Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   BMW M3 Sedan vs. Lexus IS-F? (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/65443-bmw-m3-sedan-vs-lexus-is.html)

naravashu88 04-01-09 10:14

Re: BMW M3 Sedan sau Lexus IS-F?

Cu toate ca am citit in mai multe locuri si am vazut ca Lexus este considerata cea mai fiabila masina....tot BMW-ul are votul meu :D

aleks 04-01-09 12:00

Quote:

Originally Posted by naravashu88 (Post 1955890)
Cu toate ca am citit in mai multe locuri si am vazut ca Lexus este considerata cea mai fiabila masina....tot BMW-ul are votul meu :D

motiveaza-ti alegerea cu argumente concrete, te rog

naravashu88 04-01-09 12:28

BMW-ul este "my old love" ca sa zic asha, pur si simplu imi place....gusturile nu se discuta. Nu zic k Lexus-ul este de neglijat sau ca nu arata bine, ba din contra arata bine...dar BMW-ul in ochii mei arata foarte bine :D

aleks 04-01-09 12:36

nu discutam de marca, discutia este despre m3 versus is-f, vreau sa-ti motivezi decizia strict referitor la cele 2 modele, daca stii ceva de ele, treaba cu beemve rulz nu functioneaza, imi pare rau...

dolb 04-01-09 12:59

Quote:

Originally Posted by aleks;1956058[B
]motiveaza-ti alegerea[/B] cu argumente concrete, te rog

Quote:

Originally Posted by naravashu88 (Post 1956136)
BMW-ul este "my old love" ca sa zic asha, pur si simplu imi place....gusturile nu se discuta. Nu zic k Lexus-ul este de neglijat sau ca nu arata bine, ba din contra arata bine...dar BMW-ul in ochii mei arata foarte bine :D

frate voi mai stiti altceva?! toata ziua vad: "gusturile nu se discuta". Daca un supermoderator TE ROAGA SA ARGUMENTEZI DE CE AI CUMPARAT CASCAVAL tu de ce ii zici GUSTURILE NU SE DISCUTA? .. ARGUMENTEAZA CE ARE IN PLUS CASCAVALUL IN COMPARATIE CU BRANZA.

naravashu88 04-01-09 14:24

Are motoru mai mic si ii mai ieftin, scz de intarziere....si app un kg de cascaval se obtine din aprox 30 kg de branza, sa il satisfac si pe dolb ;))

UNLORD 04-01-09 14:37

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 1956210)
frate voi mai stiti altceva?! toata ziua vad: "gusturile nu se discuta". Daca un supermoderator TE ROAGA SA ARGUMENTEZI DE CE AI CUMPARAT CASCAVAL tu de ce ii zici GUSTURILE NU SE DISCUTA? .. ARGUMENTEAZA CE ARE IN PLUS CASCAVALUL IN COMPARATIE CU BRANZA.

Pai BMW-ul e cascavalul in cazul asta si Lexusul e branza...

dolb 04-01-09 15:15

na..depinde cum o luati, la exemplu asta m-am gandit si eu :) insa nu asta a fost ideea :).. ideea a fost ca asta e un forum unde ARGUMENTEZI, DAI EXEMPLE ! degeaba vii si spui ca gusturile nu se discuta pentru ca astfel forumul ar fi nefolositor pentru alti ochi. Unul zice ca bamveu e cel mai cel ca gusturile nu se discuta, altu zice ca dacia e cea mai cea ca gusturile nu se discuta, ca doar sunt GUSTURILE LUI. Noi trebuie sa aflam de ce e mai buna una ca alta.

vacaroz 05-01-09 00:04

Quote:

Originally Posted by UNLORD (Post 1956401)

pai toti visam la cascaval :D
scuze de off topic

aleks 05-01-09 08:49

dragii mei iubitori de lactate(ca si mine dealtfel) vreti va rog frumos sa ne intoarcem la "oile" noastre? :p

300zxtt 05-01-09 10:02

Quote:

Originally Posted by UNLORD (Post 1956401)

dar o branza de calitate e mult mai scumpa si mai cautata decat orice cascaval fie el si svaiter.

punctul meu de vedere e urmatorul....nu stiu cati din posesorii de M3 sau IS-F au folosit masina respectiva pe un circuit ....nu stiu cati din posesorii acelor masini au stors la maxim si ultimii caluti ascunsi prin motor in vederea obtinerii si unei zecimi de secunda pe nurgburing.....sau cati se bucurau de 2-3 secunde castigate in minus pe un traseu gen transfagarasan....

