![]() |
re: Top speed indicat de bord pe Dacia (posibile erori, fară limită de km)
Mai usor cu off-topicul .
|
Adutu, viteza maxima constructiva, este viteza pana la care producatorul garanteaza ca masina merge in standarde ... asta nu inseamna ca viteza maxima trecuta in talon nu poate fi depasita. Eu am mers 160 cu dacie din `99 (am pus poza pe undeva pe aici), iar la 120 km/h, verificat cu gps`ul, imi arata 112-113 km/h... eu zic ca 160 nu aveam, dar 145-150 aveam sigur, iar in talon am trecut 140 km/h viteza maxima constructiva... trage tu concluziile ...
|
vant din spate..
|
cum spui tu ...
|
din cate stiu eu viteza maxima constructiva din talon este luata in consideratie cu 5 persoane ''medii'' in masina si niste bagaje (50-60kg) deci cu 1 singura persoana in masina mi se pare normal sa depasesti viteza maxima trecuta in talon!
|
se poate depasi viteza constructiva...+/- 150km/h
am vazut cu ochii mei pe GPS dacia berlina..pe carburator ultimele modle 99..culmea masina este din 99 si are doar 9000 de km...a stat pe bara deci este adevarat o dacia berlina''in stare perfecta''atinge .145 km/h pe GPS..probat pe drumul calugareni-giurgiu pe o josea perfecta Date tehnice: an 1999. pompa de injectie electronica,carburator de papuc dublu corp...gps de la un preten de la firma,carburant de top cu cifra octanica mai mare(100) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ai gresit ,sau postezi la misto? |
cred ca a vrut sa spuna ca pe undeva pe la 150 km/h se invarte viteza maxima ... +/-
|
Quote:
Dacia berlina..pe carburator model 99. Date tehnice, an 99, pompa de injectie electronica, si carburator dublucorp de papuc. Pai ori este carburatie, ori pe injectie.:shock: |
Quote:
|
Eu am coxat o sportiva din 87`stock :130km/h cu a`3`a undeva pe la 6500-7000 rpm nu stiu exact cat de bine indica turele turometru auxiliar ... dar sunt sigur ca nu aveam chiar 130 km/h , masina are cauciucuri de 185 pe fata si performanta a atins`o in oras in Drumul Taberei pe bucla !:D
|
7000 rot/min? cred ca nu`ti dai seama ce spui ... si cu a 3`a ... 130 km/h ... fereasca d`zeu, bine ca n`ai apucat sa o dai pe a 4`a ca sareai de 160 .... a 5`a , 200 clar ... mama ce merg sportivele astea ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:15. |
- Copyright 2026 4Tuning