Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Divertisment (https://forum.4tuning.ro/31-divertisment.html)
-   -   Bancuri, glume, întâmplări haioase (https://forum.4tuning.ro/31-divertisment/368-bancuri-glume-intamplari-haioase.html)

Mustang 08-11-05 11:09

Un arab intra intr-un bar din America. Se duce la barman si spune:
- Ahrem bahra mahji Coca Cola !
La care barmanul foarte nelamurit:
- Un pahar mare si rece cu ce???

EvLSant0S 08-11-05 15:45

Un machidon vede 10 000 pe jos ... Pt 10 000 nu merita sa ma aplek. Scoate 100 000 din buzunar si ii arunca pe jos ... si zice : eeeeeeeeee ! pt 110 000 merita sa ma aplec !

Diriginta unei clase de-a 12 isi intreaba elevii : -Copii voi unde vreti sa dati ? Raspunsul vine fulgerator : -La buci !!!

Skma 08-11-05 23:04

Belea :wink:

Skma 09-11-05 09:34

Un instructor auto catre un politist ! Domne daca e sa te pun sa-mi arati cel mai prost politist de la voi din sectie cum faci domne??!1 La care politistu sta si se gandeste si zice nu stiu , nu-mi dau seama !!
La care instructoru zice: Da daca ii iei la intamplare ce zici :lol:

EvLSant0S 11-11-05 14:16

haha ce-o sa va mai plictisex ... :) =))

O blonda, o bruneta si o roscata - toate gravide - la ginecolog:
Bruneta: eu cred ca o sa fac baiat.
Roscata: de ce?
Bruneta: am stat deasupra.
Roscata: inseamna ca eu o sa fac fata.
Blonda speriata: atunci eu o sa fac iezi?!

========
Doua blonde:
- Auzi draga, nu pot sa cred, tinerele din ziua de azi si-o trag si-n urechi!!
- Cum asa?... si nu ramin surde?
- Ei... dar ce, noi am ramas mute?

========
O adolescentă blondă se duce la maică-sa să aibă discuţia despre cum vin copii pe lume. Îi spune maică-sii că a auzit ea de la o prietenă că bebeluşii ies tot pe acolo pe unde-şi bagă băieţii \"jucărica\".
Maică-sa se relaxează că nu trebuie să-i dea explicaţii prea detaliate şi îi răspunde: \"Da, puişor, aşa e. Alte întrebări mai ai?
Puştoaica cea blondă stă şi se gândeşte puţin şi apoi întreabă: \"Da' n-o să-mi spargă dinţii când iese ?\"
==============
De ce parta blondele chiloti?
Le tin cald la glezne.

De ce au blondele vanatai la buric?
Exista si barbati blonzi.
==============
merge o blonda la un magazin unde se vand ochelari:
-- buna ziua, as dori o pereche de ochelari...
-- pentu soare? inreaba vanzatorul
-- nu, pentru mine...

doua blonde in lift.
zice una:\"vai ce miros de sperma a venit!\"
la care a doua:\"ce, draga, nu mai am voie sa ragai?\"
===============
Trei blonde merg in vacanta la un hotel care avea cateva camere in care se aflau barbati \"disponibili\"
Pe fiecare usa scria nationalitatea si lungimea... Merg blondele la prima usa:francez, 25cm. Se bucura blondele dar una propune sa mearga mai departe. La usa urmatoare: rus, 32cm. Blondele erau in extaz dar zice una : Mai mergem la o usa si daca nu e ceva mai bun ne intoarcem. Pe urmatoarea usa scria: roman, 8cm. Rad blondele si se hotarasc sa-si bata joc de el. Intra prima si iese de acolo jumulita si vai de ea. A doua la fel. Ultima care iese spune:Prostu asta de roman a scris grosimea!
===============
Doua blonde, dupa noaptea de revelion, se intorceau acasa.
Afara, un frig de inghetau pietrele, ele imbracate subtirel, ca de la petrecere...Ce sa mai, erau deja blocuri de gheata. Taxiuri, nici gand, toti taximetristii acasa, cu familia, transportul in comun era inexistent, pana acasa, drum lung...
In drumul lor, un depou RATB. Una din ele e lovita din senin de ideea geniala... si nu sta mult pe ganduri, ii spune celeilalte:
- \"Fata, pe buna dreptate se spune ca suntem proaste. Hai sa furam un autobuz sa mergem pana acasa!\"
- \"Ca bine zici, fata! Hai! Eu intru in depou sa fur unul, tu tine de sase!\"
Zis si facut, prima ramane afara sa supravegheze zona, cealalta intra sa fure autobuzul. Si sta cea de-afara un sfert de ora...o jumatate de ora... o ora... Rebegita de frig, intra sa vada ce s-a intamplat, de ce dureaza in halul asta?! Intra si o vede pe a doua blonda stand in fund pe jos intre autobuze si plangand...
- \"Ce s-a intamplat, fata, de ce plangi?\"
- \"Uite, nu gasesc nici un 135 sa ne duca acasa\"
Sta pe ganduri prima blonda si zice:
- \"Draga, dar tu esti chiar proasta rau. Nu puteai sa furi un 226 si mai mergeam 2 statii pe jos?\"

