![]() |
Re: Discutii intre membrii grupului Tigra Club
eu unul nu mai am nevoie de site-ul lor. o sa incercam sa strangem cati mai multi membri pe club tigra si se pot spala pe cap cu club opel al lor. oricum suntem inaintea lor pe Google...........
eram sigur ca e vb de multi bani cu site-ul ala..................de aia nu vor sa auda de link -uri la alte site uri.............isi pierd ei vizitatorii si deci scade si profitul.......mi-e scarba, ala nu ar trebui sa fie un site pt profit ci un site pentru comunitatea opel |
Ehh... sa fie sanatosi, asta demonstreaza cata demnitate au cat de ipocriti sunt. Pe mine oricum nu prea ma incanta forumul lor, nu sunt interesati de userii noi nu vorbesc decat intre ei... mare comunitate.. sa se spele cu ea pe cap.
Le: Hai ca tot ne-au enervat destul astia de pe clubopel. Eu propun asa, pentru cei din bucuresti (si nu numai) sa facem si noi o mica intalnire intr-o seara. Spre exemplu luni seara, eu oricum o sa ma intalnesc cu Tom si as vrea sa mai vina si altii... ne cunoastem si noi. Poate ne alegem si noi o zi sa ne intalnim, macar o data la doua saptamani. Ce ziceti? Care se baga? |
Quote:
|
O chestie hazlie!
Daca dai cautare pe google la club tigra, primul link afisat este acesta Si peste cine dai? Unul dupa altul! Peste cei trei magnifici suspendati :lol::lol::lol: Ciuby ai grija ce faci ca si tu esti mai jos pe aceeasi pagina! |
Salut .. Acum am vazut subiectul Club Opel :sad:
inainte era altfel treaba pe forumul lor, toate bune si frumoase, dar de vreo 2 ani incoace au inceput sa aiba din ce in ce mai multi membrii si li s-a urcat la cap , moderatori cu prea mult exces de functie .... eu am contul suspendat de mai bine de o luna de zile ... asta e , noi sa fim sanatosi Cheers .. O zi buna la toti |
Quote:
totusi la intalnirea aia chiar nu se baga nimeni? :( |
Era o gluma! :-P
@GAby645 si tu esti suspendat? Suntem 4 din Club Tigra care avem suspendare? |
de mai bine de o luna sunt suspendat .. si clona mi-au suspendat-o saptamana trecuta .. :oops:
|
Ma gandisem si eu la ideea unei clone ieri la servici, dar sincer nu are rost.
Sambata asta este o intalnire Club Opel Timisoara -Arad - posibil si Oradea. Si daca as fi vrut sa mai merg nu pot vedea unde si cand se tine. Asa ca @Dracushor daca te mai intereseaza aceasta intalnire, nu conta pe mine. 4tuning ne-a permis sa facem aici un Club, sa postam anumite linkuri, sa putem comunica liber. La asta m-am referit ieri cand am spus RESPECT pentru 4tuning. |
si eu am fost suspendat de 2 ori pe club opel , sunt prea comunisti adminii de acolo !
nici nu mai intru .... sunt prea plini de ei ! |
sterge cookie din browser si poti intra . nu te mai poti loga dar poti sa vizitezi
|
Quote:
|
Imi place semnatura ta. Sa faceti poze duminica!
|
pot schimba ip-ul la orice secunda asa ca...................nu au decat sa stea 24/24 sa dea banuri
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:13. |
- Copyright 2026 4Tuning