![]() |
1 Attachment(s)
si un filmuletz si gata nu va mai stresez cu coaja mea!! :D
|
Re: saltare
Quote:
Cati bani ? Crezi ca mai tin minte ? Sunt o gramada de chestii schimbate , fiecare cu costurile aferente ... si multe poate nu se vad ( suspensie , sistem franare , tren rulare , etc. ) sau se vad dar nu se stie pretul. :peace: |
of Doamne ce masini am putut sa vad aseara la rex in parcare.bentley continental gt,lamborgini gallardo,2 porsche carerra etc.mama dar cate masini tunate venit pe litoral.ma uitam pe starada si serioa 5 modelul acela frumos de tot deja a inceput sa bata passat-ul la popularitate.ce de saraci avem in tara asta :wink: .ca sa nu mai vb de femei ca aseara aveam capuyl ca girofarul de nu putea sa-l tin o clipa intr-un loc :oops:
|
M vazut si eu ieri seara la SS Lambo ala negru ...i-a dat putin dar nu a urlat nu a marait nimic....mai mult a fasait...cred ca nici nu i-a dat tare dar in fine........ROMANII AU F. MULTZI BANI
|
SUBARU IS BACK IN BUSINESS !!
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
(P.S.Totusi este ca si cum ai compara Calibra sfi stock cu o Supra stock). |
eu nu vroiam sa fac o asemenea comparatie.. doar ca era vb de lambo.. apoi s-a adus vb de subaru :P
|
m`am uitat la Lambo ala in interios ... prea belea ... pe bord ... 350 ..... are schimbatorul la volan ... in spatele volanului .... are pe consola centrala 3 butoane ... 1-sport 2-normal 3-nuamvautbine .... :) belea masina ... prea belea ...
|
Re:
Quote:
P.S. Lambo este din Buc., iar in Cta dupa parerea mea cea mai tare masina este de departe Quattroporte- le lui L. |
a aparut un NSX cu nr de constantza il am pe telefon :P
|
l`am vazut si eu nsx`u ... beleaaaaaaaaaa rau ... aia da masina :wink: da un pik de fum la multe
|
in fiecare an la rex e salon auto,ca.....p-acolo numa' AMARASTENII se cazeaza
apropo de rex:andy,mai tii minte? |
CT-90-URS - BMW ursulet negru, gen B-99-WRC. Ce stiti despre masina asta? E prin Craiova - am vazut-o de cateva zile - si arata destul de bine.
|
da .. shtim mashina ... e frumushica :) ... e d`a noastra da nush daca a vandut`o ?!
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:24. |
- Copyright 2026 4Tuning