Edd 11-11-05 16:25

ultima e belea rau :lol: :lol: :lol:

andrey2003 11-11-05 18:38

Da-l mai departe te rugam! Un tanar in stare critica are urgenta nevoie de ceva de baut !!! Tzuica / bere / vin (alcool, orice) ! Salvati o viata! MITICA 0724.123.456 Daca stergi mesajul asta, jur ca nu ai inima ! :lol:

SpeedeR 13-11-05 19:10

http://blerg.org/?u=speeder

Psycho 15-11-05 10:17

O blonda, iarna, citeste afisate la receptia hotelului cotele zapezii: - Busteni - 15 cm; - Clabucet - 20 cm; - Postavarul - 25 cm; Blonda se duce la receptioner si intreaba: - \"Care este camera domnului Postavarul?

Psycho 15-11-05 10:23

Re:

Quote:

Originally Posted by \"SpeedeR\"
http://blerg.org/?u=speeder

http://blerg.org/?u=Psycho4T GOD 4 a day :)

lowrider 15-11-05 18:52

De cati forumisti este nevoie pentru a se schimba/inlocui un bec?

-1 pentru a schimba becul

-1 pentru a posta si anunta ca becul a fost schimbat

-14 pentru a impartasi experiente similare si a arata noi modalitati de schimbare a becului

-7 pentru a avertiza asupra pericolelor ce apar la schimbarea becurilor

-27 pentru a corecta greseli gramaticale aparute in posturile despre schimbarea becurilor

-53 pentru a lua la misto pe cei ce au corectat greselile gramaticale

-2 profesionisti in domeniu care sa atraga atentia ca termenul corect este ''lampa''

-15 care sa pretinda ca au lucrat in domeniu si termenul ''bec''este la fel de corect

-109 care spun ca forumul nu este despre becuri si discutia trebuie mutata pe un forum despre becuri

-111 care sustin ca atata timp cat toti folosim becuri, discutia este utila
pe forum

-306 pentru a discuta care sunt cele mai bune metode de a schimba becuri, care sunt cele mai bune, de unde se pot cumpara si cat costa

-27 pentru a posta linkuri catre siteuri unde pot fi vazute diverse modele de becuri

-14 pentru a spune ca linkurile nu sunt corecte si a posta pe cele corecte

-33 pentru a cita tot ce s-a postat pana in momentu respectiv si a raspunde ''si eu''

-6 pentru a atrage atentia sa se foloseasca functia ''cautare''

-12 pentru a posta ca ei renunta definitiv la forum din cauza divergentelor aparute pe marginea subiectului

-143 pentru a spune ''cauta intai pe google si daca nu gasesti nimic despre becuri atunci intreaba pe forum''

-16 posturi unde doi membri poarta o discutie total paralela cu subiectul

-24 posturi in care li se atrage atentia sa foloseasca mesajele private sau e-mailul

-1 moderator care sa avertizeze ca daca nu se inceteaza cu mesajele aiurea va inchide topicul

-1 membru nou al forumului care raspunde la 6 luni dupa ultimul post si totul o ia de la inceput...

SpeedeR 15-11-05 19:03

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Psycho\"
Quote:

Originally Posted by \"SpeedeR\"

http://blerg.org/?u=Psycho4T

aha.... vrei si tu sa fii zeu nu?! :P :P :P :P

Zerofast 15-11-05 20:55

http://blerg.org/?u=Zerofast

me two :ford: 8)

Just_Do_It 15-11-05 22:07

Intra Gigi Becali intr-o discoteca.
O fata super buna se apropie de el si Il Intreaba dulce :
- Dansati ?
Becali: - Nu fa, asa merg eu, bagami-as p**a'n ma-ta si'n Dan Voiculescu

LaMishto 16-11-05 00:22

Un studrnt da examen la logica si pica. Suparat merge la prof si ii propune un targ:
-Domn profesor vreau sa va propun ceva.
-Zi ma
-va pun o intrebare de logica si daca nu stiti raspunsul imi schimbati nota din 3 in 8?
Profu find sigur ca e de neintrecut la logica accepta iar studentul ii spune:
-Ce e legal dar ilogic, ilegal dar logic, ilegal si ilogic toate in acelasi timp?
Sta proful se gandeste, iar dupa cateva ore ii schimba nota studentului si il roaga sa-i spuna raspunsul.
-Domn profesor legal dar ilogic este faptul ca dv aveti o sotie cu 25 de ani mai mica. Ilegal dar logic este faptul ca sotia dv are un amant. Iar ilegal si ilogic este faptul ca tocmai iati schimbat nota amantului sotiei dvoastra.
:lol:

All times are GMT +2. The time now is 05:27.

- Copyright 2026 4Tuning