![]() |
Re: De unde cumparam machete si cat costa?
zic de modelul din TAXI 1....
|
Ala e 406. Nu am vazut macheta pana acum.
|
da corect....scuze..pacat ca nu se gaseste....
|
Stie cineva daca se gaseste si corrado?
|
Da. Facut de Revell la 1:18. Da un search rapid "Corrado diecast". Problema ar putea fi pretul...
|
Corrado se gaseste chiar la scara 1/18 si are si detalii excelente iar pretul este acceptabil ... cauta pe autoart
|
Retrag partea cu pretul...pe la americani se invartea pe la 100 de dolari, nu imi dau seama de ce. Arata excelent pentru pretul la care e la noi.
|
O sa scriu aici: Stiti cumva sau aveti vreo idee despre machetele 1:32 Rally Colection de la Burago, daca vor face si modelele din 2008?Ar arata bine C4 model Red Bull, Impreza N14 sau Fordul Focus?
|
Intra pe site si vezi. ;)
|
Pai pe site nu aparut nimic nou din pacate.:sad:
|
aduce cineva machete de aici ? click
|
Macheta peugeot
De unde pot sa cumpar din Bucuresti o macheta pt un Peugeot 206? Sau are cineva pe aici de vanzare? Ma intereseaza sa fie neaparat alb, in 2 usi. Eventual si varianta din 2005. Stiu ca cer multe ,, dar este un cadou pentru o persoana obsedata de masina lui. Mersi mult
|
Re: Macheta peugeot
Quote:
|
M-am uitat prin hypermarketurile astea, dar nu am gasit decat in 4 usi si pe mine ma intereseaza neaparat sa fie in 2 usi. Dar cumva ai idee daca se poate personaliza o macheta, si unde anume ? Nu conteaza daca e in Pitesti, vin si pana acolo. Ideea e ca vreau sa o fac identica cu cea reala ;)
|
Quote:
incearca sa ii dai un PM userului eddycdk , poate te ajuta el |
| All times are GMT +2. The time now is 15:24. |
- Copyright 2026 4Tuning