![]() |
Re: Accidente Rutiere De Pe Raza Judetului Iasi
Quote:
Au fost ceva lucrari, n-am idee. La inceput am zis ca bai... au astupat aia acolo si s-a lasat un pic asfaltul. A mai trecut niste timp s-a facut o groapa cu asfalt pe fund. Acum, eu ca am arcuri sport, ma feresc pe cealalta banda ca intru ca in sant... |
Si eu unu disper cand dau peste ele,dar na stiind situatia si ce probleme sunt la conducere bani,pamnatul sau piatra sparta netasata bine si imediat se lasa.
La ori ce gaura care ai face-o trebuie intervenit de 2 ori cu asfalt prima data cu B.A 18 care ala e de umplutura si a doua oara cand sa lasar si tasat bn cu B.A 8 stratul de uzura,dar asta este asa e conducerea noastra,a iasului,nu atrag bani nui intereseaza si noi soferii de rupem masinile,Ex: canalul ala ridicat din tatarasi care am muscato eu si m-am urcat cu masina pe el,nu era semnalizat nimik am depasit si hop canalul,oricum asta e ne batem capu degeaba. |
Dar bani sa se faca hirtoape in asfalt sint? Pai daca nu sint sa nu se mai faca.
|
Quote:
|
|
Inconstienti. S-a urcat obosit la volan si a calcato la 170. Din ce imi dau eu seama a fost asa de violent ca a rupt puntea fata la camion.
|
Quote:
|
DA pun pariu ca Dauna totala la camion :)). si de renault nu mai zic.
|
aiurea tare accidentul...trecusem si eu cu vreo ora inainte ..oricum asa se circula pe acolo ,sunt destui oameni inconstienti,nu se gandesc ca au familie acasa..Oricum CONDOLEANTE..
|
Quote:
|
Condoleante familiei...
Foarte tragic momentul...:sad: |
http://www.bzi.ro/cascadorii-rasului...-21-45-237859# Sper ca se incadreaza aici. :D
|
|
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:10. |
- Copyright 2026 4Tuning