![]() |
Re: Ramnicu Sarat
vreau si eu 1 stiker . dar.... de bani astia il si lipesti domnu fast_wheels...ok????
|
Quote:
|
Quote:
|
ma uit la tine cum il lipesti...
|
zbiu stiu k ne cunoastem de mult timp dar stikeru ala inseamna niste obligatii:
-CLUB -regulament -intalniri obligatorii(o data pe luna intr-o anumita data aleasa de mine sau in fiecare vineri) -delasari in tara la diferite evenimente -cotizatie pt imaginea si deplasarile clubului nostru PS1: ORCINE CONSIDERA K NU POATE ACESTEA DE MAI SUS POATE SA ISI FACA PARASOLAR CU ORCE VOR IEI DAR NUMAI CU SOUTH'S RACERS NU ACEST CLUB ARE ACTE SI E INREGISTRAT asa k sper sa intelegeti k vrem ceva mai mult de la acest CLUB nu doar o adunatura de prieteni kre au masini PS2: PT CEI DIN CLUB PRIMA DEPLASARE: 4TUNING DAYS |
hai mo baieti ...!daca BOSS a fost un pic mai "aspru" in mesajul anterior ,nu inseamna ca nu mai postam nik .
are dreptate si vb din experiente anterioare . DAR hai sa facem facem o tira de galagie peacilea pe forum....!!!!!!!!! |
Deacord :> !
App , face cineva din Ramnicu Sarat parasolare personalizate??? As fi interesat sa imi fac unul :) !:-P |
Prea multa galagie !! Azi am devenit LOW (sa moara edi si lupu de "limbajul" meu de gretos )
|
face ,face....Baiatu ala cu vectra gri cu capota negru mat.Are nr GKO (parca)
|
Quote:
|
crede-ma ca te cunosc si stiu k o sa faci multe din masinutza aia si esti unu dintre putini care au facut ceva ,dar am vrut sa iti spun (dar nu numai tie ,e valabil pt toata lumea) ce inseamna acest club si la ce sa se astepte ;)
PS: daca nu stiai pt mine o dacie sport e mai mult decart o masina ,e regina tuturor daciilor |
astazi seara intalnirirea oficiala in fata la sala sporturilor in ramnicu sarat la ora 21:00
|
se mai aude ceva de stiker-u meu?
|
da...sticker`ul...se va lipi pe parbriz:))))
gata so` auzit:D |
Quote:
CAND? |
| All times are GMT +2. The time now is 08:49. |
- Copyright 2026 4Tuning