![]() |
Re: Tipe la volan...
Quote:
|
:D :D :D ...da bine zici!!!Si p tine tre sa te iau cu japca,sau te lashi....:D :D :D :D
|
vii cu suzie sa ma iei...ca altfel nu merge!!!
:D :):) |
Vali, dak p mine nu m-o papat nimeni cred k o sa scapi si tu teafar ;) !!
|
io vreau cu suzieeeeeeeeeeeeee
de fapt cu trixiiiiiiiiiii ba nu:):) io de'a adevaratelea amu...vreau cu oltcitu` meu, restu` nu conteaza:):):) ia...nu mai lungiti vorbaria...vreau o poza cu Trixi la volanu` masinii, la fel si cu tanti Ariana...si atunci ma duc si eu la intalnire daca as vedea mai multe poze cu gajici la volan...poate poate reusiti sa ma corupeti sa dau pe la intalniri, ca mereu intervine ceva. Dar stiti cum e...o soferitza nu ai voie sa refuzi:) (nici macar cand iese din parcare cu rabla) |
Tanti Ariana nu prea are cu ce sa isi faca poze - no camera, no car =)), numa cu celu si nu ii grozava calitatea, da poate vrajesc p careva. :D
Kiddin... Da intr-un viitor oarecare poate o sa am si eu poze mai recente (poate dupa ce spal loganelu lu mami :)) ). |
Quote:
|
Mai vezi k esti minor...deci las-o balta....:):):):D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
...si,Ariana,daca vrei poze si cu Suzie...doar anunta-ma!!!!;)
|
Trixi si eu vreau poze.....daca trebuie platesc;)...hmmm...ti-ai putea deschide o afacere;):P
|
...hmmm...:D ...stai sa vad...k Suzie e minora si nu o las cu oricine:D ...sa se pozeze:D :D :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:03. |
- Copyright 2026 4Tuning