![]() |
Re: Intalniri...
parca as veni si eu dar nu stiu ce sa fac ?? :(
|
Quote:
|
o sa fiu si eu acolo...alturi de gaby si restu kre nu au masina :))
|
haideti ma,nu va mai anuntati nici unu? :| ...
|
Iar veniti 100 si defapt 3 masini ,maxim 4 :)).....sincer as venii si eu ...dar am putintica treaba ca de luni ma mut la SV....si na ..mai am de rezolvat niste chestii prin orash!:) Bafta!
|
pai dak ai intra si tu in poligon cand ne mai vezi am fi 5 bogdan-sbt ;)
|
5 Attachment(s)
Cateva poze de azi pentru ESPinoza (pozele sunt facute cu zoomu' optic la maxim de astea sunt "puricoase")
|
o fost fain azi dar o singura masina si si 6 pers cam putin :(
|
o masina fratilor?atat?ce v-am zis eu!?:)
|
:sad: lasa ma ca o sa luam si noi carnetul in cativa ani si atunci nu o sa mai fie doar 2 masini ...plm..pana atuncea poate o sa vina mai multi data viitoare totusi..speranta moare ultima :lol:
|
Quote:
|
la noi la BT, 4 tuning...e exact cum au spus unii: 1 sau 2 vin la intalniri...si restul soricari in fata tastelor si a monitorului! se plictisesc prin casa si isi mai ocupa timpul un pic : mai posteaza, mai fac putina impresie etc.. :evil:
|
Din pacate vlllad are dreptate... Normal ar fi daca vreti ca botosaniul sa fie o comunitate 4tuning ar trebuie sa ne intalnim macara o data la 2 saptamani, nu 2 sau 3 si poate mai multi interesati pentru o viitoare INTALNIRE pentru PROMOVAREA COMUNITATII.
|
pai normal....k q noi,astia kre is interesati dar nau masini nu se face nimic..k q bicla nu faci comunitate 4tuning :))
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:57. |
- Copyright 2026 4Tuning