![]() |
Re: Dacia RFG
Da sterge....este ceva mai lung decat cel de dacie normal si sterge bine
|
cred ca ar fi o idee mia bine cu jantele negre
LE: vopseste-le tu negru mat ca o sa ma iau si eu dupa tine! 8) eu le am facute gri carbon ca masina!:rolleyes2 |
Bre cred ca tu mi-ai citit gandurile....jantele o sa fie vopsite cu un negru mat.....
|
toate stikerele cu diferite firme de uleiuri auto crezi ca isi au rostul pe masina
|
Relu sincer nu isi au rostul dar mie imi plac stickerele gen Castrol,Elg,Valvoline asa ca pana cand o sa o vopsesc o sa ramana acolo sau daca e sa ma plictisesc de ele o sa zboare
|
saluty.f bine RFG-ule,f bine.Cate putin si incet se fac toate...arata f bine cu proiectoarele..bafta si numai bine
|
Bafta si tie neamtule.....nu am mai vorbit de mult....poate ne intalnim sambata asta.....sa vedem ce si cum
|
doar seara sau maibine dum ca sambata asta am ceva treaba multa si termin tarliu..bafta
|
rfg-ule renunta la negru mat ca pute braila de negru mat cauta altceva
parerea mea...;) |
pai ce???:rolleyes2
|
rfg-ule renunta la negru mat ca pute braila de negru mat cauta altceva
parerea mea... Pai au cumparat un spray si l-au pasat de la unu la altu' Vopsestele cum veneau de fabrica, asta daca ai ceva indemanare |
Vali eu zic sa iti masori vorbele....nu ma lua pe mine cu cacaturi dinastea(Pai au cumparat un spray si l-au pasat de la unu la altu').....tu mai bine vedeti de masina ta care promite ca revine in forta de vreo 2 ani....
hai mai bine sa fim oameni si sa nu intepam aiurea....... |
Bine naibii ca nu ai avut spray albastru sau gri ca ti-l lua nesatulul asta pe tot sa isi vopseasca frumusetea aia parasita plina de promisiuni.
|
=))) lol
|
Quote:
ON: la interior ai mai facut ceva? |
| All times are GMT +2. The time now is 07:37. |
- Copyright 2026 4Tuning