![]() |
Re: CT-04-CPF - un Tico alb de Constanta
4 Attachment(s)
ok, merci!
am mai tras azi 2-3 poze -> cam asa tre' sa iasa toate aripile, cum e asta de pe spate....nu va luati dupa culorile diverse (toate culorile de fapt :rolleyes2 ) de pe bara spate, intr-un final tot alba va fi :lol: |
tu la tico ai usile glisante in sus ca in semnatura?
|
nu cred, dar o sa urmeze, nu? :lol: ar fi ceva sa pui usi de lambo pe tico. :D
|
nu gutza , poza aia e virtual tuning facuta de mine , dar cred ca peste ceva timp o sa arate mai bine ca in poza
|
ii da bine rau cu plafonu negru mat arata bela spor la treaba CPF-le
|
am uitat am o instalatie xenon merge si pe tico daca te intereseaza brb :D
|
m-ar interesa xenon, si pe noile faruri pe care o sa le confectionez o sa mearga sigur....dar deocamdata am datorii, nu ma mai incurc cu alte cheltuieli
zi totusi un pret, poate nu le dai pana cand ies eu din "gaura" |
8 Attachment(s)
poze de azi...
|
nice ticozaur u have. dar bara spate? ;)
|
Mann ce e cu chitul ala la roata din fata...nu imi dau sincer seama ce i-ai facut...
|
frate sper sa nu te superi pe mine dar continuarea de la aripi pe bara e cam aiurea...se vede diferenta prea mutl intre bara propriu zisa si acea continuare..poate daca ai face o arcada frumoasa la coltul barilor ar da mai bine cu restul liniei... daca nu ai inteles ce rveau sa spun spune-mi si iti arat pe o poza la ce ma refer...
|
Cred ca am inteles din mesajul lu tunning ce ai facut. :D
|
daca la incepu credeam ca esti nebun, acum vad ca incepe sa prinda o forma f frumoasa, si evazarile sunt facute frumos, o sa fie foarte interesanta cand o sa o termini, daca nu o sa te caute camatarii pana atunci la cati bani ai bagat :)) spor la treaba !
|
Quote:
|
sincer m-am gandit ca nu va ramane asa si stiu ca nu e terminata treaba... oricum am urmarit tot si pot spune ca imi place mult dinozaurul si imi voi spune parerea si la final , una foarte sincera ca asa trebuie!;)
edit:sper ca diferenta aia sa nu dispara de tot cum fac altii! ma refer ca multi nu continua lunia aripii si bara e dreapta brusc in aripa ! |
| All times are GMT +2. The time now is 16:02. |
- Copyright 2026 4Tuning