Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Baia-Mare (https://forum.4tuning.ro/439-baia.html)
-   -   Discutii despre orice! (https://forum.4tuning.ro/439-baia/55899-discutii.html)

MarcCorneliu 07-04-08 15:08

Re: Masini tari vazute in Baia Mare

Quote:

Originally Posted by Keisuke (Post 1469522)
Rotativele sunt extrem de fiabile man si daca le folosesti la curse sunt si foarte usor de intretinut ...sa iti dau un exemplu ...cand o supapa loveste in capul pistonului si se duc toate prin motor, te pui si schimbi toate pistoanele, toate bielele, cuzineti, supape etc ...costul total o gramada.
La un rotativ de exemplu sa refaci motorul te costa cateva sute de dolari. Ca fiabilitate orice motor impins la extrem are automat viata mai scurta ...dar eu sunt de parere ca un rotativ bine facut tine mult mai mult ca un otto ...sunt avantaje si dezavantaje in ambelel tabere ...eu aleg rota powah !;)

P.S. am vazut rotativ care de 2 ani de zile baga drag-uri in fiecare weekend si in timpul saptamanii este masina de oras si nu are nici o problema .

ADica? daca o supapa da in capul unui piston trebuie sa schimbi toate pistoanele, toate bielele si cuzinetii? Esti sigur?

3SGE 07-04-08 21:06

Quote:

Originally Posted by MarcCorneliu (Post 1471149)
ADica? daca o supapa da in capul unui piston trebuie sa schimbi toate pistoanele, toate bielele si cuzinetii? Esti sigur?

DA, pt ca Keisuke vorbea de masina folosita in regim de cursa , la o viteza si o turatie ridicata. Cred ca stii si tu daunele unui motor otto care are o problema in aceste conditii, nu? Iese un guiash de acolo :lol:

soaarecu 07-04-08 22:15

http://www.polustuningevent.as.ro/

nush cum va dar sper sa fie ok....eu voi fi prezent....:D

adisoruc 07-04-08 23:24

Re: Discutii despre orice!

la fel si eu voi fi acolo cu toy prezent, underconstruction pus pe ea, dar voi fi acolo!!

Keisuke 07-04-08 23:45

Quote:

Originally Posted by MarcCorneliu (Post 1471149)

Vorbeam de motoare "pompate", daca iti crapa un piston HKS de exemplu, greu mi-e sa cred ca reusesti tu sa comanzi doar un piston sau doar o biela ...vin in set :shock:

dobro_c 07-04-08 23:58

Quote:

Originally Posted by Keisuke (Post 1472378)
Vorbeam de motoare "pompate", daca iti crapa un piston HKS de exemplu, greu mi-e sa cred ca reusesti tu sa comanzi doar un piston sau doar o biela ...vin in set :shock:

stiu ca stii... da' daca tot ai fost in tarile calde, un casetofon, un dvd, un ceas, un ghiul sau ceva suvenir mi-ai adus?

si referitor la rota powah... sunt chiar zi shit ;-) deci zed sa stii ca ai o masina beton si nu ai de ce sa te plangi (eventual numai ca nu ai ales varianta de 231 hp)

Keisuke 08-04-08 00:02

Quote:

Originally Posted by dobro_c (Post 1472413)
stiu ca stii... da' daca tot ai fost in tarile calde, un casetofon, un dvd, un ceas, un ghiul sau ceva suvenir mi-ai adus?

si referitor la rota powah... sunt chiar zi shit ;-) deci zed sa stii ca ai o masina beton si nu ai de ce sa te plangi (eventual numai ca nu ai ales varianta de 231 hp)

Ti-am adus ceva fain : EBC BRAKES ;)

danutz_dan 08-04-08 00:37

domnilor! am o intr: ceva piese de golf 2?
multumesc id meu pe mess este danutz_dan87

IonutzMFF 08-04-08 13:14

Quote:

Originally Posted by danutz_dan (Post 1472517)
domnilor! am o intr: ceva piese de golf 2?
multumesc id meu pe mess este danutz_dan87

Depinde ce piese cauti ..id de mess : mff_motorsport

IonutzMFF 10-04-08 01:05

Cam slaba activitatea aici fratilor ...:(

Dany.bilan628 11-04-08 22:08

Re: Intalnirea Baimarenilor !

Quote:

Originally Posted by danny_bik3ru (Post 1437232)
nu se anunta nimeni la intalnire?

a spy shot :D

a cui e "fantoma" ?

adisoruc 12-04-08 00:12

a mea si a partenerului meu. de ce?

Dany.bilan628 12-04-08 20:21

Quote:

Originally Posted by adisoruc (Post 1480414)
a mea si a partenerului meu. de ce?

Da cand vreti sa o terminati?...la detalii ma refer.
Cred ca o sa iasa ceva bun de acolo. Sub capota ce ai? Cat ai dat ca sa-ti dea numerele rosii?

IonutzMFF 13-04-08 11:05

Cat ai dat ca sa-ti dea numerele rosii?[/QUOTE]

:)))))

VG30DETT 13-04-08 20:03

:shock:care stiti ce sa petrecut la cluj ?:shock:

All times are GMT +2. The time now is 16:25.

- Copyright 2026 4Tuning