie la grupa cu cele mai rele masini te-ai descurcat excelent... nu mai zic de cursa cu Viper-ul 8400cmc 600cp :shock:
Quote:

Originally Posted by flmoise (Post 2329540)
felicitari vali inca odata...
nu stiu ce zicei voi da la mine nu mai exista crx ci GRX

Cei aia GRX? :???:

flmoise 18-05-09 14:54

Cei aia GRX? :???:[/QUOTE]
plm...niste honde cica...:lol:
pentru mice(maus)....felicitari frate....e tare nu?....e tare!

MauS 18-05-09 14:59

Quote:

Originally Posted by SEJ (Post 2329678)
Mersi... felicitari si tie ai facut senzatie la grupa cu cele mai rele masini te-ai descurcat excelent... nu mai zic de cursa cu Viper-ul 8400cmc 600cp :shock:

Cei aia GRX? :???:

:confused2
Stii cat de tare ma oftic pentru treapta aia ratata cu viperu'? :cry2::ashamed::shakefist

Asta e. Locul 4 nu se premiaza nici in cazul meu si nici in cazul tau :) Pe viitor vom veni mai pregatiti, sunt sigur de asta ;)

Ovy FTZ 18-05-09 15:06

Ne mandrim ca suntem in DRC!!!! Felicitari Sej!!

Later edit:

Felicitariile mele pentru Radu(Maus)!!

Suki* 18-05-09 16:19

Din ce ai scris tu, se intelege ca si Radu e in DRC!! Pentru el felicitarile trebuiau puse separat :lol: 8)

Ovy FTZ 18-05-09 16:57

Mersi de observatie:D!

P_I_T 18-05-09 17:48

Quote:

Originally Posted by SEJ (Post 2328643)

Scuze ma...am vb si aiurea..din presupus...nam stat pana la final. Oricum ala care vorbea era tare...(Doua Renault Megane...ambele galbene. Honda GRX si alte balbe.)

All times are GMT +2. The time now is 03:39.

- Copyright 2026 4Tuning