![]() |
Re: 4T 3D Car Battle -DISCUTII-
e concurs de Virtual Tuning nu concept nu car modeling ... s-a mai discutat ....
haideti sa cautam blueprintu` :D |
si qm o gasim d apucam d masina ?? :D
|
daca zic nu ce faci nu te apuci :))))))
mai e un pic cu examenele .... asteptam sa vedem cati participanti sunt si cati sunt de acord cu tema asta va spun io ca asta e ce`a mai potrivita tema ... si o sa va spun la sfarsit de ce :D asta daca o sa mearga treburile asa cum sper eu :D ;) |
de ce ... k or sasi cumpere lumea sandero si o sa ii "Ajute" p cei care vor sa le modifice sau k vor creste vanzarile pt k la facem noi?? :D
|
:D lam gasit de vreo 2 zile :P
https://img367.imageshack.us/img367/9...deroae6.th.gif p.s. nu merge sa o urc pe upload-ul forumului zice sa o fac mai mica:???:..dar se pierde din calitate daca o fac mai mica ! |
si io o gasisem p'asta .. da' mie imi pare inutilizabila .. prea inchisa la lumina k sa poata fi folosita
|
dar cn a zis ca trebuie neaparat sa faci masina numai dupa blueprint :P.... doar te ghidezi un pic dupa el...un pic dupa poze de referintza....si un pic din capul tau..acum e imp sa nu iti fie lene :lol:
|
hehe... daor ma stii ... 's lenes io
|
aa...eu cred ca nu ma bag... am alte planuri cu 3D .... nu doar tuning... bafta
|
da' totusi mai bine s'ar revenii al ideea initiala q poll ... k daca ramane asa unii paote sau apucat deja si altii ink sunt ocupati si nau timp ... sau ... io stiu ... :)
|
poll pt masina? eu zic sa ramana sandero ca e noua...si e masina poporului :lol:
|
poll pt c masina sa se faca .. am vazut k sa mai facut odata ... si e masina POPOrului :) :P ... cum vreti pan la urma
|
Eu nu prea as vrea sa fac sandero, mie a-mi plac modelele mai mult mai vechi dar daca asta se cere am sa incerc sa fac si sandero.
|
Premiile de la editia a 5 a de acum in colo vor ajunge, s-a asteptat finalizarea poll-ului,
ca sa nu existe dubii. |
am inteles ca cineva din bucuresti a ajuns la redactie si a ridicat premiul.
va rog sa anuntati S-au trimis si premiile pentru cei din provincie, in urmatoarele zile vor ajunge. |
| All times are GMT +2. The time now is 00:37. |
- Copyright 2026 4Tuning