Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Propuneri orase (https://forum.4tuning.ro/40-propuneri-orase.html)
-   -   Drobeta Turnu Severin (https://forum.4tuning.ro/40-propuneri-orase/41365-drobeta-turnu-severin.html)

babyemporio 08-06-10 01:35

Re: Drobeta Turnu Severin

URC - Urban Racing Crew : un club al pasionatilor de tuning/masini/motociclete/etc.
Facem inscrieri pentru a ne extinde in mai multe orase ale tarii.
Se cauta:
Membrii - seriosi, de incredere, care pot strange oameni in orasele lor
In urma activitatii din oras, se vor desemna: Presedintele filialei, vicepresedinte si organizator.
Pentru mai multe detalii: messenger - baobab_ro, cu specificatie URC.

Gangstah 18-06-10 00:56

Quote:

Originally Posted by Lekio (Post 3420373)
HFV-ule tu ai dezmembrat toata masina si ai puso la punct

cateodata am impresia ca sunt singurul din severin care mai modifica la "ha" masina.....tocmai ce am facut un upgrade la muzica..am pus doua gz titanium mk2 de 350 w rms la 4 ohmi bucata intr-o incinta dubla....maine este montajul final pt ca asta seara am venit tarziu de la munca si mai aveam de montat 2 neoane in cutie pt ca difurile sunt transparente si vreau sa iasa ceva misto daca tot pierd timpul cu ele.....oricum nu ma opresc aici,cine ma stie isi da seama ca e ceva de moment si ca o sa urmeze ceva spectaculos....mai am un pic si urmeaza vopseaua finala la masina si la jante(banii arza-i focul)(prea multe lucruri care imi plac in acelasi timp scurt)...in rest noapte buna si ne auzim cand o sa mai fac urmatoarea modificare la masina,asta in cazul in care nu mai exista cineva care face modificari la masina sa personala si nu vrea sa ne zica si noua......

florin_andrey86 18-06-10 19:32

Quote:

Originally Posted by Gangstah (Post 3449350)
cateodata am impresia ca sunt singurul din severin care mai modifica la "ha" masina.....tocmai ce am facut un upgrade la muzica..am pus doua gz titanium mk2 de 350 w rms la 4 ohmi bucata intr-o incinta dubla....maine este montajul final pt ca asta seara am venit tarziu de la munca si mai aveam de montat 2 neoane in cutie pt ca difurile sunt transparente si vreau sa iasa ceva misto daca tot pierd timpul cu ele.....oricum nu ma opresc aici,cine ma stie isi da seama ca e ceva de moment si ca o sa urmeze ceva spectaculos....mai am un pic si urmeaza vopseaua finala la masina si la jante(banii arza-i focul)(prea multe lucruri care imi plac in acelasi timp scurt)...in rest noapte buna si ne auzim cand o sa mai fac urmatoarea modificare la masina,asta in cazul in care nu mai exista cineva care face modificari la masina sa personala si nu vrea sa ne zica si noua......

poi sa stii ca esti singurul care mai baga bani in masini in orasul asta :P:P:P:P:P

bafta in continuare, bara de pe fata a iesit super super tare, te felicit, acum sunt curios cum o sa-ti iasa "curu".......bafta ...

Gangstah 18-06-10 21:52

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by florin_andrey86 (Post 3451070)
poi sa stii ca esti singurul care mai baga bani in masini in orasul asta :P:P:P:P:P

bafta in continuare, bara de pe fata a iesit super super tare, te felicit, acum sunt curios cum o sa-ti iasa "curu".......bafta ...

uite ce imi bagai azi in masina.....nebunie.. se aude super fain

robby_sev 18-06-10 23:09

Quote:

