![]() |
Noroc oameni buni :!: Ce subiecte interesante se discuta aici :!: :roll: Pot sa ma introduc si eu in discutia inteligenta care o purtati :?: :blahblah: :blahblah:
P.S. Vreau sa-mi cresc nr. de posturi :D :D :D |
Re:
Quote:
|
criss.. nu eu am inceput ku intrebarile inafara topicului (respectiv a temei)
si oricum nu ma interesa poza lui valib.. era doar o gluma Ps. : it`s BluEDana ... criss:ok am receptionat deci BluE cu e mare si cu Bl nu cu M,am inteles tnx :wink: |
Pt AR120CP...... Amalgam inseamna amestec de elemente disparate talmeş-balmeş...asa ca ...atacul tau ,,acid si dur la adresa noastra '' nu-si are nici un temei....!!! :lol: ..logic...!!!! :lol: Si da postez sa ajung la 1.000 de posturi ca sa ajung....,,in casa''..nu doar de-al casei.... :lol: :lol: !!! RESPEKT ARAD.... :dance: !!!
|
:idea: :arrow:
https://www.4tuning.ro/forum/viewtopic.php?t=9021 |
:idea: :arrow:
Quote:
|
Re:
Quote:
EU VREAU SA_MI CRESC NUMARUL DE POSTURI :D |
bagatorilor de seama ce sunteti :punch:
|
Re:
Quote:
|
Mda...AR120CP este pila moderatorului..interventia lui fiind urmata imediat de o luare de pozitie ,,tare '' din partea moderatorului acestei sectiuni din cadrul forumului...!!! :? Asta e..ne asteapta vremuri grele...!!! Dar important este ca ,,speranta sa moara ultima''..!!! Oare ce presiune trebuie sa bag in rotile mele de la masina...sunt 245/50 R 17...??? 8)
|
Re:
Quote:
|
Apropo de pile(relatii nu??? :lol: ),care pe unde mai aveti?...pile care sa aiba legatura cu specificu' forumului mah 8)
RCS,daca sunt pe '17 si mai ales 245 cre' ca tre sa aduni si sa inmultesti ceva coeficienti,au astia ceva soft pe la vulcanizari(este oare ceva topic cu gume?) |
AMALGAM....salvarea forumului...daca nu era chestia asta...sau nu era voie...era pustiu forumul....a fost distractiv o vreme..dar deja e o hora a.....aaa..aaaa **** mea stie ce e...da e o hora in care jucam totzi. :(
Aiurea....ma *** in ea de treaba..nu mai intru ! |
cum sa imi maresc numarul de topicuri?
ca vrea sa fiu injector, acum is nush ce...carburator... anyway... numa cric sa nu fiu.. :oops: |
am fost carburator...acum sunt tachet... poate o sa ajung climatronic :wink:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:54. |
- Copyright 2026 4Tuning