Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Logan 1.6 Ambition vs. Cielo Executive (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/5334-logan-1-6-ambition-vs-cielo-executive.html)

NWZeu 23-05-06 23:53

Re: Logan 1.6 Ambition vs. Cielo Executive

nu am mai urmarit acest thread - de 1 mai lumea in general merge la mare, din nefericire 5 persoane nu au mai ajuns. Conduceau o Dacia Logan spre Olimp. la iesirea din palazu Mare daca nu ma insel este o curba destul de larga, masina nu stiu din ce motive s-a rasturnat si sa "mulat" pe un copac, pasagerii din fata au mutir pe loc unul din spate la fel iar altii 2 au ajuns destul de rau la spital, imi pare rau ca amintesc acest eveniment dar s-a intamplat, nu este primul incident in care Loganul o comite - daca vreti viteza aceasta nu depasea 120km/h ... asa ca inainte de a lua curbe cu Loganul sa o facetzi cu blandetze ...

@Shadow cand incerci o linie cu acel Logan sa ma anunti ca vreau si eu sa ma delectez ;)

NWZeu 23-05-06 23:55

Quote:

Originally Posted by ScAcKi
Acceleratie 0-100 km/h 12,8 v max 175 cielo
accelerare 0-100 11,5 viteza maxima 175 logan

cand faci rost de un sistem de masura cu erori mici sa ne spui, poate corectam putin timpii la Cielo, citeste acest thread si ai sa vezi mai multi posesori ca au scos timpi mai buni.

Alfa_band 24-05-06 08:48

Tom te rog eu frumos spune-le si de cate ori te-a batut pe tine un anume LOGAN 1.6!

Alfa_band 24-05-06 08:58

Si apropo golanul are 87 de cai ,nu va mai luati dupa reclama cu 90 de cai.

Alfa_band 24-05-06 09:08

Ce amuzant e filmu cu ala albastru !!Cred ca a ramas fara benzina:)))

shadow 24-05-06 09:59

Aici trebuie sa fac cateva corectii:
1. Fisa la Cielo este gresita. D c? Pt ca modelul 16V nu se mai produce, se produce doar 8V euro 3.
2. Cel mai bun timp al meu cu Cielo 16V a fost 11.3 s
3. Filmul v-a aparea la sf sapt!!!
4. Cine este interesat sa vada cu ochii lui ca sa nu fie probleme PM!!!

BLinKY 24-05-06 12:04

Deci eu asa am datele, si eu am ramas uimit d faptul ca logan e asa d apropiat de cielo

Apropo de filmul ala , mi-a placut sincer, sper ca astfel proprietarii de loganuri sa mai inteleaga si ei ca nu au cele mai potrivite masini pt competitii, loganul e mai mult pt familie

SirNenea 24-05-06 13:43

Quote:

Originally Posted by Alfa_band
Si apropo golanul are 87 de cai ,nu va mai luati dupa reclama cu 90 de cai.

daca u imi arati pe dyno doua loganuri care sa aiba amandoua 87 de cai esti tare
tot timpul au cu 2-3 cp in + sau in - masinile nu or sa aiba nicodata cat au in talon acolo ti se ofera o medie
scuze shadow ca presupun ca la mine te referi dar eu asta am gasit pe siteul lor

neXus 24-05-06 13:48

@ScAcKi - recunoaste nici Cielo nu prea e pentru curse. Si el este o masina de familie. De fapt, chiar si firmele producatoare le promoveaza o imagine de masina de familie (consum redus, spatiu mult, dotari etc...), nicidecum ca masina sportiva.

Alfa_band 24-05-06 13:54

Poate sa aiba si 85 si 80 eu tziam zis ce scrie in talon asa ca nu mai sarii aiurea.

George_P. 24-05-06 14:08

Daca vreti tenta sportiva nu va luati Logan sau Cielo.....:roll:

Va luati GTI,RS,RC,Type R.

Daca vreti sa aveti cu ce va duceti la padure sau la mare(da nu cu 120 in curbe) linistiti va luati Cielo,Logan si alte din clasa lor.

shadow 24-05-06 14:13

Deci....Cielo executiv(sau standard cu AC) 16V numai exista, motorul 1.5 16V DOHC 86Cp nu se mai fabrica!!!
Datele de la Daewoo de pe site sunt pt Cielo 8V Euro3 - 80Cp, aceasta masina este praf pt ca este produsa in RO, Cielo 16V era doar asamblat in RO cu piese koreene.

Alfa_band 24-05-06 14:13

Corect!!!!

BLinKY 24-05-06 14:15

Quote:

Originally Posted by george_smiley05
Daca vreti tenta sportiva nu va luati Logan sau Cielo.....:roll:

Va luati GTI,RS,RC,Type R.

Daca vreti sa aveti cu ce va duceti la padure sau la mare(da nu cu 120 in curbe) linistiti va luati Cielo,Logan si alte din clasa lor.

Mda, dar esti sigur ca e ai postat aici e bine

lumea vorbeste de 9mi euro nu 20mi

George_P. 24-05-06 14:24

Quote:

Originally Posted by ScAcKi
Mda, dar esti sigur ca e ai postat aici e bine

lumea vorbeste de 9mi euro nu 20mi

Pai nu tu vrei sportivitate dintr-o masina ??
Dai 20000 si ai sportivitate.
Dai 9000 si ai confort si modestie.

All times are GMT +2. The time now is 01:07.

- Copyright 2026 4Tuning