![]() |
Re: General - AUDI vs BMW -
Quote:
|
Quote:
am dorit sa mai schimb peisajul |
Quote:
problema e ca spyker nu e de serie, porsche ferrari si lamborghini sunt alte clase ma rog...fiecare o tine pe a lui si nu ajungem nicaieri |
citeste semnatura... o schimbare care nu a durat mut timp... ce mi-ai spus chiorule ca vrei sa iti iei? hai ...make me smile! :p
|
Quote:
|
Quote:
Dar Audi iese direct din ecuatie. |
Quote:
|
ma.. am incerdere in ceea ce alegi.. insa spune la lume ce mi-ai spus mie ca vrei sa iti iei... :P
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
deci am ras juma de ora. o semnatura poate spune cate ceva despre gandirea unui om.... dar in fine deja devin prea DEEP pt tine..hai las-i scrie in continuare ce stii tu , sa radem si noi putin. |
Quote:
Dar tu de unde le scoti????,si by the way,vezi ca c-klasse-le a fost punctul slab al lui mercedes dintotdeauna,vezi modelele anterioare :lol:,am trait s-o aud si p-asta C-klasse mai "tare" ca Seria 3:lol: |
Putem sa stabilim de comun acord ca " mai tare " este o expresie copilareasca ce nu isi are locul pe un forum cu oameni care au pretentia ca stiu cate ceva despre masini???
Aveti argumente: confort, motorizare, handling,top speed, design ,transmisie,ergonomie , etc etc etc. Pana mea iar o dam in "bruzli e mai tare ca vandam". |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:00. |
- Copyright 2026 4Tuning