![]() |
Re: Bacalaureat 2007
yo dau asa
Romana Oral Romana Scris Engelza Oral Matematica Fizica ( Mecanica/Termodinamica) Sport Romana oral nu cred ca o sa am mai probleme... stiu sa vb ma descurc Romana scris aici e cam panica m`am apucat sa citesc toate comentarile operele etc dar nu prea stiu sa fac eu rezumate comentarii la pct II argumentarea destul de usoara si primu I chestii zic eu de bun simt ... bine unele sunt destul de grele... aici nu prea am lucrat variante Engleza oral la fel nu cred ca e mare panica Matematica desii am facut vro 60 variante complet....... nu prea stiu sa fac unele chestii Fizica praf tzandari bata pulbere sincer am cea mai mare frica aici ... e ft posibil sa pic singur in sala cu fizica restu bio chimie info Sport dau viteza , capra :)) , saritura in lungime si handbal zic eu ca ma descurc PAN`LA BAC MAI ESTE !!!! PUTIN !!! |
Quote:
|
BAC ? se da la sfarsitul clasei a 12-a ? :lol:
eu nu stiu nimic la bio :rolleyes2 in rest merge cat de cat treaba :D |
Quote:
Eu dau romana scris si oral italiana oral engleza scris geografie scris istorie scris ....sunt filologie bilingv engleza...:( |
nimeni cu fizica mecanica termodinamcia :D sa fac si eu meditatii
|
dau eu termo si electricitate :lol: esti nebun cu mecanica aia,electricitate=lejer! Termodinamica pute...Si subiectul III de la romana scris :) :oops:
|
si eu tot termodinamica si electricitate am dat...termodinamica e usoara,electricitatea la fel, doar pe la magnetism e mai greu...dar merge...
|
Quote:
Se fac numai materii de profil real, si nu tocmai usoare... O sa treaca repede si bacul vostru, si o sa ajungeti la facultate ca sa va plangeti de sesiune. |
Quote:
cat despre bac: oralele is prea simple. trebuie sa ai incredere in tine, sa stii cate ceva eviden. nici n-o sa va dati seama cand trec... cu scrisu e ceva problema. eu zic sa puneti accent pe operele de la romana, sa nu mai patiti ca noi anul trecut :lol::lol: iar la mate, info etc se poate lua lejer o nota acceptabila ;) PS: doar dupa ce dati de prima sesiune o sa vedeti ca bacul e ... jucarie :lol: |
Frate, cāţi absolvenţi ! :lol:
Să mor, īmi aduc aminte cum eram acum 4 ani de zile... şi ma văd īn ce scrieţi voi ! Să aveţi baftă, băieţi şi fete, şi să veniţi pe forum, să spuneţi "AM LUAT BACUUUUUUUUUUUUUUUU'!!!" ! :peace: |
Multumin frumos :) si daca nu il luam ce mai spunem ? ca nu am luat ? :D
Gabi tu cu cat ai luat bacul ? ( media ) |
Quote:
Eu am luat 8,01 la bac şi am fost surpriza liceului - avānd a 4-a medie din clasă - după ce 4 ani fusesem cea mai mare lepră :lol: |
Am ceva emotii la matematica .... dar daca Doamne fereste pic, dau in toamna .... eu sunt cam pe locul 4-5-6 in clasa ...
|
Quote:
|
Golfulet pune mana si invata, lasa pozele, lasa calculatoarele...
:lol: Sa dea domnu` sa va vad cu bacu` luat, cu medii mari .. peste 9 si sa va vad si intrati la facultate de stat.. ( asa cum sunt eu ) :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 06:01. |
- Copyright 2026 4Tuning