![]() |
Re: Al meu E30 3 2.5 12v Coupe ( wip )
Quote:
asa .. so .. maine il sun pe axe... ma duc pe la el , termina de pregatit masina si pe undeva pe dupaamiaza mergem si o ducem la vopsitorie, o sa fac 1650 de poze ... vin acasa le descarc, dupa care duminica spre seara o luam si o ducem la garaj , sper eu pe roti .. cu mine la volan :D dar vedem .. cert e ca gata, weekendul asta se termina nebunia 1 , ca urmeaza nebunia 2 si 3 .. echipare si acte.. asta e altceva.. :D de abia astept s-o vad pe boccie terminata :D |
Quote:
dar macar o stiu in fata blocului, nu printr-un service.. :rolleyes2 |
normal ca la norocu meu ..
azi ploua .. o sa ma duc sa vad ce facem .. va tzin la curent :( |
si niste poze eventual ;)
|
niste poze nu ne mai arati si noua ?
|
mda...
azi am intrat in cuptor si am inceput sa tremur , am vazut masina, a iesit ca vopsitorie vbind mai bine decat in cel mai frumos vis erotic al meu :D acum se usuca, problema e ca nu mai am net acasa si nici poze nu am putut sa fac azi deoarece nu stiu de ce astazi nu am avut baterie la aparat, si deci n-am putut sa fac poze, insa daca aveti incredere in mine, va spun ca a iesit extraordinar de bine si e singurul e30 laguna seca din Romania :D maine va pun poze, de pe platforma si nu numai .. sunt foarte multumit de ce a iesit , abia astept s-o vad dupa ce se usuca... :D sunt super multumit,acum incepe haosu 2 , echiparea ... |
Avem incredere.. (cel putin eu :D ).. Asteptam poze si MULTA BAFTA IN CONTINUARE!!
|
bv man, te-am sunat dar nu ai raspuns hmmm oare ce faceai :))
|
admira masina:))...misto culoarea pe care ai aleso :)...am mai vazut pe acolo niste sugestii despre cum sa o vopsesti :)...cred ca ai facut cea mai buna alegere...un offtopic...ce sa intamplat cu aox ??
|
4 Attachment(s)
la 7 si 15 tre sa fiu in berceni .. sa ma intalnesc cu ala cu platforma ..
nu pot sa adorm :D bai nene deci azi cand am intrat in cuptor si am vazut-o pur si simplu am inceput sa tremur .. de fericire , emotie si etc.. dupa care am inceput sa tremur de draci ca nu mai aveam baterie la aparat .. :twisted: oricum , adevarat, astazi m-am indragostit rau de tot de masina si mai tare :D sa pun si niste poze de sambata.. cum am suit-o in camionu ala .. o sa ramana o enigma ptr multi .. mult timp :D asa,cu ocazia asta vreau sa le multumesc si eu lu czrica.. si lu tynu ptr ajutorul lor fara de care nu ma descurcam, totodata vreau sa-i multumesc lu axe si lu finu ptr lucrarea de nota 10 :D mersi |
pai e simplu respectivul camion are lift de 750kg probabil cu ceva ajutor si de la lift si de la pernele camionului ai urcato acolo.
|
Quote:
liftu ala daca-l lasai jos .. facea unghi prea inclinat , atingea masina cu spoilerele si etc, si nu urca, totodata .. n-aveam nici .. lemne sau d`alea de metal sa o mai ajutam .. sa fie unghiu mai .. bun .. :D a fost ca naiba.. :) |
da ... intradevar...nu incape pe lift si e ca dracu...dar urmele de roti de la ce sunt?
|
Urmele de roti cred ca de la apa, e ud pe jos din cate vad eu. Cat despre urcatul in camion, poate ati gasit un motostivuitor la aia cu usi/lambriuri/etc.. ca sa o urcati de spate si fata pe lift ul camionului !
|
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:33. |
- Copyright 2026 4Tuning