![]() |
Re: Roman
Quote:
|
da tu ai permis scturoag?
|
Quote:
|
Quote:
Si sincer...daca o sa fie organizata vreodata o prima intalnire...macar sa stim ca NOI, Romascanii AM ORGANIZATO...Multumim ca KRT/Katana ne sustin...speram si restul cluburilor si nu numai ele sa ne sustina. Locatia o sa fie categoric parcarea din centru de la Roman Voda. Ziua o sa fie clar una nelucratoare ca sa nu fie probleme cu obtinerea autorizatiei...etc... Si periodata o sa fie clar in vara cand o sa fim majoritatea acasa. Mai multe detalii o sa fie pe parcurs. Si o sa apara si pe 1 pagina daca o sa fie si o sa se stie sigur... |
Quote:
Si v-a fi si mai simplu , vom vorbi doar cu managerul de la Kafuland din Roman , nu o sa mai avem nevoie de autorizatie de la primarie si autorizatie de la politie , si in plus e si mult mai mult loc. |
Dar poligonul ce are ?:-?
|
Quote:
2. E un meeting , nu ne adunam 2 masini , o sa vina reprezentanti 4tuning + fotografi. 3.Nu e in centru si lumea nu are cum sa vina sa vada 4.Nu e spatiu , si drum foarte prost , iar masiniile fiind tunate . au garda joasa la sol , iar in poligon nu ai cum sa intri cu o masina sport :) |
Quote:
parcarea de la roman voda e si ea bombardata si e prea mica si e si in centru...nu e bine oricum intalnirea ca intalnirea dar actiune?? scturoag nu mai bine vorbesti cu amicata ca tot e in consiliu local sa blocam intr'o duminica cateva ore centru de la 2 magari pana al casa de cultura ca pentru un concert, si sa facem un weekend race cu liniute??;) |
1) Care poligon? =)) de cand nu ati mai fost pe acolo? :)) sa vedeti ca is blocuri in constructie... ce drum e pe acolo =))...plec cu bara in spate :))
2) La cene trebuie lumina? CA DOAR FACEM ZIUA!!! De dimineata la 9 pana seara... 3) Va rog sa nu mai postam pe subiectul asta...aberam de acuma... |
Quote:
Pana atunci trebuie sa ne intalnim macar de 3 ori. |
:)) n-am mai fost de mult prin poligon...de cartodroom stiam...asta vara mai mergeam cu scuterul,si cand am facut scoala de soferi A1 era ok .... in fine :)
|
Quote:
Tocmai am vorbit acum 2 ore cu ea despre lucrul asta , si a spus ca intr-o sedinta o sa aduca la cunostinta consilierilor despre lucrul asta si o sa faca ce o sa poata ca si ei ii plac masinile , tuningul si viteza. App , feriti-va de B 41 CWH in trafic , Crazy Driver :)) |
Corect...sa nu uitam sa suntem pe 21 ian...DECI MAI E MULT TIMP PANA VINE VARA!!! Gata cu aberatul...ne organizam...si vb....
Oricum 1 idee eu zic sa fie stabilita: SA CAUTAM O ZONA CENTRALA...sa facem un EVENT DE PROMOVARE A FENOMENULUI IN ORAS!!! Ca de asta o facem nu?... si sa ne intalnim noi intre noi...dar in 1 rand sa promovam...iar daca ne intalnim in futk de mare...nu o sa ne vada nimeni...si o sa promovam absenta |
vladut , era ok pentru scutere , pentru masini sport in nici un caz , nu mai este ok de vreo 15 ani carto-drom-ul si poligonul. :)
|
da fratilor o sa facem....la bancute la roman-voda acolo :D:D:D si ne dam de-a latu in parcare la kaufland :D:D:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:17. |
- Copyright 2026 4Tuning