![]() |
Re: Targu Neamt
mie mi se pare ok data...sa vedem ce zic si ceilalti :rolleyes2
|
Pt mine e OK:peace:
|
raspunsul de la baietii din pascani il aflati sambata seara cat de tarziu ....
|
Quote:
Concret ce se va intampla prima sambata dupa Pasti?Intreb deoarece trebuie sa le explic baietilor...nu ca ar avea masini de pregatit ca sa faca show:sad: dar sa se pregateasca ei de o plimbare, sa faca rost de gaz... Bafta! |
o n i x...mai concret, ne intalnim cat mai multi (asteptam confirmarea participarii) bagam masinile intr.o parcare a unei pensiuni (sa se odihneasca) cei care doresc pot sa stea la gratar (carnea la purtator) altii intr.un mod organizat se pot intrece intr.o partida de liniutze
VA ASTEPTAM |
10 aprilie 2010 incepand cu orele 14 vis-a-vis de Zimbrarie
Cat mai multi cu atat mai bine......... |
ceva poze sau filmulete din
seara asta??? |
4 Attachment(s)
niste masini frumusele:-P:-P:lol::lol:
|
da,doar ca la bora i-ar mai trebui o suspensie,ar arata mult mai bine,zic eu...
|
Ok.
Am inteles. Multumesc de raspuns. Maine seara cand ne intalnim toti vorbim si o sa va dau un raspuns. Bafta! |
26 Attachment(s)
putina activitate din seara asta:tetter:
|
Masinute din ce in ce mai multe si mai frumoase vad in pozele voastre. O comunitate in plina dezvoltare. Bv baieti, sincer, bv!!! Jos el palaria si ca tot a inceput sezonu, va asteptam pe la eventuri locale cel putin :)
|
Salut!
Dupa cum am promis am vorbit cu baietii iar raspunsul este urmatorul:4persoane venim sigur si inca 4 se mai gandesc. Deci puteti conta pe 4persoane sigur si 4 care se mai gandesc. Masinile cu care venim nu vor participa la linuiute:sad: Beabia astept primul gratar pe anul asta:lol: |
Exact,frumoase intalniri,cei drept trebuie sa recunosc,sunteti inaintea noastra putin.Bafta in continuare si SA CRRESTETI si SA CRESTEM MARI.
|
Quote:
Ce se va intampla mai exact? Ca sa stim la ce sa ne asteptam si cum ne pregatim...cei care vor dori sa onoreze invitatia? |
| All times are GMT +2. The time now is 08:15. |
- Copyright 2026 4Tuning