![]() |
Re: DE CE URAM FEMEILE
...glad to see u reihan!!!
in mod cert,el este un baiat deosebit,dar nu e chiar singurul d genu' p aici ;) oricum,mai mult sau mai putin cam toti d aici sunt "sariti d p fix" ....si eu apreciez asta...mult d tot :D |
...eu pe el il cunosk personal ...ma refer de genu asta ...am zis k e singurul de genu asta care IL SITU EU...;) sunt sigura k mai sunt si altii ....
u missed me ? ;;) eheee mi`ai zis k vi la mare si nu ai venit |
hai mai nu mai uraste nimeni femeile pe acilea (de parca le-ar ura cineva) ???????poate sunt si uni care urasc femeile dar sper ca nu sunt pe forum :D :D :D deci cum era ????
|
..:) pai nici nu cred ca exista cineva care sa le urasca... dimpotriva:)
|
Ba frate , yo le urasc , in toate "as da" (nu chair in toate , cu mici exceptii ) ! respect !
|
....pai s`ar putea sa dai numai "in stanga" si dreapta" in ritmul asta :lol:=)).....
|
Quote:
|
Quote:
uite cum vad eu treaba in acest triunghi: mosul este clar cel mai castigat pt ca o arde pe tipa... tu, fara sa-ti dai seama, esti castigat ca nu se uita la tine pt ca in felul asta nu ai o vagaboanta la usa... ea... cu ce e castigata? cu rasul lumii si cu o "zbarcitura"...:) asa ca eu te intreb din nou... la ce bun sa-i mai dai si tu 20 de pumni in cap? :) |
ai perfecta dreptate dar nu-mi vine sa cred cat de proase sunt unele , pai cum mama draq o fwte un mos de 70 ani ???? nu-mi vine sa cred , ca si cum yo sa ma combin cu o baba de 70 ani full de bani , pai ma f*t in bani ei ca nu`s gerontofil , crek as face icter mecanic :) :) :) ! respect !
|
....DolusD eu zik k te afirmi de dragu de a posta personal ;).....cum ai zis tu este de ce uram femeile nu de ce uram unele femei asa k mai gandeste`te :twisted:...
|
.. mda! mie oricum mi se pare ca formularea din topic este gresita...
"de ce uram femeile?" asta suna deja a certitudine... adik le uram dar intrebarea ar fi de ce? eu cred ca mai bine ar fi fost... "uram femeile?" si raspunsul ar fi dupa caz: "da" sau "NUUUUUUUUUUUUU!!!" :) |
le uram in anumite momente ... dar nu pe toate si nu tot timpul ... ;)
|
Quote:
|
Quote:
p d alta parte,ura si iubirea merg mina in mina ;) cind exista o persoana care te face sa te simti bine,si e alaturi d tine...iubesti...cind nu mai e cu tine o urasti...nu-i asa???;) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:58. |
- Copyright 2026 4Tuning