Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Masini - Made In Constantza (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/897-masini-made-constantza.html)

HAL 23-06-05 01:17

1 Attachment(s)
si un filmuletz si gata nu va mai stresez cu coaja mea!! :D

X-Ray-Eyes 23-06-05 14:03

Re: saltare

Quote:

Originally Posted by \"GRIGO-X2\"
te felicit X-Ray pentru masina asta e super tare ..
daca nu te superi ca te intreb cati bani ai bagat in ea .....
:shock: :shock: :shock:

Merci frumos ...
Cati bani ? Crezi ca mai tin minte ? Sunt o gramada de chestii schimbate , fiecare cu costurile aferente ... si multe poate nu se vad ( suspensie , sistem franare , tren rulare , etc. ) sau se vad dar nu se stie pretul.
:peace:

GABBY_ 26-06-05 09:45

of Doamne ce masini am putut sa vad aseara la rex in parcare.bentley continental gt,lamborgini gallardo,2 porsche carerra etc.mama dar cate masini tunate venit pe litoral.ma uitam pe starada si serioa 5 modelul acela frumos de tot deja a inceput sa bata passat-ul la popularitate.ce de saraci avem in tara asta :wink: .ca sa nu mai vb de femei ca aseara aveam capuyl ca girofarul de nu putea sa-l tin o clipa intr-un loc :oops:

D_M_X 26-06-05 17:15

M vazut si eu ieri seara la SS Lambo ala negru ...i-a dat putin dar nu a urlat nu a marait nimic....mai mult a fasait...cred ca nici nu i-a dat tare dar in fine........ROMANII AU F. MULTZI BANI

ERY 27-06-05 08:29

SUBARU IS BACK IN BUSINESS !!

pav[] 27-06-05 11:18

Re:

Quote:

Originally Posted by \"CT-81-ERY\"

oare face un lambo ? :roll: :lol: :lol: :lol:

ERY 27-06-05 12:19

Re:

Quote:

Originally Posted by \"pav[
\"]
Quote:

Originally Posted by \"CT-81-ERY\"

oare face un lambo ? :roll: :lol: :lol: :lol:

Nu stiu.E greu sa compari astea 2 masini pt ca sunt din clase total diferite.(Sa nu mai vb de cati bani costa fiecare).Oricum 555 prinde suta in 4.2 sec, ceea ce nu este deloc rau.Deci are mari sanse sa stea pe langa el (in fata sau in spate).
(P.S.Totusi este ca si cum ai compara Calibra sfi stock cu o Supra stock).

pav[] 28-06-05 10:33

eu nu vroiam sa fac o asemenea comparatie.. doar ca era vb de lambo.. apoi s-a adus vb de subaru :P

-=X-Team=-82-MDN 28-06-05 12:14

m`am uitat la Lambo ala in interios ... prea belea ... pe bord ... 350 ..... are schimbatorul la volan ... in spatele volanului .... are pe consola centrala 3 butoane ... 1-sport 2-normal 3-nuamvautbine .... :) belea masina ... prea belea ...

ERY 28-06-05 14:09

Re:

Quote:

Originally Posted by \"pav[
\"]eu nu vroiam sa fac o asemenea comparatie.. doar ca era vb de lambo.. apoi s-a adus vb de subaru :P

Topicul este despre masini din Constanta. Nu m-am uitat mai inainte despre ce s-a vb (nu ca m-ar interesa prea tare :wink: )

P.S. Lambo este din Buc., iar in Cta dupa parerea mea cea mai tare masina este de departe Quattroporte- le lui L.

Psycho 28-06-05 20:09

a aparut un NSX cu nr de constantza il am pe telefon :P

lolek 28-06-05 22:54

l`am vazut si eu nsx`u ... beleaaaaaaaaaa rau ... aia da masina :wink: da un pik de fum la multe

needBrain 29-06-05 20:40

in fiecare an la rex e salon auto,ca.....p-acolo numa' AMARASTENII se cazeaza
apropo de rex:andy,mai tii minte?

Gabi 01-07-05 22:22

CT-90-URS - BMW ursulet negru, gen B-99-WRC. Ce stiti despre masina asta? E prin Craiova - am vazut-o de cateva zile - si arata destul de bine.

Psycho 01-07-05 22:40

da .. shtim mashina ... e frumushica :) ... e d`a noastra da nush daca a vandut`o ?!

All times are GMT +2. The time now is 23:24.

- Copyright 2026 4Tuning