![]() |
Re: Ford Ka 1.3 '01 - bleu azur
eu am masurat si vin cam 70
|
atunci nu stiu...vezi la bazar...dar trebuie sa aiba reglaj pt 2 cilindrii ca altfel n-o sa-ti mearga pe ka ;eu singurul care l-am gasit cu reglaj pt 2 cilindrii are 52 mm
|
am mai vazut pe 2 kauri turometre care intra acolo si alea sunt de vanzare in obor aici, amandoua aduse din germania, iar modelele erau 2 diferite, chestia e ca pe toate siturile care le-am vazut in romania nu au modele mai mari de alea care intra in stalp (pe 52mm).
|
daca nu gasesti la noi, incearca pe ebay.co.uk sau ebay.de;ti-l pot aduce eu daca n-ai pe nimeni care sa ti-l ia;
|
4 Attachment(s)
mai trantesc cateva poze cu husa pt schimbator si cea pt frana de mana montate, si noua nuca de la schimbator de pe un focus trend 2007
|
arata bine. exact culorile masinii. nuca aia e de focus sau mondeo?
|
focus trend 2007 din policarbonat
|
arata mai bine decat maciuca aia de ka, dar macar de ar fi fost mai lunga. eu sunt inalt si ar trebui sa ma apec putin sa schimb viteza.
|
am mai taiat eu cca 5 cm din tija schimbatorului ca mi se parea prea lunga;
|
daca ti se potriveste asa e mai bine. schimbi oarecum mai frumos. eu cateodata schimb direct din tija metalica daca vreau sa o schimb repde sau precis.
|
senzatia este cu totul alta;parca ar fi alta masina :)
|
nota 10 pentru cel mai tare KA
|
multumesc pentru apreciere dar nu am ajuns nici la jumatatea drumului :)
|
inseamna ca o sa-ti dau vreo 3 de 10.............sincer chiar e super tare..nu prea ma omor dupa kauri dar asta e genial........chiar ma faci sa ma gandesc daca sa-mi iau si eu unu :D
|
un mic update cu mine: am luat sistemu de franare spate de la focus si ii fac conversie si mai am o intrebare: pt zetec 1.8 silvertop ce modificari trebuie aduse suportului de motor si masinii? si legat de rar cam ce acte ar trebui sa ii fac?
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:56. |
- Copyright 2026 4Tuning