Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   Roman (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/44061-roman.html)

scturoag 21-01-09 16:36

Re: Roman

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 1998798)
Erau si meeting-uri cu masini ...nu te-a pus in tema Johnson? Pacat:) Las ca ma iau eu de el:)

Pai , nu stiam , nu prea a adus la discutie subiectu' asta . vorbeam mai mult de motoare , mai mergeam pe centura aia de sub pod cum intri in Piatra , si mai dadeau astia wheelie acolo , si mai mergeam la baru' acolo langa gara , si inca unu pe langa hotel central , pe stradutele din spate de la hotel central , cu masini nu ne-am int , era unu dintre motociclisti , care avea un Golf 3 alb , venise intr-o zi cu masina , in rest nu prea am intalnit masini , nimic.

buddy_lexx 21-01-09 19:21

da tu ai permis scturoag?

scturoag 21-01-09 19:22

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 1999303)
da tu ai permis scturoag?

Da . . . de carucior :))

morpheusmaster 21-01-09 20:33

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 1998486)
Voi stabiliti un loc ...obtineti niste aprobari ...si eu va garantez ca ne vom strange cat mai multi!!! Eu vorbesc cu toti de pprin BC , IS, SV ca sa nu mai vb de NEAMT!
Va iesi ceva...va trebuie locatie cu parobare legala de la priimarie, aprobare de la politie, iar in mom in care aveti astea putem anunta intalnirea! Poate va ajunge si pe prima pagina la 4Tuning ;) NU e greu....asa am facut si noi!
Trebuie doar sa vreti!!!

Aline ms de suport dar mai intai stai sa vad daca sunt "gazdele"a...de la ce am zis eu acolo pana la ce am in cap E CALE LUUUNGA...dar cu putina nebunie si noroc iese treaba.

Si sincer...daca o sa fie organizata vreodata o prima intalnire...macar sa stim ca NOI, Romascanii AM ORGANIZATO...Multumim ca KRT/Katana ne sustin...speram si restul cluburilor si nu numai ele sa ne sustina.

Locatia o sa fie categoric parcarea din centru de la Roman Voda.
Ziua o sa fie clar una nelucratoare ca sa nu fie probleme cu obtinerea autorizatiei...etc...
Si periodata o sa fie clar in vara cand o sa fim majoritatea acasa.

Mai multe detalii o sa fie pe parcurs. Si o sa apara si pe 1 pagina daca o sa fie si o sa se stie sigur...

scturoag 21-01-09 20:37

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 1999494)
Aline ms de suport dar mai intai stai sa vad daca sunt "gazdele"a...de la ce am zis eu acolo pana la ce am in cap E CALE LUUUNGA...dar cu putina nebunie si noroc iese treaba.

Si sincer...daca o sa fie organizata vreodata o prima intalnire...macar sa stim ca NOI, Romascanii AM ORGANIZATO...Multumim ca KRT/Katana ne sustin...speram si restul cluburilor si nu numai ele sa ne sustina.

Locatia o sa fie categoric parcarea din centru de la Roman Voda.
Ziua o sa fie clar una nelucratoare ca sa nu fie probleme cu obtinerea autorizatiei...etc...
Si periodata o sa fie clar in vara cand o sa fim majoritatea acasa.

Mai multe detalii o sa fie pe parcurs. Si o sa apara si pe 1 pagina daca o sa fie si o sa se stie sigur...

Am vorbit si cu Alin si am ajuns la concluiza ca la Roman-Voda in parcare nu e asa bn , nu e destul de mare parcarea , deci eu raman cu ideea tot pe Kaufland.
Si v-a fi si mai simplu , vom vorbi doar cu managerul de la Kafuland din Roman , nu o sa mai avem nevoie de autorizatie de la primarie si autorizatie de la politie , si in plus e si mult mai mult loc.

