![]() |
Re: Daciile vechi de raliu... niste poze...
ce vremuri frumoase erau odata:dribble: acum nu mai ai loc de bolizi strainezi :-)
|
1 Attachment(s)
Quote:
unul se afla in proprietatea mea, va prezint o poza. |
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
On topic: 2 poze dintr-un ziar local. |
Quote:
|
am citit toate posturile, mi-a luat intre 2-4 ore, nu stiu exact, dar ce pot sa zic, superbe masini...vreau in vara sa cumpar o 1300 si sa ma apuc de ea...sa vedem si de ce finante o sa dispun:D
|
si eu am citit !!! dar sunt foarte multe guri rele care nu suport adcia cat de noua si cat de buna ar fi !!! asta e siau facut treaba si ink sio fac !!!! apropo !! unde gasesc shi eu niste jante late pe 13 in 3 prezoane ???
|
pentru maine chiar va promit cateva poze , in drumul meu spre scoala este parcata intr-o curte o Dacia 1300 foarte joasa , are roll cage , este vopsita curcubeu , insa maine opresc masina si ii trag cateva poe ca merita batrana :)
|
Ce ai facut, nu te-ai mai dus la scoala ?
|
Quote:
|
Pai haideti cu pozele !!:???:
|
chiar nu te-ai mai dus la scoala???
|
Pozele mai exista pe forumul asta, sunt si pe topicul Dacii modificate, o dacie 1300 cu motor Alpine cu orizontale, jante Gotti R17 si destuld e lasata, este vopsita in curcubeu si scrie pe ea "cei mai frumosi ani" si e reconditionata de max 3 4 ani, nici decum o masina de raliu
|
informatii despre dacia dero https://forum.4tuning.ro/307-discutii...ag-08-cdc.html sunt si poze :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:22. |
- Copyright 2026 4Tuning