![]() |
Re: Cocktail tuning va prezinta
Inca e in probe, dar functioneaza fara gres pana acuma, cand o sa fie momentul, veti afla
|
Despre ce aparat este vorba? L-ai folosit si la Sandero?
|
da, a fost in priza toata ziua
|
boxe jbl pe 17 ai pe stock?
ms |
Am un set, dar e pe 13 si il dau cu 80 de lei, dar nu e ce te intereseaza oricum. La comanda daca vrei pot aduce
|
Sandero ca sandero .. da mie-mi plac pozele! Cu ce aparat le faci? :D Ies criminal :>
|
timp de livrare si pret.ms
|
Quote:
Uite doua foto in care am incercat sa pun in evidenta masina, fara prelucrari: [IMG]http://farm4.static.***********/3603/3394922814_becb67d249_o.jpg[/IMG] [IMG]http://farm4.static.***********/3036/3394115263_f70a0b4b75_o.jpg[/IMG] |
Quote:
|
Folie pe luneta si geamurile din spate pt un Cielo la ce pret ar ajunge?
|
O intrebare... stie careva ce jante se pot pune la un golf 4 ? Adica dimensiunile maxime ... si eventual si distanta dintre prezoane sau eu stiu ... vrea un prieten sa achizitioneze niste jante ptr golf 4 si nu stie la ce sa se uite
|
Am vazut ca s-a raspuns deja pe alt topic, asta e motivul pt care nu am dat nici un semn, cat si faptul ca nu am nimic nou de scos in evidenta
|
Quote:
aduci kit xenon cu lupa...? sau macar ai poze cu ele?:) ms |
Am de unde sa aduc, dar sincer sa fiu nu m-as baga sa desfac faruri pt montat, din motive suficiente
|
Nu uitati ca la Cocktail Tuning gasiti si anvelope de iarna, la preturi cat se poate de bune. Va astept cu intrebari legate de oferta
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:45. |
- Copyright 2026 4Tuning