![]() |
Re: skoda meeting
Maxima: 10°C
Minima: 5°C Duminica, 2 martie Nori de dimineata. Rece. Vantos |
Oameni buni, imi cer scuze dar n-o sa mai pot ajunge la meeting...sunt plecat din oras...dar promit ca o sa va invit pe toti la o intalnire in momentul in care lansam un nou site dedicat skoda...:)
|
Quote:
|
Quote:
|
ok deci voi cu site-ul noi cu stikerele si organizarea clubului si uite asa facem treaba;)
|
aa ce faci nepoate te vinzi miseleste acum cand mai e putin pana la marele eveniment :D ,glumeam . fati acolo siteul :d cati trimitem noi o poza sa vezi ce a iesit :D HAI CU 2 MAI REPEDE
|
cica duminica dimineata ploua,apoi va iesi soarele.nu-mi mai spal masina,sau o spal acasa.hai ca a mai ramas putin.o sa am si o surpriza pentru voi :)
|
salutare...consider ca e frumos sa anunt totusi ca nu pot ajunge...de curand am suferit un deces in familie si nu-mi pot respecta promisiunea...bafta va doresc la toti.
|
@ bmw m5 : ce surpriza ne pregatesti?? :D abia astept sa vad.mai e un pic :D
|
nici eu nu pot sa vin ...imi pare rau:sad: ne vedem data viitoare
|
Quote:
|
da ce s-a intamplat de nu mai puteti veni?:(
|
ce se da lumea la fund ba nene haideti ma ce faceti ati sucito acum .exclus cel cu prob in familie .
|
Nu uitati Duminica 2Martie Ora 14 Casa Poporului va asteptam acolo pe toti;) Am chemat un fotograf profesionist sa facem cateva poze mai artistice si mai avem un invitat special:D NU UITATI!!!!
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:49. |
- Copyright 2026 4Tuning