M3 e mai rapid pe circuit cu cateva secunde, dar la drum IS-F e rege. si aici e factorul decisiv. prefer ca masina mea sa fie mai confortabila si cu o gramada de optiuni sa-mi faca viata mai usoara la bord decat sa fie cu 0,0367sec mai rapida pe nurgburing.daca ar fi de circuit..atunci m-as orienta spre GTR.

p.s. si sa o vad numai in fata casei si nu la reprezentanta si sa stau sa fac scandal pe acolo...

A'Lexani 05-01-09 10:17

Lexus pt k e mai tare si BMW putea sa faca treaba mai buna.

aleks 05-01-09 13:24

alexani, de ce e lexus mai tare?
vreau sa-ti argumentezi raspunsurile la concret, am vazut ca ai intrat in forţă pe versusuri...

UNLORD 05-01-09 14:54

Quote:

Originally Posted by 300zxtt (Post 1958010)
dar o branza de calitate e mult mai scumpa si mai cautata decat orice cascaval fie el si svaiter.

punctul meu de vedere e urmatorul....nu stiu cati din posesorii de M3 sau IS-F au folosit masina respectiva pe un circuit ....nu stiu cati din posesorii acelor masini au stors la maxim si ultimii caluti ascunsi prin motor in vederea obtinerii si unei zecimi de secunda pe nurgburing.....sau cati se bucurau de 2-3 secunde castigate in minus pe un traseu gen transfagarasan....

M3 e mai rapid pe circuit cu cateva secunde, dar la drum IS-F e rege. si aici e factorul decisiv. prefer ca masina mea sa fie mai confortabila si cu o gramada de optiuni sa-mi faca viata mai usoara la bord decat sa fie cu 0,0367sec mai rapida pe nurgburing.daca ar fi de circuit..atunci m-as orienta spre GTR.

p.s. si sa o vad numai in fata casei si nu la reprezentanta si sa stau sa fac scandal pe acolo...

Stai linistit ca BMW, e cel putin la fel de confortabil cand trebuie sa fie. Culmea, in clasa asta cea mai putin comfortabila masina e C63 AMG-ul. Sunt convins ca daca ai avea de ales intre cele 2 si daca ai fi un pic mai realist si daca nu ai fi asa de militant "pro japoneze", ti-ai lua si tu M3-ul. In plus, handicapul major pe care il are Lexus e acea cutie "batraneasca" care nu selecteaza treptele care trebuie (pt ca sunt prea multe) si care sincer, nu prea are ce cauta pe o masina sportiva. Eu oricand as prefera o manuala ca sa simt placerea condusului. Tu nu ai prefera o cutie manuala? In plus Lexus consuma si un pic mai mult decat M3-ul. Iar legat de circuit cam toate revistele auto de prestigiu au facut un versus intre ele si rezultatul a dat un singur castigator de fiecare data...si tu sti care e ala.

P.s. Daca tot vorbeai de GTR uite si un versus intre M3 si GTR : http://www.caranddriver.com/reviews/...omparison_test

si un altul mai recent: http://www.caranddriver.com/reviews/...omparison_test

KAY_ 05-01-09 18:04

Quote:

Originally Posted by UNLORD (Post 1958506)
Stai linistit ca BMW, e cel putin la fel de confortabil cand trebuie sa fie. Culmea, in clasa asta cea mai putin comfortabila masina e C63 AMG-ul. Sunt convins ca daca ai avea de ales intre cele 2 si daca ai fi un pic mai realist si daca nu ai fi asa de militant "pro japoneze", ti-ai lua si tu M3-ul. In plus, handicapul major pe care il are Lexus e acea cutie "batraneasca" care nu selecteaza treptele care trebuie (pt ca sunt prea multe) si care sincer, nu prea are ce cauta pe o masina sportiva. Eu oricand as prefera o manuala ca sa simt placerea condusului. Tu nu ai prefera o cutie manuala? In plus Lexus consuma si un pic mai mult decat M3-ul. Iar legat de circuit cam toate revistele auto de prestigiu au facut un versus intre ele si rezultatul a dat un singur castigator de fiecare data...si tu sti care e ala.

P.s. Daca tot vorbeai de GTR uite si un versus intre M3 si GTR : http://www.caranddriver.com/reviews/...omparison_test

si un altul mai recent: http://www.caranddriver.com/reviews/...omparison_test

Pt curiozitatea mea si nu numai ,ce alte masini ai mai avut(nu condus),in afara de BMW ul de la avatar? sper ca nu considerati ca sunt offtopic

All times are GMT +2. The time now is 12:39.

- Copyright 2026 4Tuning