![]() |
Re: Discutii intre membrii Crazy Drivers din Suceava
Eu raman la finish :D La start nu am talent, nu stiu sa dau startu`, doar daca ma invata cineva. La finish nu mi-a placut ca a trebuit sa ma dezbrac de geaca sa flutur ca sa se vada de la start si mai ales ca si ploua m-a luat un frig de nu stiam ce e cu mine :D
|
aaa...tu fluturai geaca acolo de nu stiam ce se intampla..:) oricum...ne-am inteles si fara statii;)
|
Noroc ca mi-a dat nitro telefon si mi-a spus sa flutur cu o geaca ceva sa se vada ca eu ridicam doar mana si nu se vedea nimic de la start. La cursa viitoare sper sa aduca baietii steagurile.
PS: Da-mi id-ul tau de mess pls. |
1. ID: andreipotorac
2. sincer nici eu nu prea vedeam cand dadeai cu mana..si asa ma durea un oki. oricum..data viitoare poate dai cu rachete de semnalizare:D |
baieti sunteti funny pe bune ..... acuma ca tot va cunoasteti puteti face o trupa comica .... aveti talent .... n-o luati in nume de rau .... nu era o remarca malitioasa!!! :D
|
Daca veneai si tu la cursa cu Cluju` era si mai funny :P :D
|
bine zis:D 10x
|
Veneam cu cea mai mare placere si Clujul doar ca au concurat 2 mari impedimente: "timpul" pt drum + timpul efectiv .... oricum ce haz de necaz fac eu la cele 2 examene de marti colaborate cu cele 3 proiecte ce trebuie predate maine din care am doar 1 :D
|
Eu Zic Ca Fu Fain Pacat De Plaoie :( , Cursa Tinea Mai Mult Dar Asa A Fost Sa Fie>>>>>>> Cine O Sa Puna Filme ?
Sa Vedem Si Noi Cateva Starturi>>>ca nu am avut parte de asa ceva |
mie mi sa parut reusita... doar ploaia a fost un mic impediment
|
chiar si asa cu ploaie..tot a fost mijto..data viitoare poate avem noroc sa nu mai avem parte de ploaie
|
dap... vremea nu a tinut cu noi in rest totul a decurs foarte bine parerea mea
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote: