![]() |
Re: Matizu' meu
Bai, vreau si eu un set de semnalizari d-astea :(
|
Bro, cu regret o spun ca am avut si eu un mare noroc (cum ai avut si tu cu scaunele) de am prins un ultim set.
|
Am vazut discutia de pe MC forum, dar exact dupa ce se daduse comanda :roll:
|
Arată foarte bine cu noile sticle dar îţi trebuie şi un set de lucas-uri albe!
|
Stiu, tocmai d-asta saptamana asta dau iama la cautari. Ori sticle albe de Nubira, ori semnalele de Spark. Am vazut azi un Spark stock cu semnalele albe, ma gandesc ca toate or fi asa.
Gabita, daca gasesc prin alta parte semnale d-astea, iti iau si ti le trimit. |
De unde ai luat semnalele si cu cat?Cand poi celelalte jante ce dimensiuni au?
|
Re: Low Matiz - Blue Sky
Semnalele sunt luate dintr-un magazin din Polonia. Comunitatea MatizClub s-a mobilizat si a dat o comanda masiva de la ei, luandu-le tot dupa stoc. Initial nu am vrut sa iau pentru ca aveam bara neagra si chiar nu mi se parea ca va arata prea bine. Intre timp am bagat masina la vopsit, s-a vopsit integral si... am vrut. Noroc ca am gasit un baiat caruia i s-a facut mila de mine si mi-a dat un set, pentru ca mai avea fix un set in plus. Pretul lor a fost de 15 ron, amandoua sticle.
Despre jante, nu inteleg intrebarea. Nu am alte jante, le am doar pe astea si momentan ideea mea este sa le reconditionez pentru ca nu am fondurile necesare sa iau altceva - nu acum cel putin. |
8 Attachment(s)
Well...
Ultimele fotografii cu masina pe anul asta... In 2013 intentionez sa pun in practica si proiectele pe care le-am avut anul asta, dar pe care a trebuit sa le aman din lipsa timpului. |
Arata foarte bine, Micul Gigant!
Felicitari pentru proiect :D, multa bafta in continuare, sa-ti indeplinesti toate planurile. |
Multumesc.
|
draguta buburuza incearca sa ii faci un badboy si un clean la manerele de pe spate punei o folie si vezi poate ai noroc sa iti gasesti niste jante cu buza cai cam greu pe marimea aia hai sa ai bafta in continuarea cu ea
|
Primele doua modificari sunt epic fail pentru matiz ...
|
Quote:
Quote:
Referitor sugestiilor, sunt acceptate dar nu voi face decat 2 modificari din ceea ce ai propus si anume folia (cu opacitate maxima admisa pentru geamurile spate, si opacitate mica pentru cele din fata) si jantele (ori pe 14", ori pe 15"). Celelalte idei nu: - badboy la Matiz merge, dar doar daca sunt farurile originale, nu cele pe care le am eu si Mareo, cu oglinda moarta vopsita in negru; facandu-i capota badboy, ii taie tot farmecul farului actual; - clean la usile spate nu, din 2 motive: a. nu imi place ideea de shaved doors pe Matiz - mai bine o faci in 2 usi, cum a facut QuickShifter cu Tico-ul lui, decat shaved doors; b. actuala nuanta a masinii nu mai este acelasi Blue Sky ca cel din fabrica. este putin mai deschisa nuanta si mai mult ca sigur orice modificare suplimentara a tablei ar necesita o vopsire integrala pentru a nu exista diferente de nuante. Anul asta voi lucra la o evacuare custom care sa poata fi adaptata pentru conditiile de drum: pentru conditii sport, sa excluda catalizatorul, iar pentru mersul normal, linistit, sa isi pastreze actuala configuratie (catalizator + traseul original). Acest lucru va manca cel mai mult din timpul liber programat pentru modificarile masinii. Urmatorul lucru ar fi sa ii implementez singur un modul Follow me home (nu vreau sa cumpar de-a gata, ci vreau sa il confectionez eu cu persoana care se pricepe la aceste lucrui). Si astea ar fi uneledin modificarile pe care le am in plan anul asta... Pana atunci, astept primavara pentru a schimba mai multe la sistemul de franare - de cand am masina, numai placutele de frana au fost schimbate si acum e nevoie de o "revigorare" a sistemului. |
10 Attachment(s)
Foto noi...
|
Tu pleci dimineata din zona de la Lia Manoliu (spre piata Muncii)??
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:48. |
- Copyright 2026 4Tuning