![]() |
Re: Logan din Satu Mare
Foarte frumos;) Vad ca ai tinut cont de sfaturi;)
Felicitari! |
sparky..frumos loganu..;)..bafta in continuare..;):D
|
cineva avea dreptate cat tam-tam se face ca a vopsit niste platice ,38 de pagini si nu mare lucru...no offence
PS:treci la lucruri mai serioase parerea mea sper sa nu te superi pe mine... |
Adica la ce te referi? ce lucru serios?vrei sa zici ca masina e kitch?
|
Nu am zis asta ,masina chiar arata bine ,dar totusi modificarile astea se pot face si le au foarte multi oameni ,ceva mai serios depinde pe ce vrei tu sa te lansezi ,performanta sau aspect...
|
Pai daca tu crezi ca astea is nimicuri:arcuri sport, admisie directa, filtru sport, chiptuning,evacuare finala sport ,jantele sunt sport(viteza) sa nu mai zic in continuare ca nu are rost....
Fiecare cu parerile lui ........ |
jante sport?ce drac mai is si alea???
|
nu te supara dar care e diferenta intre admisie directa si filtru sport???
|
si atunci explica care e diferentza
prin cuvintele tale |
Cand a zis admisie directa se referea la teava aia:), si filtru sport........Dar mai simplu era , admisie directa...(ca e clar ca nu iti faci admisie directa cu filtru sport)...
|
Pai jante sport inseamna ca sunt din aliaj mai puternic, DBW este o firma din Germania care face astfel de jante sport...
Dap stiu ca era mai usor sa spun doar admisie,dar am vrut sa-i explic...:-P Hai gata cu off topic |
Te referi ca e cu cateva kg in minus:?: Cum ii la OZ Ultraleggera 7x15" 4,99 kg....
|
Dap sunt mai usoare si mai rezistente:D
|
cum ai testat rezistenta?deci jantele alealalte ,ce le avem noi pe masini nu is sport :((
de curiozitate cat cantareste roata...(janta+cauciuc) da oricum pe asta cu jante sport jur ca n-am mai auzit-o...Pai normal ca astea mai de doamne ajuta sunt facute dintr-un aliaj mai usor,si prin urmare janta e un pic mai usoara si probabil mai rezistenta,dar de jante sport n-am auzit...plus ca e un model pentru show,in nici un caz sport... |
5 Attachment(s)
Update :D
Am pus un eleron micutz si am infoliat partea de sus a portbagajului:D Am pus doar acolo foliepentru ca vine ca si o prelungire de la plafon, imi place mult cum arata asa:D; nici capota nu va ramane mult timp goala:lol: West si Quick MULTUMESC! |
| All times are GMT +2. The time now is 17:24. |
- Copyright 2026 4Tuning