![]() |
Re: BZ 88 CVM
deci uau asa trebuia conceputa dacia. Foarte frumoasa si facuta cu gust. Ce planuri mai ai cu acest bolid?
|
Sika pregatesti cumva ceva?
|
Quote:
Va mintit bine:drunk: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Dezvalutit careva ca eu vreau sa vad:)):)).
Hai sika odata ca nu mai am rabdare. |
Ceva noutati? ce se mai aude?
|
aaa stiu masina e foarte frumoasa bft
|
Imi pare rau, dar momentan nu am ce sa va arat. Cand vor veni pozele sper sa va placa. Momentan mashina este in lucru, "vede lumina zilei" doar la probe... vin si pozele cu prima ocazie. PROMIT!
|
4 Attachment(s)
Broscoiu' a fost la nunta shi a avut mireasa pe capota... :) Iata cateva poze... shi motivul pentru care intarzie pozele recente... Este Dacia tatalui meu la care am lucrat foarte mult in ultima vreme... sper sa va placa...
|
Draguta masina tatalui tau;)...
Arata cam aiurea emblema pusa intr-o parte...la imbinarea grilei cu bara mai poti lucra?...arata cam stramb. |
Ai lucrat.o bine si pe cea argintie!
Arata destul de bine! Vezi sa nu neglijezi brascoiul daca te ai apucat de cea argintie:) BFT!!! |
Quote:
|
5 Attachment(s)
Intr-adevar, cea argintie a fost vanduta (pt. ca era Broscoiu' gelos :))... Acum voi avea timp numai pentru el... daca ma va lasa vremea... si ca tot veni vorba de Broscoi... E un "MuscleFrog" in devenire... :) Mi-a reushit montarea shi perfecta funtzionare a unui singur shtergator, un bad-boy mult mai agresiv, am pus din nou angeleyes-uri, dar de data asta sunt albe-neon, iar farurile sunt pe fond verde, au venit shi spoilerele shi pragurrile (dar inca nu sunt perfect finisate) shi un set nou de "opinci"...
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:23. |
- Copyright 2026 4Tuning