![]() |
re: Colantari auto profesionale
Quote:
Va salut , sunt si eu detinatorul unui Opel Calibra si as dori sa aflu cat ma costa exact ca cel de mai sus . Cu stima Cristian |
Quote:
|
Quote:
Pretul este de 150/piesa in cazul materialului negru lucios/mat sau de 200 lei/piesa in cazul foiliei imitatie de carbon. |
5 Attachment(s)
Quote:
Pretul pentru orice piesa cu imitatie de carbon este de 200 ron. Materialul este Oracal-Germania. Pentru ca sa iti dai seama despre cum ar putea arata masina ta poti sa urmaresti topicul acesta de la inceput si o sa vezi foarte multe realizari. Cred ca astea spun destul de mult despre raportul calitate-pret al lucrarilor efectuate. Mai jos o masina de OFFROAD colantata partial cu verde + inscriptionare cu logo 100% creat de catre noi. |
M-am uitat pe site-ul dvs si sincer mi-a placut ce am vazut acolo. Initial am citit informatiile din posturile precedente insa am fost captivat si in acest caz mai mult de imaginile postate... :-). Sunt din provincie si trebuie sa vad cum procedez pt a ajunge la voi in Bucuresti intr-o zi lucratoare. Spun asta pt ca e posibil ca, daca fac programarea intr-o sambata (mi-ar fi mai usor sa ajung in weekend pt ca imi pot lua liber mai usor de la locul de munca), 4 ore cat aveti dvs program sa nu fie suficiente pentru aplicarea colantului pe capota motor, cupola + trapa si capota portbagaj. Sau in caz contrar estimati va rog un timp pt efectuarea lucrarii. Va voi contacta sper cat mai curand posibil.
Numai bine. Multumesc. |
Quote:
|
un raspuns pentru postul 461 se poate ?
multumesc ! |
Quote:
Pleoape din folie imitatie carbon: 35 ron |
m-ar ajuta foarte mult sa stiu daca folie 3M care imita carbonul, se poate lipi una peste alta, daca prinde bine si daca este recomandat. multumesc.
|
Quote:
Folie peste folie nu adera foarte bine datorita asperitatilor materialului. Insa se poate da cu o solutie pentru ca sa se poate face acest lucru. |
Quote:
p.s. daca vin eu cu folia cat imi luati pe manopera? multumesc |
puteti trimite si prin curier?
ce latime are folie si cat e un metru liniar? merci |
Quote:
Manopera este de 50 ron. |
Quote:
|