Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Un Tico verde de Constanta - CT 04 CPF (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/6434-tico-verde-constanta-ct-04-cpf.html)

quick_5hifter 15-06-06 21:18

Re: CT-04-CPF - un Tico alb de Constanta

4 Attachment(s)
ok, merci!
am mai tras azi 2-3 poze ->
cam asa tre' sa iasa toate aripile, cum e asta de pe spate....nu va luati dupa culorile diverse (toate culorile de fapt :rolleyes2 ) de pe bara spate, intr-un final tot alba va fi :lol:

hu guta 16-06-06 13:13

tu la tico ai usile glisante in sus ca in semnatura?

NightClubRacer 16-06-06 13:35

nu cred, dar o sa urmeze, nu? :lol: ar fi ceva sa pui usi de lambo pe tico. :D

topser 16-06-06 14:42

nu gutza , poza aia e virtual tuning facuta de mine , dar cred ca peste ceva timp o sa arate mai bine ca in poza

cielo wrc 16-06-06 15:59

ii da bine rau cu plafonu negru mat arata bela spor la treaba CPF-le

cielo wrc 16-06-06 16:00

am uitat am o instalatie xenon merge si pe tico daca te intereseaza brb :D

quick_5hifter 16-06-06 22:14

m-ar interesa xenon, si pe noile faruri pe care o sa le confectionez o sa mearga sigur....dar deocamdata am datorii, nu ma mai incurc cu alte cheltuieli
zi totusi un pret, poate nu le dai pana cand ies eu din "gaura"

quick_5hifter 17-06-06 22:21

8 Attachment(s)
poze de azi...

NightClubRacer 17-06-06 22:58

nice ticozaur u have. dar bara spate? ;)

Leutzu_ 17-06-06 23:50

Mann ce e cu chitul ala la roata din fata...nu imi dau sincer seama ce i-ai facut...

Eugen_TL 18-06-06 00:01

frate sper sa nu te superi pe mine dar continuarea de la aripi pe bara e cam aiurea...se vede diferenta prea mutl intre bara propriu zisa si acea continuare..poate daca ai face o arcada frumoasa la coltul barilor ar da mai bine cu restul liniei... daca nu ai inteles ce rveau sa spun spune-mi si iti arat pe o poza la ce ma refer...

Leutzu_ 18-06-06 00:04

Cred ca am inteles din mesajul lu tunning ce ai facut. :D

tico_rs 18-06-06 00:59

daca la incepu credeam ca esti nebun, acum vad ca incepe sa prinda o forma f frumoasa, si evazarile sunt facute frumos, o sa fie foarte interesanta cand o sa o termini, daca nu o sa te caute camatarii pana atunci la cati bani ai bagat :)) spor la treaba !

CT99WUW 18-06-06 09:22

Quote:

Originally Posted by TuningBoy
frate sper sa nu te superi pe mine dar continuarea de la aripi pe bara e cam aiurea...se vede diferenta prea mutl intre bara propriu zisa si acea continuare..poate daca ai face o arcada frumoasa la coltul barilor ar da mai bine cu restul liniei... daca nu ai inteles ce rveau sa spun spune-mi si iti arat pe o poza la ce ma refer...

mai bine mai stateai cateva zile pana scriai asta...acolo mai este de munca mult....iar "diferenta" de care zici tu ..o sa dispara si o sa fie pierduta ......cand o sa apara produsul finit...chiar sunt curios ce parere o sa ai

Eugen_TL 18-06-06 10:47

sincer m-am gandit ca nu va ramane asa si stiu ca nu e terminata treaba... oricum am urmarit tot si pot spune ca imi place mult dinozaurul si imi voi spune parerea si la final , una foarte sincera ca asa trebuie!;)

edit:sper ca diferenta aia sa nu dispara de tot cum fac altii! ma refer ca multi nu continua lunia aripii si bara e dreapta brusc in aripa !

All times are GMT +2. The time now is 16:02.

- Copyright 2026 4Tuning