Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   KATANA TEAM (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/75897-katana-team.html)

VaLeX 24-01-09 18:31

Re: KATANA TEAM

:D glad that you like it ..

stefan_88 25-01-09 02:39

da de cand v-ati apucat sa vorbiti engleza ma pe forum ?:)

VaLeX 25-01-09 09:30

Quote:

Originally Posted by stefan_88 (Post 2007874)
da de cand v-ati apucat sa vorbiti engleza ma pe forum ?:)

ai chent andarstend iu mistar , uat leanguigi du iu spic der ? :lol:

buddy_lexx 25-01-09 13:13

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 2008128)
ai chent andarstend iu mistar , uat leanguigi du iu spic der ? :lol:

it`s romeinian baai... :D c nu intelegi ..:D

stefan_88 25-01-09 14:00

v-ati apucat de masini ?:)

VaLeX 25-01-09 14:15

Cate un pic cate un pic ..s-ar putea sa reusit sa facem ceva la ele :)

VaLeX 26-01-09 22:02

hmm ...vineri poate ajung si eu la intrunire , sper sa termin cu examenele cu bine si sa ne vedem vineri :)

ps. un bun prieten cu mine , Valy vrea sa adere la club , vineri sa va purtati frumos , sa facem impresie buna :lol:

buddy_lexx 26-01-09 22:15

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 2013471)
hmm ...vineri poate ajung si eu la intrunire , sper sa termin cu examenele cu bine si sa ne vedem vineri :)

ps. un bun prieten cu mine , Valy vrea sa adere la club , vineri sa va purtati frumos , sa facem impresie buna :lol:

eu unu stii k nu ma pot abtine sa fiu calm si fara sa scot cateva dume..deci .. o sa`i cam pocneasca matele la intalnire..da`i pe riscu lui :)))))) ah..si sigur o sa`i placa:D prietenii stiu de ce:D

drvaly_boy 26-01-09 22:23

sal all!!!!daca era sa-mi pocneasca matele...cred ca deja nu stiam unde mai sunt...am auzit ca e un club fara fitze...in care lumea se aduna sa se intalneasca...imi place ideea. Un prieten de=al meu din targu jiu ar veni pana in piatra sa se afilieze...ptr ca la el nu exista asa ceva.....

drvaly_boy 26-01-09 22:26

id meu e drvaly_boy ....sa nu-l dati la pitipoance...ca dau ignore:P

buddy_lexx 26-01-09 22:29

Quote:

Originally Posted by drvaly_boy (Post 2013540)
sal all!!!!daca era sa-mi pocneasca matele...cred ca deja nu stiam unde mai sunt...am auzit ca e un club fara fitze...in care lumea se aduna sa se intalneasca...imi place ideea. Un prieten de=al meu din targu jiu ar veni pana in piatra sa se afilieze...ptr ca la el nu exista asa ceva.....

bn ai venit printre noi! ai sa vezi k nu suntem fitosi..si o sa`ti placa in colectivul nostru!:D

VaLeX 27-01-09 01:01

Quote:

Originally Posted by drvaly_boy (Post 2013540)

cheama`l la piatra :) ii aratam noi unde e iesirea orasului
bine ai venit la bord Valy , ne vedem vineri , stii ca tre sa dai de baut nu ? :lol:

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 2013564)
bn ai venit printre noi! ai sa vezi k nu suntem fitosi..si o sa`ti placa in colectivul nostru!:D

si daca nu`o sa`i placa ce? :lol: tot ramane , asa`i doamnelor si domnisoarelor ..va obligam :)

buddy_lexx 27-01-09 01:03

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 2013920)
cheama`l la piatra :) ii aratam noi unde e iesirea orasului
bine ai venit la bord Valy , ne vedem vineri , stii ca tre sa dai de baut nu ? :lol:

si daca nu`o sa`i placa ce? :lol: tot ramane , asa`i doamnelor si domnisoarelor ..va obligam :)

dacum..il legam de cuiu d remorca a lu shuri..sau il bagam in a6 in portbagaj ca`i mare:)))

VaLeX 27-01-09 11:30

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 2013923)
dacum..il legam de cuiu d remorca a lu shuri..sau il bagam in a6 in portbagaj ca`i mare:)))

si'l ducem la turci :lol: , sau in Amsterdam sa'l fluiere baietii :lol:

buddy_lexx 27-01-09 12:13

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 2014500)
si'l ducem la turci :lol: , sau in Amsterdam sa'l fluiere baietii :lol:

maine vii home ioane??

All times are GMT +2. The time now is 02:25.

- Copyright 2026 4Tuning