![]() |
Re: Br 40 Yul
Superb volanul Iulica8)..dar de unde facusi rost de asa ceva?
|
OFF TOPIC :
Iulian, in ce an esti la Mecanica ? ca poate trec si eu pe acolo ca prietena mea studiaza acolo si poate ne intalnim. Apropo, ti-am vazut masina parcata pe straduta pe care este si intrarea din spate a facultatii de mecanica si chiar ma intrebam ce cauti pe acolo stiind ca esti din BR dar nu am stiut ca esti student in GL. :) daca se poate poate vin si eu la o "intalnire" de-a voastra. |
Sunt anul I, dar nu stiu cand sa ne intalnim, k nu prea ma impac cu scoala si am inceput s-o raresc cu orele! :D
|
Puturos,puturos! :))
|
Nu puturos,ci preocupat de calutii putere,ca dee..acum vin liniutele si Yul-ul trebuie sa faca figura frumoasa;)..nu Iulica?:-)
|
Nu, chiar sunt puturos!:D
YUL e gata demult, mai sunt cateva maruntisuri! |
Care dacie vine la braila pe 16 la liniutze! si participa?
Ma refer in afara de cei din DRT! |
va intreb asta pt k eu o sa fac parte din organizatori, asa k dak se strang mai multi cu dacii o sa se faca cupa dacia!
deci...:D |
Quote:
|
7 Attachment(s)
Cateva poze de la mine,ca multumire pt treaba de azi:-)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
multumesc bogdane pt poze.
nu vreau sa se supere cei din DRT pe mine, dar asa este, vrem sa ne dam numai cei cu motoare de dacie! Spark: te contrazic, frumoasa si bestia, k a mea sa cam uzat... dar isi revine ea! |
IUlica mi se pare mie sau ai pus scoci argintiu si la lampi?eu am dat cu vopsea arginti si nu imi place cum a iesit...parca mai bine vine cu scoci!:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:37. |
- Copyright 2026 4Tuning