Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Propuneri orase (https://forum.4tuning.ro/40-propuneri-orase.html)
-   -   Ramnicu Sarat (https://forum.4tuning.ro/40-propuneri-orase/42111-ramnicu-sarat.html)

Zbiu 23-02-10 16:59

Re: Ramnicu Sarat

vreau si eu 1 stiker . dar.... de bani astia il si lipesti domnu fast_wheels...ok????

GrOzOy 23-02-10 17:04

Quote:

Originally Posted by pompierul atomic (Post 3115425)
permisul nu-l ai de mult
cu ce veneai in rm ,inainte ?nu trebuie sa iei ce am zis cu rautate ;eu ma refeream la faptul ca nu masina este totul la asemenea intalniri ;imi cer scuze daca te-am ofensat dar,mersul pe jos nu e o rusine si face bine la siluieta

Nu am spus ca ai zis cu rautate ci doar ti-am /v-am spus ca nu pot ajunge ca n-am cu ce ! Autobuzul circula pana la ora 8 si in weekend pana la 7 iar voi am observat ca va strangeti de la ora 9 incolo ... deci ?:| ! Stiu ca nu trebuie neaparat masina ca nu sunt facut in masina dar mai sunt si situatii cand chiar nu se poate :x ! Ei lasa ca vad eu cum fac poate ajung vineri :P ! Numai bine

Fast_wheels 23-02-10 17:37

Quote:

Originally Posted by Zbiu (Post 3116399)
vreau si eu 1 stiker . dar.... de bani astia il si lipesti domnu fast_wheels...ok????

Ce stii sa faci de stikerul ala ? =))

Zbiu 23-02-10 18:49

ma uit la tine cum il lipesti...

bz51zid 23-02-10 21:52

zbiu stiu k ne cunoastem de mult timp dar stikeru ala inseamna niste obligatii:
-CLUB
-regulament
-intalniri obligatorii(o data pe luna intr-o anumita data aleasa de mine sau in fiecare vineri)
-delasari in tara la diferite evenimente
-cotizatie pt imaginea si deplasarile clubului nostru

PS1:
ORCINE CONSIDERA K NU POATE ACESTEA DE MAI SUS POATE SA ISI FACA PARASOLAR CU ORCE VOR IEI DAR NUMAI CU SOUTH'S RACERS NU ACEST CLUB ARE ACTE SI E INREGISTRAT asa k sper sa intelegeti k vrem ceva mai mult de la acest CLUB nu doar o adunatura de prieteni kre au masini

PS2: PT CEI DIN CLUB PRIMA DEPLASARE: 4TUNING DAYS

pompierul atomic 24-02-10 19:53

hai mo baieti ...!daca BOSS a fost un pic mai "aspru" in mesajul anterior ,nu inseamna ca nu mai postam nik .
are dreptate si vb din experiente anterioare .
DAR hai sa facem facem o tira de galagie peacilea pe forum....!!!!!!!!!

GrOzOy 24-02-10 21:25

Deacord :> !

App , face cineva din Ramnicu Sarat parasolare personalizate??? As fi interesat sa imi fac unul :) !:-P

Fast_wheels 24-02-10 22:37

Prea multa galagie !! Azi am devenit LOW (sa moara edi si lupu de "limbajul" meu de gretos )

Fast_wheels 24-02-10 22:40

face ,face....Baiatu ala cu vectra gri cu capota negru mat.Are nr GKO (parca)

Zbiu 25-02-10 14:28

Quote:

Originally Posted by bz51zid (Post 3117408)
zbiu stiu k ne cunoastem de mult timp dar stikeru ala inseamna niste obligatii:
-CLUB
-regulament
-intalniri obligatorii(o data pe luna intr-o anumita data aleasa de mine sau in fiecare vineri)
-delasari in tara la diferite evenimente
-cotizatie pt imaginea si deplasarile clubului nostru

PS1:
ORCINE CONSIDERA K NU POATE ACESTEA DE MAI SUS POATE SA ISI FACA PARASOLAR CU ORCE VOR IEI DAR NUMAI CU SOUTH'S RACERS NU ACEST CLUB ARE ACTE SI E INREGISTRAT asa k sper sa intelegeti k vrem ceva mai mult de la acest CLUB nu doar o adunatura de prieteni kre au masini

PS2: PT CEI DIN CLUB PRIMA DEPLASARE: 4TUNING DAYS

cred ca ma pot sa ma descurc.sau zrezi ca nu sunt in stare sa fac si eu ceva deplasari(pt ca am dacie)

bz51zid 25-02-10 17:06

crede-ma ca te cunosc si stiu k o sa faci multe din masinutza aia si esti unu dintre putini care au facut ceva ,dar am vrut sa iti spun (dar nu numai tie ,e valabil pt toata lumea) ce inseamna acest club si la ce sa se astepte ;)

PS: daca nu stiai pt mine o dacie sport e mai mult decart o masina ,e regina tuturor daciilor

bz51zid 26-02-10 11:29

astazi seara intalnirirea oficiala in fata la sala sporturilor in ramnicu sarat la ora 21:00

Zbiu 28-02-10 12:41

se mai aude ceva de stiker-u meu?

draky90 28-02-10 12:54

da...sticker`ul...se va lipi pe parbriz:))))
gata so` auzit:D

Zbiu 28-02-10 13:18

Quote:

Originally Posted by draky90 (Post 3131546)
da...sticker`ul...se va lipi pe parbriz:))))
gata so` auzit:D

si acum intrebarea de 10 puncte
CAND?

All times are GMT +2. The time now is 08:49.

- Copyright 2026 4Tuning