![]() |
Re: Discutii despre masini
de maine pun semnatura:
get diesel and get rich! |
hmmm.. ai diesel esti bogat .. .;)
|
este? asa m-am gandit si eu..doar ca nu vrea consumu' asta sa scada deloc...sub 7.5 %...
|
daca vrei PUTERE... :) suporti consecintele... :)
|
Putere cu P mare... macar sper ca voi musca si din altceva decat din volan dupa ce imi pun suspensii!
|
Re: Masini tari de pe la noi
cam kitsch la exterior...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
spune-mi si mie ce anume nu itzi place si daca se poate sa argumentezi....facem un sondaj si vedem daca mai e cineva care e de parere cu tine....incep sa cred ca tzie itzi plac discutziile in contradictoriu...
|
De care din cele 2 bimmer-uri zice bogdan ca e kitch?
|
lool! daca voi credeti asa ceva... dragos, nu mai da idei in gluma ca unii te cred! vorbesc de E46 asta, ca sunt kituri de exterior care mie imi plac mai mult...
nu tre sa fie Vw ca sa imi placa. sunt multe BMW ca si cel de la inceputul paginii -ursuletzul -care imi plac. la fel si 206 RC. daca vrei sa evzi BMW care nu e ktich..cauta alpina..si alte firme renumite. am mai zis. si nu a mea e cea mai frumoasa. dar poate a ta e cea mai frumoasa! |
Dar kitul de pe E46-le ala e foarte frumos si mai e si de la Hamman.....adik tunerul oficial BMW....acum daca tie nu iti place acel kit.................
|
Quote:
|
de la hamann (pe asta nu il stiam, dar il caut sa vad) sunt destule kituri care imi plac. ala nu. a mai fost un BMW in Pl ceva asemanator si nu imi place. parerea mea. si tie/voua poate nu va place ceva care imi place mie. asta sunt parerile.
ca ma intrebai: imi plac jantele, fata , capota, etc nu imi plac: ca acest kit nu vine bine pe masina in 4 usi, eleron de la luneta, pragurile (sau cum se numesc ca nu sunt praguri, care vin peste usi) si faptul ca are 4 tevi. si ca nu are suspenie mai sport/mai lasata. in rest. e ok. |
| All times are GMT +2. The time now is 16:15. |
- Copyright 2026 4Tuning