Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PROVOCARI (https://forum.4tuning.ro/61-provocari.html)
-   -   Toyota Celica vs. ...? (https://forum.4tuning.ro/61-provocari/63361-toyota-celica-vs.html)

kidu2006 29-10-08 11:58

Re: Toyota Celica VS .... ?

Quote:

Originally Posted by dun3_g (Post 1832696)
ce zici kidule, daca ajung saptamana viitoare prin bucuresti, ne mai dam si noi odata?
nu cred ca trebuie sa iti mai specific ce motor am ;)

Daca esti ca inainte fii sigur ca o sa zic DAAAA !!!! Plm de cand astept sa te perpelesc si io odata:lol:sa-mi iau revansa adica:???:
vbm pe mess daca e;)

Kiki 29-10-08 18:31

kidule ce zici tata incerci si cu japoneza mea???ia zi, si poate me iei si pe mine cand te dai cu dun3_g da??? ca daca tot se termina sezonul legalelor..sa inceapa cel al ile........

pamphy 29-10-08 20:48

Salutare!

Am shi io o Toyota Celica 1.6 pe care m-am hotarat s-o vand, ca se pare ca nu e de nasul meu :D. O sa-mi iau o masina de oras, vreau sa las Celica pe mana cuiva care sa stie s-o exploateze asa cum trebuie.

Masina am adus-o cu mine din Anglia (e cu volan pe stanga, am luat-o de la o poloneza). Nu cred c-a fost folosita la adevarata ei valoare niciodata. Eu pot sa zic doar ca cel mai mult am mers cu ea cu 210 kmh (nu, nu pe soselele noastre, intr-adevar). Si pe soselele noastre n-a rulat decat vreo 10000 de km.

Daca e cineva interesat...

kidu2006 29-10-08 22:02

Am vazut masina la "vanzari" si am vazut-o si pe autovit..arata foarte bine,desi nu cred ca o sa ai prea mare succes datorita volanului pe partea stanga:sad:
Daca o bagai la dezmembrat era altceva,dar oricum nu se merita pentru ca repet,arata foarte bine si cred ca ar fi pacat;)

Kiki,du-te dreaq ma cu pitica ta ca n`are rost;)stii tu mai bine dc..oricum o sa ne dam odata de fantezie daca tii neaparat

fgm 29-10-08 22:05

Pai masinile de la noi au volan pe stanga, cred ca vroiai sa spui dreapta

pamphy 29-10-08 22:07

Volanul e pe partea stanga, asa cum tre' sa fie, numai ca am facut mentiunea ca sa nu fie neintelegeri, fiind adusa din Anglia ;)

kidu2006 29-10-08 23:48

Aolo ce .. sunt..pe dreapta vroiam sa zic,da m`am grabit;)
pai atunci e bine daca il ai ACOLO UNDE TREBUIE:)))o vinzi de vandut..apropo ce pret ceri?

pamphy 29-10-08 23:57

5000 neg

Tael 30-10-08 00:29

bravo kidule iti trage bine masina dar ursuletu meu papase niste miere inainte sa vina si daia mergea asa :D

kidu2006 30-10-08 01:53

Quote:

Originally Posted by Tael (Post 1834141)
bravo kidule iti trage bine masina dar ursuletu meu papase niste miere inainte sa vina si daia mergea asa :D

Eeee .. sar`na..ne mai vdm cand mai fac si eu upgrade`uri sa vedem cum stam;)
Bafta

bluey 30-10-08 06:31

Tael pana la urma te-ai hotarat?
e de 2.0 sau de 1.6 ursul tau???
Presupun ca l-ai facut pe kidu :)

Tael 30-10-08 07:59

da kidule cand mai faci ceva dai un mesaj ceva , bluey e de 1.6 dar am filtru de aer sport si toba sport si din cauza asta merge asa :)

bluey 30-10-08 08:05

Si eu care credeam ca e de 2.0 cum ai scris prima data in postul de mai sus si apoi l-ai editat .
Ce filtru ai sa-mi iau si eu?
E d-ala cu multi cai???

Tael 30-10-08 08:09

gresisem tasta :P filtru e din vitan si iti da multi cai

kimi 30-10-08 08:10

Quote:

Originally Posted by bluey (Post 1834339)
Si eu care credeam ca e de 2.0 cum ai scris prima data in postul de mai sus si apoi l-ai editat .
Ce filtru ai sa-mi iau si eu?
E d-ala cu multi cai???

:lol:Panarama esti ma :lol:

All times are GMT +2. The time now is 13:08.

- Copyright 2026 4Tuning