VladM 21-01-09 20:43

Dar poligonul ce are ?:-?

scturoag 21-01-09 20:45

Quote:

Originally Posted by VladM (Post 1999533)

1. Nu ai lumina
2. E un meeting , nu ne adunam 2 masini , o sa vina reprezentanti 4tuning + fotografi.
3.Nu e in centru si lumea nu are cum sa vina sa vada
4.Nu e spatiu , si drum foarte prost , iar masiniile fiind tunate . au garda joasa la sol , iar in poligon nu ai cum sa intri cu o masina sport :)

26WRC 21-01-09 20:48

Quote:

Originally Posted by VladM (Post 1999533)

poligonul nu mai e,oricum era bombardat tot, nu avea rost
parcarea de la roman voda e si ea bombardata si e prea mica si e si in centru...nu e bine
oricum intalnirea ca intalnirea dar actiune??

scturoag nu mai bine vorbesti cu amicata ca tot e in consiliu local sa blocam intr'o duminica cateva ore centru de la 2 magari pana al casa de cultura ca pentru un concert, si sa facem un weekend race cu liniute??;)

morpheusmaster 21-01-09 20:48

1) Care poligon? =)) de cand nu ati mai fost pe acolo? :)) sa vedeti ca is blocuri in constructie... ce drum e pe acolo =))...plec cu bara in spate :))
2) La cene trebuie lumina? CA DOAR FACEM ZIUA!!! De dimineata la 9 pana seara...

3) Va rog sa nu mai postam pe subiectul asta...aberam de acuma...

scturoag 21-01-09 20:51

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 1999553)
1) Care poligon? =)) de cand nu ati mai fost pe acolo? :)) sa vedeti ca is blocuri in constructie... ce drum e pe acolo =))...plec cu bara in spate :))
2) La cene trebuie lumina? CA DOAR FACEM ZIUA!!! De dimineata la 9 pana seara...

3) Va rog sa nu mai postam pe subiectul asta...aberam de acuma...

Ma refeream lumina pentru seara . si nu ma refeream la Carto-Drom . ma refeream la poligon din favorit , oricum amandoua sunt varza ca spatiu , locatie si asfalt , momentan ramane la Roman-Voda in parcare , cum a zis si Morpheusmaster , inchidem subiectu' pe locul unde o sa se afle , mai multe detalii cu 1 luna inainte de event.
Pana atunci trebuie sa ne intalnim macar de 3 ori.

VladM 21-01-09 20:53

:)) n-am mai fost de mult prin poligon...de cartodroom stiam...asta vara mai mergeam cu scuterul,si cand am facut scoala de soferi A1 era ok .... in fine :)

scturoag 21-01-09 20:54

Quote:

Originally Posted by 26WRC™ (Post 1999550)
poligonul nu mai e,oricum era bombardat tot, nu avea rost
parcarea de la roman voda e si ea bombardata si e prea mica si e si in centru...nu e bine
oricum intalnirea ca intalnirea dar actiune??

scturoag nu mai bine vorbesti cu amicata ca tot e in consiliu local sa blocam intr'o duminica cateva ore centru de la 2 magari pana al casa de cultura ca pentru un concert, si sa facem un weekend race cu liniute??;)

De unde stii ca e in consiliu local ?
Tocmai am vorbit acum 2 ore cu ea despre lucrul asta , si a spus ca intr-o sedinta o sa aduca la cunostinta consilierilor despre lucrul asta si o sa faca ce o sa poata ca si ei ii plac masinile , tuningul si viteza.
App , feriti-va de B 41 CWH in trafic , Crazy Driver :))

morpheusmaster 21-01-09 20:54

Corect...sa nu uitam sa suntem pe 21 ian...DECI MAI E MULT TIMP PANA VINE VARA!!! Gata cu aberatul...ne organizam...si vb....

Oricum 1 idee eu zic sa fie stabilita: SA CAUTAM O ZONA CENTRALA...sa facem un EVENT DE PROMOVARE A FENOMENULUI IN ORAS!!! Ca de asta o facem nu?... si sa ne intalnim noi intre noi...dar in 1 rand sa promovam...iar daca ne intalnim in futk de mare...nu o sa ne vada nimeni...si o sa promovam absenta

scturoag 21-01-09 20:55

vladut , era ok pentru scutere , pentru masini sport in nici un caz , nu mai este ok de vreo 15 ani carto-drom-ul si poligonul. :)

BobG 21-01-09 21:06

da fratilor o sa facem....la bancute la roman-voda acolo :D:D:D si ne dam de-a latu in parcare la kaufland :D:D:D

All times are GMT +2. The time now is 09:17.

- Copyright 2026 4Tuning