Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Dacia tuning (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning.html)
-   -   Dacia logan pro tuning EXCLUSIVE din baia mare (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning/34904-dacia-logan-pro-tuning-exclusive-baia.html)

Ovae 23-02-08 13:06

Re: dacia logan pro street EXCLUSIVE din baia mare

poze poze poze :P spor la lucru...abia astept sa o vad gata!!

W35T 23-02-08 19:11

un cuvant: Superb ! ...nu mai am de adaugat nimic...:-)

Eugen_TL 25-02-08 22:59

in legatura cu pedalele pot fi modificate si ele daca vor fi incomode... orice e posibil :)

protuning 26-02-08 22:43

6 Attachment(s)
nu va faceti probleme de pedale cat timp masina e in atelier!!!mai bine pun niste poze cu bordul si consola centrala.doar acuma se vede in pozele respective cum va fii bordul din mai multe bucati,bucatile ce sunt separate vor fi detasabile, vopsite si ingropate in tapiterie.

c i k y 27-02-08 17:02

o aduceti la 4tuning days ?

TwentyOne 27-02-08 20:09

Quote:

Originally Posted by c i k y (Post 1387150)
o aduceti la 4tuning days ?

chiar? o sa fie gata?

NoLimit 27-02-08 22:02

facetzi mai multe matritze sau vretzi sa fie unicata?

protuning 27-02-08 23:05

nu va fii unicata!!in cazul in care vrea cineva se poate realiza!la primul interior pot sa zic doar ca nu exista profit!!!!

protuning 28-02-08 19:48

7 Attachment(s)
cateva poze calde!!!

Norby89 28-02-08 22:27

o sa fie gata pana la 4Tuning Days ?
o sa iasa fain.

ggd_87 29-02-08 01:21

de ce mai intrebati de 4tuning day?
daca cititi cateva pagini in urma,e un post a lu roby in care arata cateva poze dupa vreo 30 h de munca. nu cred k sa grabeste asa tare doar ca sa termine si atat. vrea sa termine,sa vina cu la ea la Bucuresti, unde cel putin la Best Autohton,nu va avea concurenta (asta din cauza ca nu vin eu :lol:).
oricum,timp mai e putin,dar sigur va reusii sa vina.

mareo 29-02-08 21:41

GGD tu nu viii la 4tuning days ?:(

radu_nb1 29-02-08 23:19

imi place ce aty realizat pana acum, va respect efortul depus , multa bafta in continuare , da eu nu is fan logan si din partea mea la-ti umplut de chit si fibra.asta nu mai e masina,tot ca in logan va veti simti cand veti rula cu ea pe strada ca doar nu o fi mercedes

protuning 01-03-08 17:06

Quote:

Originally Posted by radu_nb1 (Post 1392552)
imi place ce aty realizat pana acum, va respect efortul depus , multa bafta in continuare , da eu nu is fan logan si din partea mea la-ti umplut de chit si fibra.asta nu mai e masina,tot ca in logan va veti simti cand veti rula cu ea pe strada ca doar nu o fi mercedes

trebuie sa intelegi ca nu poate visa toata lumea la o dacie ca si a ta! asta e parerea ta si ai dreptul la ea!! dar ca sa-ti faci o idee uitate cati au comentat negativ .daca te uiti atent intr-un an de zile acest topica fost accesat de peste 60.000 de ori si doar cativa destepti sunt care se gasesc sa comenteze.cat despre kg te asigur ca lucram foarte atent cu matrite sa nu kituim asa cum stii tu ca se face tuningul!
toate cele bune !

Most_Wanted 01-03-08 17:10

Quote:

Originally Posted by radu_nb1 (Post 1392552)

era imposibil sa nu se trezeasca vreunu .....baiete tu ai vazut masina asta in realitate ? tu ai citit macar 2-3 posturi in care sa se spuna cum se lucreaza masina ? te-ai uitat si tu asa la vrajala putin pe paginile anterioare ? tu ai idee ce e ala tuning? tu stii sa privesti o masina care intradevar are o "linie" tuning`ul d epe ea? ...mai bine taceai!!!

PS: nu stii sa apreciezi .....in fine ....fiecare cu parerea lui

All times are GMT +2. The time now is 17:45.

- Copyright 2026 4Tuning