![]() |
Re: My Seicento - NT O5 YRJ
Mam gandit sa pun toba de motocicleta si acum cand o am pe asta ma bucur ca nu am facut asta :D...huruie tare si asta si la un moment dat devine obositoru acel grohait :D...oricum se aude superb...toata lumea a zis asta...si is foarte multumit de ea
|
6 Attachment(s)
Mai adaug cateva poze cu masina la Iasi. (urmeaza sa formatez si nu vreau sa pierd pozele astea :) proaspat primite)
|
Bravo morph ai facut o figura foarte frumoasa la Iasi.
Ma uit la poze si masina tot inclinata e, se vede clar cam care ar trebui sa fie urmatoare miscare. Sa ne vedem sanatosi la salonul de la Bucuresti :-) |
Morph, ti-ai schimbat numarul de telefon?
De vreo 2-3 zile incerc sa dau de tine, si nimic... |
Da loome, miam schimbat nr. de telefon...am trecut pe cosmote...nu il fac aici public ca sa nu ma sune tot omu...dar cine il vrea vb. pe mess (id e la profil pt cei care nu stiu) si daca eu cred de cuviinta va dau nr. de tel. Si da ;) se vede ca masina e inclinata...si aia e urmatoarea miscare impreuna cu ambreiaj.... (nu am tras mai tare de ea la iasi ca ajungeam cu ea acasa pe platforma ;) si nu imi permiteam asta avand in vedere ca a IIa zi trebuia sa plec la iasi...oricum....)
Va salut cu respect, numai bine. |
superb,superb foarte frumos,imi place totul,frumoase pleoape,dar tine minte la categoria drifturi/liniute..."Este Doar Un Seicento"...
|
Foarte frumos ce ai facut. De cand nu am ami intrat pe forum, ai modificat multe lucruri la masinuta. Eu intre timp mi-am luat o masina mai mare, si Seicento-ul meu sta in parcare. M-am gandit ca tu ai putea fi interesat sa-l iei de la mine - cer doar 1500 EURO sau 6000 RON
Este Seicento Sporting Abarth din 1999, poate o mai tii minte, am si pus poze pe thread-ul cu Seicento Tuning. DAca te intereseaza, sau stii pe cineva care si-ar dori o astfel de masinuta, sa-mi scrii pe ymess - id vajdalehel, sau da-mi un telefon 0764819671 |
A iesit foarte frumoasa masina dupa ultimele modificari dar am observat ca nu esti singurul care o conduce:-)
|
@one of them: E frumoasa suma care o ceri...as avea de vorbit cu tine in legatura cu masinuta (nu neaparat sa o cumpar eu...dar poate ramane in familie :)) )...vb. pe mess cand ajung acasa ca acum sunt undeva la un hot spot :).
@nck xx: DA, acum nu sunt singurul care o conduce...Cel pe care lai vazut la volan este nimeni altul decat taikmiu...si cum am spus la multi pe mess: masinuta este acasa caci trebuie schimbate urmatoarele: ambreiajul (ESENTIAL), amortizoarele, bucsa spate, suport motor fata, parbriz. Am lasato acasa special ca el sa se ocupe de urmatoarele (mie fiind mult mai greu sa ma ocup de astea in Bucuresti...si mult mai costisitor)...si macar cand ambreiajul o sa fie gata am sa aduc aici. Sunt multi factori...oricum...:) masina acum e pe mana lui si nu ma incanta deloc situatia, pentru ca nu tine la ea...dar asta este... keep in touch...va salut pe toti cu respect! |
Damn dudes...ma sunat azi cineva...si plangea...ma intreba de ce am parasito? de ce am lasato departe...de ce nu am aduso la 4tuning festival...de ce macar nu am luato cu mine la B...:(...ma sunat...masina mea...:) atatea masini cate am vazut azi...faptul ca mam suit in a lui strikeru...mia inzecit...inmiiit dorul de masinuta mea...:(...DAR LAS CA O SA NE REINTALNIM NOI IN SCURT TIMP!!! MWUHAHAHA!!!
|
Lasa man, ca o sa vina si ea, si atunci o sa fie bine, poate in primavara, la 4tuning days...
|
morph....o sa vina si timpul tau ...sa o pui la expo ...la standul NSL ;)
|
poate reusim in noiembrie ...sa-i facem o sedinta foto ....:)....cu conditia s-o aduci la bucuresti :)...
|
SUNT ACASA!!! In viitorul apropiat o sa va arat ceva fain :) Doamne ajuta sa imi iasa...momentan ma disper cu masinuta :)...
|
vorbim ...la bucuresti .... desi putem sa facem o sedinta foto in iarna :)....numa sa fie zapada :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:51. |
- Copyright 2026 4Tuning