Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Masina mea BH 01 YCE (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/36439-masina-mea-bh-01-yce.html)

Ruff Ryder 01-08-07 02:45

Re: tot eu dar cu alta dacie :P

o sa iasa ceva frumos la sfarsit din masinutz ta !! bafta

r3sp3c7 01-08-07 20:30

sper :D...ms ms :P

Bmw_Rulllzzz 06-08-07 22:50

imi place ca ai facut ceva la masina, nu ca altii care comenteaza de aiurea pe aici si isi dau tot felul de pareri. nici macar sa scrie nu stiu prea bine dar stiu sa descurajeze omul, sa insulte si sa jigneasca. sunt unii care comenteaza si nici macar masina sau permis nu au, iar daca au masina, singurul lucru "tunat" este sticker-ul cu 4tuning. bafta multa in continuare

B-11-AYG 06-08-07 23:05

Suntem tineri ce ne pasa cand viata e asa frumoasa poti sa ai tot ce iti doresti totii te plac asa cum esti....:lol:

cheia in contact...apasa acceleratzia...de sub capota...rasuna orchestratzia...pune-tzi centura..pentru sigurantza ta...ca poate la semafor ...te provoaca cineva...shi nu potzi sa refuzi...ca nu-tzi sta in caracter...ca adrenalina creste..pe scaun la shofer....o mana pe volan...una pe schimbator...un ochi pe adversar...altul la semafor...inima pulseaza...dreptul accelereaza....lumina verdea a semaforului...declanseaza...shi pleci...in tromba gonesti......pe adversar vrei sa-l umilesti.....vinclu...mai totzi cred ca ai o gioarsa...doar ca mashina ta le cam da clasa...lasa-i sa creada ce vor...pana va-ntalnitzi la semafor

ICE-M@N 06-08-07 23:39

lol tu faci concurenta cu LA FONTAINE , scrie si tu o fabula ceva:))))

Ghimpe200 06-08-07 23:49

Super masina,ink nu ai scos-o din service???Cat mai dureaza???Bafta in coninuare.

ozn_yakuza 07-08-07 00:29

multumesc frate pt incurajari si chiar asa e multa lume comenteaza ca ai aia si nu imi place aia si ce naspa e aia dar tu omule de comentezi de mine si razi de mine ce ai modificat pe masina ta daca o ai?semnul de nike pe luneta abtipildul cu boss pe parbriz si cd-uri in geam?nu mai comentati fratilor lasati faptele sa vorbeasca si pozele sa arate realitatea si frate mesajul asta poate ar fi trebuit sa fie trimis tuturor care doar vorbesc.mersi frate pt comentarii.

boss_barosanu 07-08-07 01:22

r3sp3c7 tineo tat asa. si spor la lucru

r3sp3c7 07-08-07 10:19

ms ms pt incurajari....acuma ma pun sa o fac shi pe a mea low rider...sper ca diseara sa pun nishte poze...dar din pacate fara spoiler...pt ca in urma tamponarii din parcare....mi s-o spart spoilerul..shi suportzii de prindere....sper sa reushesk sa ii fac saptamana asta:D

sika cvmu 07-08-07 18:56

Bafta multa!

r3sp3c7 07-08-07 19:48

am adus-o acasa...diseara revin cu poze:D

r3sp3c7 07-08-07 21:14

deci...cum am promis...poze...sa nu ma injuratzi pt claritatea pozelor asta este.....iar pt poza aia frontala...sa nu incepetzi sa imi zicetzi ca nu sta drept...pt ca cauciucurile nu sunt la fel

r3sp3c7 07-08-07 21:16

6 Attachment(s)
hopa...pozele

r3sp3c7 07-08-07 21:17

spoilerul fatza este pus la vrajeala...nu vine fixat in pozitzia asta :D

bo$$u 07-08-07 21:28

Quote:

Originally Posted by dj_13055 (Post 1033599)
Suntem tineri ce ne pasa cand viata e asa frumoasa poti sa ai tot ce iti doresti totii te plac asa cum esti....:lol:

cheia in contact...apasa acceleratzia...de sub capota...rasuna orchestratzia...pune-tzi centura..pentru sigurantza ta...ca poate la semafor ...te provoaca cineva...shi nu potzi sa refuzi...ca nu-tzi sta in caracter...ca adrenalina creste..pe scaun la shofer....o mana pe volan...una pe schimbator...un ochi pe adversar...altul la semafor...inima pulseaza...dreptul accelereaza....lumina verdea a semaforului...declanseaza...shi pleci...in tromba gonesti......pe adversar vrei sa-l umilesti.....vinclu...mai totzi cred ca ai o gioarsa...doar ca mashina ta le cam da clasa...lasa-i sa creada ce vor...pana va-ntalnitzi la semafor

ai baut ceva dj sau ce e cu tine.. te-ai apucat de compus...:twisted: :lol: :lol: :lol:

All times are GMT +2. The time now is 21:51.

- Copyright 2026 4Tuning