Originally Posted by Gangstah (Post 3451387)
uite ce imi bagai azi in masina.....nebunie.. se aude super fain

gogule pot sa iti spun k e super tare si bea astept sa aud ce poate duice ... sper k nu ai pe acolo si ce era promis pt mine :))))) dar mai mult k sigur ala e :)))) vezi k se apropie ziua mea si poate imi faci cadou tubu tau al vechi :)))) jur k nu ma supar ... hai te poopa robby si spor la treaba in continuare ;) apropo :)))))))) mi-am schimbat si eu in sfarsit trapa si plafonu =)))))

DJBOSS 19-06-10 17:13

Sapatamana asta imi fac si eu jentile la dacie :D negre cu buza argintie ma ajuta cineva sa le fac :D :lol:

DJBOSS 20-06-10 01:04

Saptamana asta imi fac si eu jentile la dacie :D negre cu buza argintie ma ajuta cineva sa le fac :D :lol:

Gangstah 21-06-10 20:04

Quote:

Originally Posted by DJBOSS (Post 3454006)
Saptamana asta imi fac si eu jentile la dacie :D negre cu buza argintie ma ajuta cineva sa le fac :D :lol:

iti dai seama ca daca vroia vreunu sa te ajute se anunta el singur nu trebuia sa il intrebi tu...eu oricum sunt la servici si nu mai am timp nici de masina mea asa ca....pace si sa ne auzim de bine!!!

Gangstah 21-06-10 20:05

Quote:

Originally Posted by robby_sev (Post 3451585)
apropo:am schimbat si eu in sfarsit trapa si plafonu

lasa vrajala si hai sa dai de baut ca doar e ziua ta azi....La multi ani:MICUTULE!!!

robby_sev 22-06-10 18:51

Quote:

Originally Posted by Gangstah (Post 3458728)
lasa vrajala si hai sa dai de baut ca doar e ziua ta azi....La multi ani:MICUTULE!!!

ms nana , cu intarziere dar de .... stresiunea cik mai invatz si eu din cand in cand :))) aaa am facut inca o modificare :))) am schimbat un bec la omega :))))))))))) si am pus si o aparatoare la motor si mai am de pus o contraaripa =))))))))))) mari modificari :)))) vezi k o sa trebuiasca sa ma ajuti la vectra knd ajung acasa ;) ne auzim un telefon. spor la treaba...

DJBOSS 26-06-10 22:16

Asa cum am promis , am terminat si eu de facut jentile postez o poza sa ziceti daca va place http://i46.tinypic.com/2ze9cti.jpg urmeaza bad boy look care este ceva mai greu am nevoie de un tinichiger :lol:

robby_sev 27-06-10 00:15

Quote:

Originally Posted by DJBOSS (Post 3472693)
Asa cum am promis , am terminat si eu de facut jentile postez o poza sa ziceti daca va place http://i46.tinypic.com/2ze9cti.jpg urmeaza bad boy look care este ceva mai greu am nevoie de un tinichiger :lol:

ce dacie bagaboanta ai nebunule :))) si "tinichiger" nush dak gasesti, dar stiu un tinichigiu :))))))

DJBOSS 27-06-10 16:43

''tinichigiu'' asa cum zici tu :d

Gangstah 27-06-10 21:35

Quote:

Originally Posted by DJBOSS (Post 3472693)
am terminat jentile(jantele)...urmeaza bad boy look

pana una alta da stikerele jos de pe usi...sa fim seriosi eu macar aveam pe masina ce scria pe usi....arata si mie ce ai de la oz si/sau ce mai scrie pe acolo:oops::oops::cry::???::!::!::shock:

robby_sev 28-06-10 00:19

Quote:

Originally Posted by Gangstah (Post 3475096)
pana una alta da stikerele jos de pe usi...sa fim seriosi eu macar aveam pe masina ce scria pe usi....arata si mie ce ai de la oz si/sau ce mai scrie pe acolo:oops::oops::cry::???::!::!::shock:

poate sa lase dekt dacia si pilot k poate acolo a facut scoala de soferi :)))

All times are GMT +2. The time now is 08:39.

- Copyright 2026 4Tuning