![]() |
Re: Chat
Aia e problema, ca nu mai este nimic nou. Doar criza financiara...
|
Quote:
Tot la fel de bine o ducem ! |
Re: Cele mai tari masini vazute in Tg-Jiu
Quote:
|
Re: Cele mai tari masini vazute in Tg-Jiu
10-12 aprilie romexpo bucuresti.
|
Re: Accidente Tg-jiu
GTXR ai reparat masina?
|
Am toate piesele ,maine ma apuc de ea...puteam sa o fac azi la partea mecanica ,dar o fac la un prieten...ies mai ieftin
|
Quote:
|
Vineri, 20 martie ora 21:00 o sa aiba loc la Agip prima intalnire Street Night Racers Targu-jiu.Cine vrea sa vina este bine-venit ;)
|
e si la noi club?
|
da.dupa cum am spus,SNR filiala Tg-Jiu
|
Quote:
|
Prezent si eu cu autobuzu` :)) numai ca din partea inferno :D
|
Din cate vad ar trebui in fiecare vineri seara la 21 sa ne intalnim ,mai discutam una alta,incepe sa se miste ceva...
|
In curand, impreuna cu niste prieteni o sa o punem de-un club propriu al orasului Tg-Jiu ;) Nu stiu de ce va bagati ca filiale etc.
|
cu cat mai multe cluburi cu atat mai bine :).important e sa colaboram,si fi sigur ca o sa colaboram :D.eu am vrut sa incep cu clubul acesta pentru ca am vrut sa mai miscam si noi ceva prin Tg-Jiu...prea mare monotonia.pana la urma pasiunea conteaza,nu numele clubului ;)
oricum,eu in momentul de fata incerc doar sa pun bazele clubului aici,mai e mult de munca...suntem putini membri.dar nu ma grabesc.mai bine cativa da cu pasiune decat multi si fara habar.poate in cativa ani o sa ajungem si noi sa organizam evenimente ceva pe aici :-) |
| All times are GMT +2. The time now is 22:16. |
- Copyright 2026 4Tuning