Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ramnicu Valcea (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea.html)
-   -   Intalniri membrii 4Tuning Rm.Valcea (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea/34923-intalniri-membrii-4tuning-rm-valcea.html)

Kaluvr6 01-07-07 23:32

Re: Intalniri membrii 4tuning Rm.Valcea

Quote:

Originally Posted by recBeat (Post 976548)
oleaca de offtopic (scuze): geo, ai xenon si pe faza lunga?sau doar pe faza scurta?

decat pe scurta da vreau sa`mi pun si pe lunga si in proiectoare...da mai in colo putzin.

Da ma maine anuntati pe toata lumea. Eu mai stau putzin si ies ca am niste treaba.

SSJ_Gohan 01-07-07 23:32

Fra..Geo..maine nu mai mergeti pe nicaieri ?

Kaluvr6 01-07-07 23:34

nu stiu....nu promit nimik...da poate se duc baietii....eu daca sunt liber vin nu e problem :)

CaDDy 02-07-07 00:00

I`m in ... pt vineri ... chiar vreau o evadare asa .. in natura... akum ramane de vazut.. daca vin cu masina sau nu :( sper CU :)

DjRainManFast 02-07-07 00:07

imi place ideea...dar din pacate s-ar putea sa nu pot veni :( din cate stiu am treaba cu mama vineri ....si sambata s-ar putea sa plec in italia ...deci va parasesc pt ceva timp :( daca cumva se schimba ceva in programul meu anunt...dar nu promit nimik!! Sorry!

Alexik 02-07-07 05:50

eu sunt vineri pentru gratar...dar n`am gratar...din cate am vazut, sunt deja 3 persoane ce s`au anuntat ca pot aduce gratare...eu pun bani, nu`i problema...sa avem ce baga la matz...ah, si pentru nenea Adytzu ceva mai multe :D stie el de ce :D:D no offense buddy :P

deci eu sunt pentru...

o sa vina probabil si copilotu` meu, Pustiu ;))

IONUT-GBP 02-07-07 10:53

Quote:

Originally Posted by Alexik (Post 976841)
eu sunt vineri pentru gratar...dar n`am gratar...din cate am vazut, sunt deja 3 persoane ce s`au anuntat ca pot aduce gratare...eu pun bani, nu`i problema...sa avem ce baga la matz...ah, si pentru nenea Adytzu ceva mai multe :D stie el de ce :D:D no offense buddy :P

deci eu sunt pentru...

baaaaaaa pe mine ma uitasi ?:)) cine mia face cu mana la fete din masina ? :evil:
@ all: vin si eu :) am si gratar :P oricand oriunde ma anuntati :)

Alexik 02-07-07 14:55

bai eu mi-am adus aminte...masina vineri e plecata pana seara :(...nu stiu daca pot schimba planul...sa vad...daca nu, voi fi pieton pana seara :(

Adytzu_JerrY 02-07-07 14:56

Quote:

Originally Posted by Alexik (Post 976841)

deci eu sunt pentru...

NO PROBLEM :))
Mancare sa fie mai multa... :)):)) ca distractia o facem noi ...Doar ne pricepem !

Adytzu_JerrY 02-07-07 14:57

Quote:

Originally Posted by IONUT-GBP (Post 977038)
baaaaaaa pe mine ma uitasi ?:)) cine mia face cu mana la fete din masina ? :evil:
@ all: vin si eu :) am si gratar :P oricand oriunde ma anuntati :)

pacat..unde mergem noi e interdictie de varsta !
deci next time :)):)):)
:)) glumeam :))

IONUT-GBP 02-07-07 15:10

lasa ma ca nu mai vin nicaieri bulangiilor :(

Alexik 02-07-07 15:16

de am avea transport indeajuns pentru toti, nu e nici o problema sa vii...momentan trebuie sa vedem cine merge si cine nu, facem un mic calcul, vedem la bani cum punem...vedem cu transportul cum facem si apoi vineri...demaram treaba :D:D sper sa rezolv altfel problema aia si sa pot veni cu el machina...

Kaluvr6 02-07-07 16:24

sa vad daca vine si jacku cu masina ca mai ia si el din oameni. El a zis ca vine da nu stiu daca o veni cu masina, incerc eu sa`l combin, ca poate zice ca`i drumu prost p`acolo, si chestii d`astea. MA, daca vrem putem, facem noi cumva, nu asa?

IONUT-GBP 02-07-07 16:26

yo nu mia vin nicaieri ca ma supari pe cativa bulangii de aici :D

Kaluvr6 02-07-07 16:30

crek........

All times are GMT +2. The time now is 23:10.

- Copyright 2026 4Tuning