Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Botosani (https://forum.4tuning.ro/107-botosani.html)
-   -   Masini de prin Botosani (https://forum.4tuning.ro/107-botosani/8180-masini-botosani.html)

Darius DMS 18-02-09 19:30

Re: mashini de prin botosani

supra a vazut-o si frate meu.....a fotografiat-o dar cu alt telefon....unul al unui prieten.....sper sa aduc poza

3Xtreme 18-02-09 20:28

Am vazut-o si eu in fata la tex azi. Are numere galbene pe spate (doar spatele l-am vazut), dar nu erau de franta din cate am observat.

siminelsimi 19-02-09 10:59

Quote:

Originally Posted by Darius DMS (Post 2079258)
supra a vazut-o si frate meu.....a fotografiat-o dar cu alt telefon....unul al unui prieten.....sper sa aduc poza

Erai oleaca bat cand ai scris postu asta ?

3Xtreme 19-02-09 14:15

S-a molipsit de la oliver de mai demult.:D

kiddo 19-02-09 14:43

Quote:

Originally Posted by Darius DMS (Post 2079258)

mah o intrebare.... esti obsedat dupa o supra??

Darius DMS 19-02-09 19:21

3 Attachment(s)
nu....dar am vrut sa spun si celor de pe forum.....si sa stii si tu 3xtrem ca nu m-am molipsit de la nimeni....uite si dovada.....pozele le-am facut eu....

3Xtreme 19-02-09 21:47

Eu nu am zis ca nu ai facut poze ci ca ai scris cam aiurea. Se intelege cam greu din tot ce scrii tu si iti dau un sfat: nu mai pune atatea "....."(puncte puncte). Poti sa folosesti virgula si punctul (unul singur).
@kiddo: Cred ca e obsedat de supra ca o cauta si pe a lui andrei sa o vada, acum asta.:D

claude307 20-02-09 10:16

pacat ca volanu e pus aiurea .. :)

Darius DMS 20-02-09 10:29

3xtreme,ti-am zis si pe mess:EU AM VAZUT TOYOTA SUPRA A LUI BT 87 YVI.........CE NU PTICEPI?SAU TREBUIE SA SCRIU IN ALTA LIMBA???

3Xtreme 20-02-09 15:27

Quote:

Originally Posted by Darius DMS (Post 2084102)
3xtreme,ti-am zis si pe mess:EU AM VAZUT TOYOTA SUPRA A LUI BT 87 YVI.........CE NU PTICEPI?SAU TREBUIE SA SCRIU IN ALTA LIMBA???

Eu nu am spus ca nu ai vazut-o pe a lui Andrei ci ca o cautai ca disperatul inainte sa o vezi.
P.S.: Mai bine imi zici pe mess daca mai ai ceva de zis ca sa nu mai facem aici offtopic. Si nu mai scrie cu capslock pentru ca intelegem si fara.

kiddo 20-02-09 16:03

mah.....so lasam balta

Darius DMS 20-02-09 20:14

eu am vrut sa vad acesta supra.e vreo problema?ce aveti cu mine,ca nu pricep?daca am vrut sa o vad ce problema e?poate voua vi se pare o simpla masina.asemanatoare cu o dacia sau altele.nu inteleg ce aveti cu mine.dar na,s-o lasam balta,cum zice si kiddo.....numai bine.

maD_angel 20-02-09 20:19

Quote:

Originally Posted by Darius DMS (Post 2085920)
eu am vrut sa vad acesta supra.e vreo problema?ce aveti cu mine,ca nu pricep?daca am vrut sa o vad ce problema e?poate voua vi se pare o simpla masina.asemanatoare cu o dacia sau altele.nu inteleg ce aveti cu mine.dar na,s-o lasam balta,cum zice si kiddo.....numai bine.

Daca aveam admin erai primu cu "banned" sub nick!;)

BiG SmOkE 19-05-09 18:19

3 Attachment(s)
l-am gasit pe un site din rep moldova

Darius DMS 19-05-09 19:31

nevasta lui tabu...asa'i?

All times are GMT +2. The time now is 19:43.

- Copyright 2026 4Tuning