![]() |
Re: Masinile noastre, modificari, poze, detalii
Quote:
|
Quote:
|
10 Attachment(s)
masinile mele
|
da balabane dar mai lipsesc multe exemplare care le ai avut,mazda forever
|
mazda visinie e a tatalui meu, cele verzi ale mele, fiesta e a logodnicei mele. eu am avut 3 mazda , tatal meu 3..desi prima lui masina a fost o skoda...nu octavia, ci 1000mb din 68:).vorba lui coni, mazda forever!
modificari inca nu prea avem...doar gpl pe xedos-ul tatalui meu. urmeaza alte jante de vara. nu stiu daca intre timp au mai aparut si alte xedos 6 dar din cele 3 de care stiu, doua sunt ale noastre:) |
1. xedos 6 date tehnice:
model 1997 V6 2000cc 140 cp 24 valve 1190 kg 0-100 km/h 8.4 secunde. pilot automat, tapiterie alcantara , trapa, geamuri, oglinzi electrice , climatronic , carlig de remorcare care arata naspa dar il tin iarna de protectie:) si pe post de senzori de parcare(glumesc), folie omologata lumar, mp3 blaubunkt seatle, difuzoare pioneer 80 w rms. xedos-ul tatalui meu are in plus scaune electrice, esp si instalatie gpl(60 bulioane a costat).aceleasi date tehnice. 2. ford fiesta mk6 model 2007 1300cc 70 cp geamuri electrice fata si aer conditionat din fabrica(prea multe dotari strica:) mici modificari: folie omologata lumar toate geamurile, cotiera reglabila , aparatori noroi si fluturasi:) 3. mazda 626 model 1987. geamuri , oglinzi, trapa electrice , instalatie gpl motor de 2000 cc , 101 cp. |
6 Attachment(s)
am uitat sa scriu ca xedos-urile au toate cele 5 jante originale de aluminiu pe 15...desi visez la unele pe 18. folie imitatie carbon pe stalpi .
|
am uitat sa va spun ca are bare stabilizatoare si in fata si in spate din fabrica si cu suspensia independenta are o stabilitate excelenta desi inca nu am montat suspensii sport.
|
5 Attachment(s)
si din nou a mea masina ...
|
7 Attachment(s)
HAI sa mai bag si eu poze cu a mea :lol:
itp 2012 4 gume noi DUNLOP :twisted: grila negra (sport) baie de ulei noua :twisted: + un scut foarte rezistent cadou de iepurasi :lol::lol: |
Quote:
|
foarte misto pozele cu bmw
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
my car :-) 1.6 td sb 81 cp stock