![]() |
Re: Intalniri membrii 4tuning Rm.Valcea
Quote:
Da ma maine anuntati pe toata lumea. Eu mai stau putzin si ies ca am niste treaba. |
Fra..Geo..maine nu mai mergeti pe nicaieri ?
|
nu stiu....nu promit nimik...da poate se duc baietii....eu daca sunt liber vin nu e problem :)
|
I`m in ... pt vineri ... chiar vreau o evadare asa .. in natura... akum ramane de vazut.. daca vin cu masina sau nu :( sper CU :)
|
imi place ideea...dar din pacate s-ar putea sa nu pot veni :( din cate stiu am treaba cu mama vineri ....si sambata s-ar putea sa plec in italia ...deci va parasesc pt ceva timp :( daca cumva se schimba ceva in programul meu anunt...dar nu promit nimik!! Sorry!
|
eu sunt vineri pentru gratar...dar n`am gratar...din cate am vazut, sunt deja 3 persoane ce s`au anuntat ca pot aduce gratare...eu pun bani, nu`i problema...sa avem ce baga la matz...ah, si pentru nenea Adytzu ceva mai multe :D stie el de ce :D:D no offense buddy :P
deci eu sunt pentru... o sa vina probabil si copilotu` meu, Pustiu ;)) |
Quote:
@ all: vin si eu :) am si gratar :P oricand oriunde ma anuntati :) |
bai eu mi-am adus aminte...masina vineri e plecata pana seara :(...nu stiu daca pot schimba planul...sa vad...daca nu, voi fi pieton pana seara :(
|
Quote:
Mancare sa fie mai multa... :)):)) ca distractia o facem noi ...Doar ne pricepem ! |
Quote:
deci next time :)):)):) :)) glumeam :)) |
lasa ma ca nu mai vin nicaieri bulangiilor :(
|
de am avea transport indeajuns pentru toti, nu e nici o problema sa vii...momentan trebuie sa vedem cine merge si cine nu, facem un mic calcul, vedem la bani cum punem...vedem cu transportul cum facem si apoi vineri...demaram treaba :D:D sper sa rezolv altfel problema aia si sa pot veni cu el machina...
|
sa vad daca vine si jacku cu masina ca mai ia si el din oameni. El a zis ca vine da nu stiu daca o veni cu masina, incerc eu sa`l combin, ca poate zice ca`i drumu prost p`acolo, si chestii d`astea. MA, daca vrem putem, facem noi cumva, nu asa?
|
yo nu mia vin nicaieri ca ma supari pe cativa bulangii de aici :D
|
crek........
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:10. |
- Copyright 2026 4Tuning