![]() |
Re: Top 100 Posturi TARI !
Quote:
|
Cu Audi intr-adevar, stiu ca sunt fiabile. Si Volkswagen, dar nu chiar atat de mult. Cu Seat si Skoda... Cred ca se exagereaza. Chiar daca apartin de VAG, sunt departe...
(La fel cum suntem noi departe de ideea topicului) |
nevermind...
|
ZANE94: @xtrezz, e posibil sa fie asa, nu te contrazic, tu stii mai bine, insa sunt sigur ca esti o exceptie. majoritatea romanilor s-au acomodat cel mai bine cu masinile nemtesti si de aceea recomand si eu ceva nemtesc (cu toate ca ford e la general motors, dar e asezata langa alea nemtesti)......"e asezata langa alea nemtesti" :))
|
Ford nu face parte din GM.
Prea mult offtopic pentru topicul asta... |
|
mwahahah , buna asta :)
sincer nu stiu de unde tot apar , dar din pacate sunt din ce in ce mai multi |
Quote:
Quote:
|
Nu vreti voi să vă mutaţi pe versus? :)
Aici suntem departe rău de subiect... |
2 Attachment(s)
Nu este un post tare, dar e tot ceva tare... mai exact e unul de al nostru de la bazar
nu am putut sa ma abtin de la ras... poate ca rad ca prostu', da nu cred vad pe acolo ca scrie si negociabil... probabil se negocieaza in jur de 5000 euro la ea linkul - http://opel.anunturi-auto.4tuning.ro...9028.html#poze |
Intradevar pretul este exagerat, dar cine suntem noi sa judecam? e masina lui, daca vrea o da pe gratis sau incearca sa o vanda la suprapret. Strict problema lui ;)
|
poate cel mai scump lucru de pe masina aia sa fie vopseaua si toata munca depusa si faptul ca este o masina cabrio..in rest cu eleronul ala "finut" si restul...e cam SF masina, suma de 7500 e mare. vorba aia "nu e prost cine cere, e prost cine da"
|
azi am vazut si eu racheta asta de opel,e din baia mare
|
Quote:
nenea scutorag....ia mai pune mana si citeste ce face esp-ul ca nu taie doar acceleratia, lucuru care ar fi egal cu 0 |
Quote:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:16. |
- Copyright 2026 4Tuning